badzabajker 89 Napisano Januar 9, 2018 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaš po manualu i vidiš na koliko se odvrće pilot šraf. Ako imaš više od jednog karburatora onda mora i sinhronizacija da se uradi, A to je već zeznuto uraditi bez redovnih vakuum metara. Preporučio bih ti da se za štelovanje karbova obratiš majstor Bokiliću iz Nove Pazove Ima 4 karba, OK taman mi je blizu. Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1330 Napisano Januar 9, 2018 Vinyl rider, 824 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, ThePainkiller said: Gledaj da uzmeš mesingane buksne/žabice. Grejalo se zbog toga što nije bio dobar kontakt i zato ti je izgorelo sve tu... Ako je kontakt dobar neće se grejati. I jos ako recimo malo prepunjava , eto ocas problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Januar 9, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Grnca je napisao: I jos ako recimo malo prepunjava , eto ocas problem Podrazumeva se da se izmeri punjenje posle izvršenih radova... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker 89 Napisano Januar 10, 2018 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Podrazumeva se da se izmeri punjenje posle izvršenih radova... To obavezno.Nego što se tiče prelivanja, nigde u manualu nisam našao kako štelovati plovke, msm da piše negde 9mm ali kako se meri? Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Januar 14, 2018 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Kolege, da li je nekome dosadio mozda VFR800 (2002-2005) pa hoce da ga proda Ili znate nekoga ko prodaje dobar primerak. Resio i ja da vam se prikljucim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlaya 238 Napisano Januar 14, 2018 Zainteresovan, 508 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: BMW R 1200 GS Triple black Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da ces naci dobar primerak, sa srecom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10553 Napisano Januar 14, 2018 Hronični Motociklopata, 7343 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, mrxfon je napisao: Kolege, da li je nekome dosadio mozda VFR800 (2002-2005) pa hoce da ga proda Ili znate nekoga ko prodaje dobar primerak. Resio i ja da vam se prikljucim Nesto te brzo smorio skuter, ili prosirujes ergelu pa ce VFR da pravi drustvo Silver Wing-u u garazi :} Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Januar 15, 2018 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je tesko prelomiti da li zameniti Silvera, jer je stvarno odlican skuter i svuda me odvezao bez da stucne. Ali odavno mi je zelja da vozim ovog VFR-a i eto tako su se sklopile kockice i evo mene u potrazi za VFR-om Gledam po oglasima vec neko vreme, veoma ih malo ima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Januar 15, 2018 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Ја сам пратио дуже време, и јако их мало има/појави. И кад се појави то је цена прецењена.Први и класичан пример онај један који чучи на огласима минимум 3 (можда и 4) године. Али цену не спушта и даље, зинат! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10553 Napisano Januar 15, 2018 Hronični Motociklopata, 7343 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ti ljudi ni ne prodaju motor, nego radi reda stavili oglas i lupili veliku cenu cisto ako se nadje neko ko je voljan da plati... Mada, kad je u pitanju VFR nije frka ni ako uzmes neki stariji model, samo da je ocuvan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Januar 15, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 24 minuta, Biker-Boy je napisao: Ti ljudi ni ne prodaju motor, nego radi reda stavili oglas i lupili veliku cenu cisto ako se nadje neko ko je voljan da plati... Mada, kad je u pitanju VFR nije frka ni ako uzmes neki stariji model, samo da je ocuvan. Evo, npr, moj je na prodaju... Kao nov je, bukvalno...sa 32000 (pravih) na satu. Cena za forumaše je 1800 evropskih novčanica... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5999 Napisano Januar 15, 2018 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Pre 19 sati, mrxfon je napisao: Kolege, da li je nekome dosadio mozda VFR800 (2002-2005) pa hoce da ga proda Ili znate nekoga ko prodaje dobar primerak. Resio i ja da vam se prikljucim Ima jedan bas dobar, pozovi Saleta i reci da sam te ja poslao 064 6622085 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Januar 15, 2018 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Reci mi samo da li je VTEC, jer nisam gore napisao da taj model trazim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1467 Napisano Januar 15, 2018 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Nije V-tek, motor je 1999 godina, besprekoran ali je onaj prvi model VFR 800. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Januar 16, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, jasminko VIR je napisao: Nije V-tek, motor je 1999 godina, besprekoran ali je onaj prvi model VFR 800. VFR800 FI model... Još uvek bez lanca bregaste... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mladjonixxx 6 Napisano Januar 17, 2018 U prolazu, 15 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Honda Vfr 750 rc36 II & VFR Vtec 800 Prijavi odgovor kao problematičan On 1/15/2018 at 8:12 AM, mrxfon said: Bilo je tesko prelomiti da li zameniti Silvera, jer je stvarno odlican skuter i svuda me odvezao bez da stucne. Ali odavno mi je zelja da vozim ovog VFR-a i eto tako su se sklopile kockice i evo mene u potrazi za VFR-om Gledam po oglasima vec neko vreme, veoma ih malo ima Sta trazis? Mozda bi ja prodao moju bebu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Januar 19, 2018 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan On 1/17/2018 at 4:38 PM, mladjonixxx said: Sta trazis? Mozda bi ja prodao moju bebu Sad trazim motor koji sam zeleo jos kad sam uzeo Thundercat-a, tj trazim VFR vtec. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mladjonixxx 6 Napisano Januar 20, 2018 U prolazu, 15 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Honda Vfr 750 rc36 II & VFR Vtec 800 Prijavi odgovor kao problematičan 22 hours ago, mrxfon said: Sad trazim motor koji sam zeleo jos kad sam uzeo Thundercat-a, tj trazim VFR vtec. Aaaa a ja imam 750. Hocu i ja 800 ali Fi Srecna ti kupovina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Januar 20, 2018 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja VFR 800 FI, 2000. god. 065/990-1290 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VukFZ6 85 Napisano Februar 11, 2018 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT1200ZE World Traveler Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem i ja Hondu VFR 800 Vtec,2005. god. Za vise informacija pozovite i viber: 060/444-63-89 Vuk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10553 Napisano Februar 13, 2018 Hronični Motociklopata, 7343 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Koja milina gledati kako se lepo vozi ta stara VFR masinerija, kako lik lepo krivinari s njom po stazi, onako opusteno, elegantno... uzivancija... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker 89 Napisano Februar 24, 2018 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li ko ovaj čuveni prelaz? Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 24, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 49 minuta, badzabajker je napisao: Ima li ko ovaj čuveni prelaz? Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk Robert iz Ade ga pravi za 10 evra. Ali pase za njegove topove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker 89 Napisano Februar 24, 2018 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Robert iz Ade ga pravi za 10 evra. Ali pase za njegove topove. Znam za tu varijantu, da probam 'vako Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker 89 Napisano Mart 20, 2018 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Društvo da nema neko karburatore za rc36 1990?Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...