ProjectLord 55 Napisano Januar 24, 2012 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBRF4i, KLX650, TT600S Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto naslov kaze, kupujem busilicu (po mogucstvu malo kvalitetniju) i brusilicu (nebitno marka, samo da radi) u polovnom stanju. Rok je do 27.01.2012, najkasnije do 28-og. Cena...sto jeftinije moguce... Sad Ponude mogu ovde ili na 062/295-463 (od 9-20h). Hvala, Nemanja, Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Januar 24, 2012 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Eeee bar je to jeftino,imas brusilica novihbukvalno dzabe.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 543 Napisano Januar 25, 2012 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan kakvu trazis busilicu sa obicnim futerom ili sds da ima ili nema cekic , jer mora da je firmirana , ima ili da nema reostat itd brusilicu bar napisi koje velicine ti treba 115 - 125 - 180 - 230 najbolje napisi koliko bi para dao za ovo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProjectLord 55 Napisano Januar 25, 2012 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBRF4i, KLX650, TT600S Prijavi odgovor kao problematičan Brusilica: 115-125, nisam 100% siguran koja od ove dve; Busilica: sa cekicem, po mogucstvu firmirana, ostalo ne bitno. Sve za oko 3000din. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4978 Napisano Januar 26, 2012 Drug član, 1878 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sve za oko 300 ne moze, kupi neku od ovih iz uradi sam radnji, ako nisi zahtevan i trajace ti dugo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Januar 26, 2012 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Zapucaj na Bubanj potok u subotu te uzmi polovno ali neke poznate firme,trajace duze no alat kupljen u Uradi sam ili Metrou! Odmah imas i likove kod kojih za 20 kinti mozes i probu da izvrsis(imaju agregate ili pretvarace napona sa 12-220). Ali i cifra koju si napisao je Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6417 Napisano Januar 26, 2012 Enduraš, 6390 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan sigurno ces da nadjes firmiran polovan alat za 3000 din 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljadza 331 Napisano Januar 26, 2012 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Najbolji Prijavi odgovor kao problematičan A za sta ti treba alat ako je za svakodnevnu upotrebu i akanje, tesko da ces naci nesto za te novce,a da valja ako ti treba da s vremena na vreme koristis,onako amaterski,onda mozes i da nadjes nesto u METRO-u na akciji, ali ne racunaj da je bas neki kvalitet ( moze da traje 10 godina, ali moze da crkne posle mesec dana) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Januar 26, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan imam ja black&decker malu brusilicu zelene boje u super stanju za 30 evra Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProjectLord 55 Napisano Januar 26, 2012 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBRF4i, KLX650, TT600S Prijavi odgovor kao problematičan Mene naterala nevolja na ovo, a vi se zajb... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6001 Napisano Januar 26, 2012 Svakom po zasluzi, 12427 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan sigurno ces da nadjes firmiran polovan alat za 3000 din Ako se sva sija, cakli i piše BOSCH znaj da je original kineska kopija turske imitacije Boša Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 543 Napisano Januar 26, 2012 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan mnogo malo para za busilicu i brusilicu cak i polovnu . postujem tvoj novac , zato idi u metro ili neke tako kuce i kupi nesto sto ima garanciju bar 2 godine . predlazem metro jer je jaka firma ako se pokvari za 2god i nemoze da se popravi . a nemoze dobices novac nazad nije ti ni resenje da kupis bos star i nabudjen i poluispravan za te pare . busilicu mozda i nadjes bosovu na buvljaku starom ali brusilicu tesko one su jako osetljive i lakse crkavaju pa im je manja ponuda . ne zaj .. se oni nego se ubedjuju da nema ni polovan alat firmiran da valja za te pare . ko se razume u alat on zna koliko kosta a