knez79 5 Napisano Jul 3, 2017 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan I meni je bilo zao seci taj sto je dosao uz motor jer je kao nov, pa sam nasao na oglasima drugi za 20 € Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FreeBird 198 Napisano Jul 3, 2017 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda cbr 1000rr fireblade Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam dva vfra na oba fabricki auspuh. Ali sa kutije filtera vazduha skinuta guma klun ili kako se vec zove i verovao ili ne dobije lep zvukic...pogotovo na otvaranju gasa. To nista ne kosta a uvek mozes da vratis. Ja ne bi fabricki izduv unistavao.Послато са 6037Y уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FreeBird 198 Napisano Jul 3, 2017 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda cbr 1000rr fireblade Prijavi odgovor kao problematičan Druga ideja je. Posto rc36 ima i srednji lonac. Skini auspuh upali da cujes i odusevices se. Ali posto je to previse otvoren izduv. Mozes da stavos resetku da malo prigusi stvori podpritisak i smalji malo buku. Oslusni malo probaj. Ja sam ih vidjao sa takvim izbedbama kod nas u srbiji. Mada sam i ja probao par puta. Opet nista ne kosta da se proba. Imam ja neki snimak moje vfr na youtube kad mi se rodio sin. Uhvatili drugari da je turoraju pa poslisaj.Послато са 6037Y уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FreeBird 198 Napisano Jul 3, 2017 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda cbr 1000rr fireblade Prijavi odgovor kao problematičan Послато са 6037Y уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jul 3, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Slažem se da je fabrika- fabrika, ali meni stvarno ništa ne znači da bude ovako prigušen zvuk. Ako neko slučajno ima neki custom auspuh (da liči na nešto) i želi da menjamo za fabrički, ja ću moj rado dati... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FreeBird 198 Napisano Jul 3, 2017 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda cbr 1000rr fireblade Prijavi odgovor kao problematičan Probaj ovo sa kutijom filtrta vazduha. To ti je 20min posla i da skines i da vratis ako ti se ne svidiПослато са 6037Y уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Jul 3, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Mozda da izguras sezonu pa za sledecu navatas neki dobar top na oglasima ? Al razumem te, isto je i na onim fejzerima sa 2 ispod repa. Znaci moj fen se bolje cuje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jul 3, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, hard_rock je napisao: Mozda da izguras sezonu pa za sledecu navatas neki dobar top na oglasima ? Al razumem te, isto je i na onim fejzerima sa 2 ispod repa. Znaci moj fen se bolje cuje. Pa kanda ću morati... nisam sada pri novcima da izvoljevam za neki drugi top. Probaću još da se skrpim barem toliko da odem do Roberta pa da mi ovaj fabrički top prepravi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Jul 4, 2017 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan @thepainkillerБорисе, одличан примерак Искрено и пријатељски се надам се да се поправила ситуација која је била разлог продаје прошлог мотора и да ће овај примерак остати дуже код тебе. А и надам се да још важи она понуда за "тест рајд" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jul 4, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Svaler je napisao: @thepainkiller Борисе, одличан примерак Искрено и пријатељски се надам се да се поправила ситуација која је била разлог продаје прошлог мотора и да ће овај примерак остати дуже код тебе. А и надам се да још важи она понуда за "тест рајд" Ovaj ostaje kod mene do daljnjeg... Naravno, ostaje i ponuda za test ride samo da mi stigne tablica pa ćemo se naći negde da probaš ovaj VFR pa da uradiš review... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1329 Napisano Jul 4, 2017 Vinyl rider, 824 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Drug moj, idi u Adu, idi kod Roberta ili kod njegovog (bivseg) kuma Dragon Istvana. Rade jako lepe topove a sa cenama su vise nego OK, mada puno zavisi i od toga kakav oblik i duzinu i materijale zelis. Pretprosle zime sam trazio alternativu za fabricki top i slucajno naletim na neke momke iz NS, imali su gooooomilu LASER topova - sve novi, dobili ih u nekoj trange-frange zameni i sad neznaju sta da rade sa njima. Imali su jedan original za RC36 i hteo sam taj da uzmem ( pa da prilagodim na RC46) ali je bio dosta zatvoren (street legal) i onda uzmem za CBR900 otvoren top (race verzija) , majko mila kako sad lepo peva VFR. Ili daj 80-100 za neki krsten top ili sacekaj malo, ne svrbi valjda toliko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobejn 24 Napisano Jul 5, 2017 U prolazu, 83 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSF600 s Prijavi odgovor kao problematičan Ako ima neko iz NS da bi hteo da mi izadje u susret pa da probam ovakvu mezimicu.Placam pivoPoslato sa KIW-L21 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mali Perica 4 Napisano Jul 11, 2017 U prolazu, 5 postova Lokacija: BGD Motocikl: K 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Da li iko ima iskustva sa SC36 ili ti VTR 1000F Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Jul 11, 2017 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Au, Borise, kakva VFR-ka... Čuvaj ovu dok ne skupim novce 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Jul 13, 2017 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Која је реална цена за VFR 800 2000-2002 и 2003-2004? