Grnca 1361 Napisano Februar 12, 2015 Vinyl rider, 826 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedna slicica MOTAC-ovog guvernala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guderijan 10 Napisano Februar 12, 2015 Svrati ponekad, 101 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne bi menjao heblove ni za glavu >)) VFR se sam vozi nikakav problem u krivinama, samo na kolence i to je to. Mislim da bi sa kormanom to zaleganje vec bilo nekako neprirodno.... On je vise za enduro varijante, tu treba mnogo vise korekcija u voznji prednjim tockom, a to korman omogucava zbog veceg ugla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1361 Napisano Februar 12, 2015 Vinyl rider, 826 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Ne bi menjao heblove ni za glavu >)) VFR se sam vozi nikakav problem u krivinama, samo na kolence i to je to. Mislim da bi sa kormanom to zaleganje vec bilo nekako neprirodno.... On je vise za enduro varijante, tu treba mnogo vise korekcija u voznji prednjim tockom, a to korman omogucava zbog veceg ugla Nemam pojma braso sta im to znaci, tako mi stigao. Probamo pa vidimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiking 80 Napisano Februar 13, 2015 Svrati ponekad, 200 postova Lokacija: Subotica Motocikl: vfr750f rc24,rc-36 Prijavi odgovor kao problematičan U tome je poenta,da sam skinuo fabricki i stavio novi skaj.Moracu izgleda jos sundjera podbaciti,meni je nekako jako tvrdo.Godinama sam vozio rc-24,i nisam imao problema sa sedistem.Boban u zemunu jako lepo tapacira sedista.Gledao sam mu radove,pervezija kako radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale z900 328 Napisano Februar 17, 2015 Svrati ponekad, 339 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CB 750 K, CB 750 C, CB 750 F, VF 750 S, VF 750 C Prijavi odgovor kao problematičan Prilikom kupovine motorcikla pre dve godine, isti je paljen na buster i pogresno su okrenute kleme. Odmah posle toga je upalio ABS koji konstantno treperi. Pronasao sam na nekim forumima da je postoji opcija resetovanja ali nisam uspeo da izguglam temeljno objasnjenje za to resetovanje. Hvala za svaki vid pomoci! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iske 251 Napisano Februar 18, 2015 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: VFR 800 Fi RC46, Suzuki DL 1000 V-Strom ABS, SCOTT SCALE EXPERT 29" Prijavi odgovor kao problematičan Imas sve detaljno opisano u service manualu od VTECa. Pogledaj tamo, postoji citavo poglavlje za ABS. Manual mozes lako pronaci na internetu. Ako ne mozes posalji mi PP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1361 Napisano Februar 18, 2015 Vinyl rider, 826 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Ima na 60 i vise strana napisano kako se korak po korak testira elektronika (ecu) na bajku. Znam malo je detaljnije opisano i smorno je da citas i juris fantome ali je bar opisan postupak kontrole i servisa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale z900 328 Napisano Februar 18, 2015 Svrati ponekad, 339 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CB 750 K, CB 750 C, CB 750 F, VF 750 S, VF 750 C Prijavi odgovor kao problematičan Uspeo sam da skinem manual, hvala najlepse svima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iske 251 Napisano Februar 19, 2015 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: VFR 800 Fi RC46, Suzuki DL 1000 V-Strom ABS, SCOTT SCALE EXPERT 29" Prijavi odgovor kao problematičan Uspeo sam da skinem manual, hvala najlepse svima! Obavezno napisi sta si uradio. Bas me interesuje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 986 Napisano Februar 19, 2015 Very Funny Rider, 1128 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Društvo jel zna neko gde ima kod nas da se kupi ova korisna stvarčica...ako ne da poručujem sa neta.