ko se nerazume on gleda sta pise ne koliko funkcija ima masina . ja sam kupio busilicu na buvljaku u pancevu za 1500 din izmesala je oko 1 tone fasade i jos radi , inace sluzi za ono komsija jel imas busilicu . imam komsija kako da ne . pa nisam mislio na tu , a ona nije mi tu sad . brusilicu je stvarno teze naci da valja moj savet je metro i 2 godine garancija obavezno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 543 Napisano Januar 26, 2012 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan sigurno ces da nadjes firmiran polovan alat za 3000 din Ako se sva sija, cakli i piše BOSCH znaj da je original kineska kopija turske imitacije Boša plave boje obavezno ne zeleni bos , taj i nije nesto . mada kad bolje razmislim ni crveni bos nije tako los i on dugo traje ako se drzi na suvom i tamnom mestu . ovo da bude na tamnom mestu je najvaznije jer ga svetlost sijalice i sunca brzo ubija . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6417 Napisano Januar 27, 2012 Enduraš, 6390 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Na tu garanciju nemoj mnogo da se oslanjas, ako crkne ima da kazu da je nisi koristio kako treba. Moj brat kupio neku brusilicu na buvljaku sa 2 godine garancije. U kompletu dosao brusni kamen za metal i za beton. Posle mesec dana od kupovine, sekli smo neke giter blokove tom brusilicom, ubrzo nakon toga ona crkne. Posaljemo na reklamaciju, oni je poprave, vrate posle mesec, dva i ukinu garanciju sa obrazlozenjem da je koriscena u profesionalne svrhe U upustvu za koriscenje i garanciji, naravno o tome nema ni pomena, trebali su onda da napisu da je brusilica za upotrebu jednom godisnje da bi izdrzala dvogodisnju upotrebu koliko traje garancija. Inace placena je 3000 din. Sa druge strane ja imam Makita brusilicu koja se aktivno koristi vec 3 godine i dalje radi kao nova koju sam platio oko 50e na nekoj akciji. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 543 Napisano Januar 27, 2012 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan Na tu garanciju nemoj mnogo da se oslanjas, ako crkne ima da kazu da je nisi koristio kako treba. Moj brat kupio neku brusilicu na buvljaku sa 2 godine garancije. U kompletu dosao brusni kamen za metal i za beton. Posle mesec dana od kupovine, sekli smo neke giter blokove tom brusilicom, ubrzo nakon toga ona crkne. Posaljemo na reklamaciju, oni je poprave, vrate posle mesec, dva i ukinu garanciju sa obrazlozenjem da je koriscena u profesionalne svrhe U upustvu za koriscenje i garanciji, naravno o tome nema ni pomena, trebali su onda da napisu da je brusilica za upotrebu jednom godisnje da bi izdrzala dvogodisnju upotrebu koliko traje garancija. Inace placena je 3000 din. Sa druge strane ja imam Makita brusilicu koja se aktivno koristi vec 3 godine i dalje radi kao nova koju sam platio oko 50e na nekoj akciji. zato sam i rekao da ode u metro i da tamo kupi , a ne na buvljak jer metro je dosta ozbiljan po tom pitanju i nemogu da daju neke take odgovore brez obrazlozenja kao na buvljaku . inace ako ste sekli blokove to nespada ni u metal ni u beton ima mnogo finu prasinu i ubija brusilicu , zato su vam i izbacili je iz garancije . trebali ste polako da je otvorite i ocistite unutra pre slanja ali srafciget umocis u ulje pre odvijanja da neosteti sraf Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljadza 331 Napisano Januar 27, 2012 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Najbolji Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da pomognem sad videh u Mr Brickolage ( radnja za sve i svasta za kucu,kod Centralnog zatvora) busilica no name 500w 1490 din na akciji, isto tako brusilica ista marka 115, 1490 din tako da eto alata za 3000 din pozdrav Ivan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 543 Napisano Januar 27, 2012 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da pomognem sad videh u Mr Brickolage ( radnja za sve i svasta za kucu,kod Centralnog zatvora) busilica no name 500w 1490 din na akciji, isto tako brusilica ista marka 115, 1490 din tako da eto alata za 3000 din pozdrav Ivan mora da imaju malu nabavnu cenu od ovih iz centralnog zatvora Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...