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Jul 13, 2017 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Sta znaci realna cena? Kad otvorim bilo ciji sajt sa oglasima, nemacki, austrijski, italijanski.... vidim realne cene koje su vezane za predjenu kilometrazu i stanje. Otvorim polovne automobile i tu naidjem na par VFRova koji su zaista ispod cene ali i pored toga stoje i niko ih ne kupuje.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Jul 13, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Kolega nije legao gsxr? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Jul 13, 2017 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Kolega nije legao gsxr? Ма није то за мене видим ја Sta znaci realna cena? Kad otvorim bilo ciji sajt sa oglasima, nemacki, austrijski, italijanski.... vidim realne cene koje su vezane za predjenu kilometrazu i stanje. Otvorim polovne automobile i tu naidjem na par VFRova koji su zaista ispod cene ali i pored toga stoje i niko ih ne kupuje..Немам обичај да гледам стране огласе, ал' ајде мораћу чисто да видим и упоредим цене са нашима.Баш због тога и питам, пошто сви стоје јако дуго. Можда и није толико реално 2500-3000 за 17-18 година или 4000-4500 за 13-14 година. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlaya 238 Napisano Jul 13, 2017 Zainteresovan, 508 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: BMW R 1200 GS Triple black Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kupio svoj VFR v-tec u februaru ove god i izasao me je ravno 4000e, inace je iz Nemacke uvoz i od prvog vlasnika i odlicnom stanju. Hocu da kazem da jednostavno nesto sto je stvarno dobro i ocuvano, mora i da se plati. Poz i srecna kupovina! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jul 13, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, zlaya je napisao: Ja sam kupio svoj VFR v-tec u februaru ove god i izasao me je ravno 4000e, inace je iz Nemacke uvoz i od prvog vlasnika i odlicnom stanju. Hocu da kazem da jednostavno nesto sto je stvarno dobro i ocuvano, mora i da se plati. Poz i srecna kupovina! ...nije nužno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiking 80 Napisano Jul 17, 2017 Svrati ponekad, 200 postova Lokacija: Subotica Motocikl: vfr750f rc24,rc-36 Prijavi odgovor kao problematičan On 7/4/2017 at 11:55 PM, Grnca said: Drug moj, idi u Adu, idi kod Roberta ili kod njegovog (bivseg) kuma Dragon Istvana. Rade jako lepe topove a sa cenama su vise nego OK, mada puno zavisi i od toga kakav oblik i duzinu i materijale zelis. Pretprosle zime sam trazio alternativu za fabricki top i slucajno naletim na neke momke iz NS, imali su gooooomilu LASER topova - sve novi, dobili ih u nekoj trange-frange zameni i sad neznaju sta da rade sa njima. Imali su jedan original za RC36 i hteo sam taj da uzmem ( pa da prilagodim na RC46) ali je bio dosta zatvoren (street legal) i onda uzmem za CBR900 otvoren top (race verzija) , majko mila kako sad lepo peva VFR. Ili daj 80-100 za neki krsten top ili sacekaj malo, ne svrbi valjda toliko Taj originalni Laser sam ja kupio prosle godine Jeste da je bio dosta zatvoren,ali sam mu malo preradio kraj,i sad ima veoma lep zvuk.Inace za duze ture,ja preporucujem fabricki top Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jul 17, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, wiking je napisao: Taj originalni Laser sam ja kupio prosle godine Jeste da je bio dosta zatvoren,ali sam mu malo preradio kraj,i sad ima veoma lep zvuk.Inace za duze ture,ja preporucujem fabricki top Našao sam čoveka koji će ovaj moj fabrički top prepraviti da bude otvoren... Lik se bavi prepravkom i izradom auspuha i rekao mi je da može da izvede ono što sam ja zamislio, a to je da iseče omot od topa tako da se nevidi (rotirajućim plazma sekačem) i da umesto ovih fabričkih komora ubaci perforiranu cev i da ubaci izolaciju i sve lepo zavari nazad... U toku nedelje bi trebao da mu odnesem top da ga pregleda ultrazvukom i da vidi kakve su mu komore, i da li može i kako da ga najbolje uradi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10553 Napisano Jul 17, 2017 Hronični Motociklopata, 7343 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan I posle zahvata, obavezno neki vidoje da stavis, da cujemo novu grmilicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Jul 17, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Al snimi pre i posle Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jul 17, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, Biker-Boy je napisao: I posle zahvata, obavezno neki vidoje da stavis, da cujemo novu grmilicu To se podrazumeva... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...