mishko 5 Napisano Januar 25, 2012 U prolazu, 10 postova Lokacija: Trstenik Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem orginal BMW koznu jaknu,velicina L,jakna placena u Nemackoj 399 eura,ali mi je sada malo tesna (zima cini svoje). Jakna poseduje cvrste protektore na ramenima i laktovima.Kupite jaknu i posle vam fali samo motor BMW! I na kraju cena sitnica 120 eura! Ponude na p.p. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mishko 5 Napisano Januar 25, 2012 U prolazu, 10 postova Lokacija: Trstenik Prijavi odgovor kao problematičan Moguca zamena za nesto........ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mishko 5 Napisano Januar 27, 2012 U prolazu, 10 postova Lokacija: Trstenik Prijavi odgovor kao problematičan HITNO!!!!90 EURA Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mishko 5 Napisano Februar 2, 2012 U prolazu, 10 postova Lokacija: Trstenik Prijavi odgovor kao problematičan Uz jaknu dajem gratis 10 bajkerskih prisivaka vezenih na coji Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radeziv 1 Napisano Februar 5, 2012 U prolazu, 40 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koliko si ti visok i tezak? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mishko 5 Napisano Februar 5, 2012 U prolazu, 10 postova Lokacija: Trstenik Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav!!!Visok sam 175 i 82 kg Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chemer 13 Napisano Februar 6, 2012 U prolazu, 36 postova Lokacija: Petrovaradin Motocikl: XT-R Prijavi odgovor kao problematičan druze jakna je mrak dobra, a cena je smesna ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mishko 5 Napisano Februar 7, 2012 U prolazu, 10 postova Lokacija: Trstenik Prijavi odgovor kao problematičan Hvla.Drago mi je da je neko primetio da je odnos kaliteta jane i cene nikakav. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chundra 3 Napisano Februar 8, 2012 U prolazu, 20 postova Lokacija: Beograd, Visnjica Motocikl: Yamaha XT 600 47N Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je stara jakna? Gde moze moze da se vidi uzivo, sem u Trsteniku? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1919 Napisano Februar 8, 2012 Drug član, 1262 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam ga isto pitao, obecao je da ce poslati kod nekog u Beograd. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Februar 8, 2012 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Jakna je do 00....za takvu jaknu je stvarno smesna lova Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mishko 5 Napisano Februar 8, 2012 U prolazu, 10 postova Lokacija: Trstenik Prijavi odgovor kao problematičan Saljem jaknu sutra u Beograd.Od subote kontakt tel u Beogradu 069 1092559-IVAN Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1919 Napisano Februar 11, 2012 Drug član, 1262 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Jes' da nemam BMW motor ali sad makar imam jaknu Jakna je extra i super ocuvana, stoji ko salivena, hvala @mishko jos jednom 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mishko 5 Napisano Februar 11, 2012 U prolazu, 10 postova Lokacija: Trstenik Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je Sto si zadovoljan,ako hoces da se kompletiras imam i BMW prsluk.Pozdrav!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1919 Napisano Februar 11, 2012 Drug član, 1262 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Meni je za sada dovoljno i ovo ali kapiram da ima ljudi koji bi ga rado posedovali. Postavi sliku pa ko voli nek izvoli. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimiBMW 6 Napisano Februar 12, 2012 U prolazu, 7 postova Lokacija: Ratkovo Motocikl: BMW R 25/2 Prijavi odgovor kao problematičan Može neka slika tog prsluka? Ako je očuvan i povoljan kao jakna onda sam zainteresovan! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mishko 5 Napisano Februar 12, 2012 U prolazu, 10 postova Lokacija: Trstenik Prijavi odgovor kao problematičan To je ovaj prsluk koji sam postavio kasnije,ima samo prisivak BMW ali je odlican i odlicno ocuvan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
batarus 8 Napisano Februar 29, 2012 Bicker, 156 postova Lokacija: O- Bre-Novac Motocikl: HONDA Transalp XL700V 2011 Prijavi odgovor kao problematičan To je ovaj prsluk koji sam postavio kasnije,ima samo prisivak BMW ali je odlican i odlicno ocuvan A koja je cena, i da li mozes da nam kazes, duzina rukava, ledja, obim struka.... i duzina ledja HVALA Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...