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iske 251 Napisano Februar 19, 2015 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: VFR 800 Fi RC46, Suzuki DL 1000 V-Strom ABS, SCOTT SCALE EXPERT 29" Prijavi odgovor kao problematičan Pazi sa tom stvarcicom. Napred je OK, pozadi na VFRu 800 jako je malo rastojanje od vrha ventila i kocionih klesta. Ako stavis obican ventil za auto otkinuce ga. Ako ti nije zao novaca stavi onaj LSL aluminjumski. Ja hocu to da stavim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Februar 19, 2015 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Meni originalni heblovi stoje u ladici. Ima i minusa, ali su ipak u manjini. plusevi: - upravljivost - drasticno smanjen smor na malim brzinama (ispod 60 km/h) - fun faktor minusi: - velike brzine i smanjena zastita od vjetra - kao da su malo vise sklupljene noge u koljenu, a sad da li je to 100% do kormana, ne znam U svakom slucaju ja nisam imao frke sa ledjima, mada generalno ledja vise stradaju sto se uspravnije sjedi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 986 Napisano Februar 19, 2015 Very Funny Rider, 1128 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Pazi sa tom stvarcicom. Napred je OK, pozadi na VFRu 800 jako je malo rastojanje od vrha ventila i kocionih klesta. Ako stavis obican ventil za auto otkinuce ga. Ako ti nije zao novaca stavi onaj LSL aluminjumski. Ja hocu to da stavim. Iske ovo bih koristio samo kad pumpam gumu na pumpi. Ne bih vozio sa tim ni u ludilu Jel ima kod nas taj LSL? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iske 251 Napisano Februar 19, 2015 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: VFR 800 Fi RC46, Suzuki DL 1000 V-Strom ABS, SCOTT SCALE EXPERT 29" Prijavi odgovor kao problematičan Nemam pojma to je Arriete LSL. Probaj 3T racing mozda oni imaju. Ako ima javi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DAFI 0 Napisano Februar 19, 2015 U prolazu, 18 postova Lokacija: Sarajevo Prijavi odgovor kao problematičan Poz, mome ništa ne fali. I ništa ja tu ne bi dirao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iske 251 Napisano Februar 19, 2015 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: VFR 800 Fi RC46, Suzuki DL 1000 V-Strom ABS, SCOTT SCALE EXPERT 29" Prijavi odgovor kao problematičan Joj heblovi od VTECa. Ja sam to trazio po ebayu i nikako da nadjem. Na kraju sam porucio nove iz Delte. Odrali me posteno. Mrzelo me da cekam hteo sam motor da sklopim. Sad bi da probam od CBRa F4 ako mogu da stanu. Plasim se da bi u punom zaokretu kormana rucice kocnica i kvacila udarale u oklop. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mladunac 4 Napisano Februar 19, 2015 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd / Sajam Motocikl: honda vfr 750, yamaha virago 750 Prijavi odgovor kao problematičan Wikinze, lepa masina,,, cini mi se da je bio pre godinu dana takav na prodaji u subotici. otisao za 1000ku. Jel to taj...taj mi je otisao ispred nosa Resio sam problem sa plastikama...(ko je pratio temu)... al sam ih nadogradio limom, nitnama i plastificirao, prefarbao. Radio mi covek koji zna sa alatom... stavicu fotke uskoro... Hvala za savet... p.s. pomenuo si nekog lika iz Zemuna za sediste...koje su mu cene i gde mogu da se vide neki radovi... poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10603 Napisano Februar 19, 2015 Hronični Motociklopata, 7364 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Wikinze, lepa masina,,, cini mi se da je bio pre godinu dana takav na prodaji u subotici. otisao za 1000ku. Jel to taj...taj mi je otisao ispred nosa Resio sam problem sa plastikama...(ko je pratio temu)... al sam ih nadogradio limom, nitnama i plastificirao, prefarbao. Radio mi covek koji zna sa alatom... stavicu fotke uskoro... Hvala za savet... p.s. pomenuo si nekog lika iz Zemuna za sediste...koje su mu cene i gde mogu da se vide neki radovi... poz evo link za coveka koji radi sedista, predpostavljam da si na njega mislio http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/87650-bms-boban-moto-sedista/page__st__20 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hotazmaj 84 Napisano Februar 19, 2015 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Sarajevo,BiH Motocikl: VFR 750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Poz, mome ništa ne fali. I ništa ja tu ne bi dirao pozz . Koja ti je to dimenzija zadnje gume? 190? Inace lijep vfr Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mladunac 4 Napisano Februar 20, 2015 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd / Sajam Motocikl: honda vfr 750, yamaha virago 750 Prijavi odgovor kao problematičan Tnx biker boy... lik deluje do