Lula 13 Napisano Februar 4, 2012 U prolazu, 25 postova Prijavi odgovor kao problematičan Može, može ... al da daš krug na Madisonu Moze, ako kazes drugaru Šipiju: "Šipi, staaaaa ce ti taj Madison, malo je to za tebe, daj ga Luli.." Onda dobijas i dva kruga.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Februar 4, 2012 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan A kad bolje razmisliš , šta će ti taj Madisončić ... eeej ti si `tela avion da voziš, bolje uzmi Kymco Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lula 13 Napisano Februar 4, 2012 U prolazu, 25 postova Prijavi odgovor kao problematičan Skromna sam, Madisoncic mi je dovoljan.. Jao kad Sasa bude video da mi dajes ideju da uzmem Kymco, bice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Februar 4, 2012 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Hi, Hi .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Februar 4, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan ma jedva sam dosao do ordinacije, pa pacijenti kasnili, pa sam tek oko 15h zavrsio.......dacu krv ovih nedelja.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Februar 4, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan nije se valjda nas drugar sipi stisao i nece da ti da motor viska, e sipi sipi...daj bre otvori se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Februar 5, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam bio ubedjen da je to vec lulin scooter,taman ga je letos u fulu sredio za tebe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Februar 5, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Hahahaha.. Hvala vam drugari.. Ne morate toliko da mislite na mene.. Madison je na prodaju (moze i zamena za neki manji uz doplatu).. a taj manji ce Lula dobiti da se vozika.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11582 Napisano Februar 8, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Opusti se Sipi, sad ce prozivke da krenu za mene i za kesu. Evo da pripomognem motor_che-tu posto ce on verovatno prvi da me proziva Skoro autenticna kesa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4929 Napisano Februar 8, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6022 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ti gušteru da se predstaviš u temi BJB Maxi Scooter Club - šta s' praviš blesav. A ondaK ćemo lepo da opletemo po tebi natenane u ovoj temi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11582 Napisano Februar 9, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Eeeee pa cekaj, opet da se predstavljam? :-D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4929 Napisano Februar 9, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6022 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Šta opet? Tamo te Djuxy predstavio celom forumu a ovde (tema BJB MSC) da se predstaviš maxi bandi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Februar 10, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan Opusti se Sipi, sad ce prozivke da krenu za mene i za kesu. Evo da pripomognem motor_che-tu posto ce on verovatno prvi da me proziva Skoro autenticna kesa nisi se valjda bacio u proizvodnju "farova" na veliko ... bice love biće, i eto tebe na beverliju 300 :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11582 Napisano Februar 10, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hahahhahah, najbolje mi idu delovi za Yamahe Sto znaci da mi se smesi nesto bolje od Bev-a 300 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Februar 10, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan A i ti si našo kada da ti bude ladno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Februar 10, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan da meni nije bilo ladno, ne bi ni znali da kesa umesto uništavanja prirode može da bude i koristan plavi xenon :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Februar 10, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Jes vala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11582 Napisano Februar 10, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da..plavi razbijeni xenon! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Februar 13, 2012 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Prosto nisam mogao da odolim ..... Zekane jel te podseća na nekog ??? :zdravo: Treba pomoć ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Februar 13, 2012 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Novi avatar za našu drugaricu ... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Februar 13, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Ahahahahaha.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lula 13 Napisano Februar 13, 2012 U prolazu, 25 postova Prijavi odgovor kao problematičan Novi avatar za našu drugaricu ... Bas je lepa maca, a ti, ako ti crna maca predje put ovih dana, ta sam.. A znas sta kazu da se desi nakon toga? I naravno, Zekana nikako ne bih izostavila, rado cu prosetati i njegovom ulicom..da se ne naljuti.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Februar 13, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan neka neka, od sad nosim luk, krst, sveto pismo, svetu vodicu i GLOGOV KOLAC na nase susrete...nikad ne znas kad ce mi zatrebati narodna medicina! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Februar 14, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan gde nam je drug COBE, ljulja ljulja ljushke ili sta ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4929 Napisano Februar 14, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6022 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Vucara se negde po Alpima garant... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...