jaja... poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Traveler 17 Napisano Februar 24, 2015 U prolazu, 51 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: GSX 1400, MZ ETZ251 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari, Već duže vreme pratim ovu temu, ustvari ona mi je i pomogla da se odlučim za VFR 750F RC36 (izbor je bio između CB 750 sevenfifty ili RC36). Odlučio sam se za vfr-a jer dosta vožnje provodim na otvorenom putu, a i iz vaših komentara i iskustava. U septembru prošle godine sam kupio RC36 '93 god. i prezadovoljan sam, fantastičan motor. Nedostatci koje ima su otklonjeni, regler je zamenjen - stavljen Joškin, frajlauf još uvek ne proklizava (nadam se da će tako i ostati) Sada pred sezonu planiram servis, ulje, filteri gume, svećice..., pa ne znam koje ulje da sipam. Vlasnik pre mene je koristio Motul 15w-50 5100, da li da nastavim sa istim, da li mineralno, polusintetika ili sintetika, koja gustina i sl Hvala unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petarjebivetar 1123 Napisano Februar 24, 2015 Zainteresovan, 285 postova Lokacija: Beogard Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Ovakav odgovor sam ja dobio kada sam postavio to pitanje: "Zahtevi nisu veliki (API SG) a fabrički default je10W-40. Za neku umerenu vožnju ne bih preterivao i mislim da je Motul 5000 10w-40 sasvim o.k. (i slično Silkolene Super 4). Motor jeste star ali nije mnogo prešao. Nema potrebe zanekom većom VG. Eventualno 10W-50 ako se vozi u teškim uslovima (planinski predeo ili "osvajanje" takvih tokom leta). Moglo bi i 5100 ali najbolja opcija (tada) su sintetička ulja kao što su 7100 ili Pro 4 Plus u 10W-50. 15W-50 ili čak 20W-50 možda tek posle 100k km (ili prvihznakova troškarenja ulja). Mislim da za 55000km nije potrebno i da je (čak)kontra-produktivno (nije da ne može doduše). Nije baš slično sledećem jer se tamo pominje i 20W-40 i 20W-50. Ovde bi 15W-50 bilo samo za posebne slučajeve i namene, mada su i oni (kako je gore napisano) uglavnom rešivi sa 10W-50 (podrazmeva i temp. od +40 u hladu). " Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iske 251 Napisano Februar 24, 2015 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: VFR 800 Fi RC46, Suzuki DL 1000 V-Strom ABS, SCOTT SCALE EXPERT 29" Prijavi odgovor kao problematičan Slobdno koristi isto. Mozes i 10w40 ili 10w50, jer tako je po manualu a i kod nas su takve temperature tako da nemozes pogresiti. Sve bolje id toga je po mom misljenju bacanje para jer VFR je traktor, realno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Traveler 17 Napisano Februar 24, 2015 U prolazu, 51 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: GSX 1400, MZ ETZ251 Prijavi odgovor kao problematičan Slobdno koristi isto. Mozes i 10w40 ili 10w50, jer tako je po manualu a i kod nas su takve temperature tako da nemozes pogresiti. Sve bolje id toga je po mom misljenju bacanje para jer VFR je traktor, realno. Hvala na informaciji..., samo me još zanima da li mineralno, sintetika ili polusintetika? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Traveler 17 Napisano Februar 24, 2015 U prolazu, 51 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: GSX 1400, MZ ETZ251 Prijavi odgovor kao problematičan Ovakav odgovor sam ja dobio kada sam postavio to pitanje: "Zahtevi nisu veliki (API SG) a fabrički default je10W-40. Za neku umerenu vožnju ne bih preterivao i mislim da je Motul 5000 10w-40 sasvim o.k. (i slično Silkolene Super 4). Motor jeste star ali nije mnogo prešao. Nema potrebe zanekom većom VG. Eventualno 10W-50 ako se vozi u teškim uslovima (planinski predeo ili "osvajanje" takvih tokom leta). Moglo bi i 5100 ali najbolja opcija (tada) su sintetička ulja kao što su 7100 ili Pro 4 Plus u 10W-50. 15W-50 ili čak 20W-50 možda tek posle 100k km (ili prvihznakova troškarenja ulja). Mislim da za 55000km nije potrebno i da je (čak)kontra-produktivno (nije da ne može doduše). Nije baš slično sledećem jer se tamo pominje i 20W-40 i 20W-50. Ovde bi 15W-50 bilo samo za posebne slučajeve i namene, mada su i oni (kako je gore napisano) uglavnom rešivi sa 10W-50 (podrazmeva i temp. od +40 u hladu). " Hvala na detaljnom objašnjenju PS nisam video Vašu poruku na vreme... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...