Jump to content

Moto Zajednica

Organizacija enduro kalendara 2012

Recommended Posts

• Prekidach, 1093 postova
  • Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE

hm, otvoren i august :) jel neko napravo nesto sto podseca na kalendar?

rimljani i maje ;)

• Podržavam 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• - enduro sector -, 2146 postova
  • Motocikl: adventure

Ovako za sada stoje stvari ..

Benduro (11-13 Maj)

Kepening (1-3. Jun)

Romaniacs (13-17 Jun)

Kraljevo (22-24 Jun)

Romanija (29-01 Jun/Jul)

Valjevo (20-23 Jul)

Kučaj (3-5 Avgust)

Golija (17-19 Avgust)

Ostali organizatori molim vas za INFO

EDIT => JUN JE POPUNJEN !!

Kawazoki (Imamo li konkretan datum za Prokletije?)

Fali nam Kawazoki da se javi, pa da zakljucamo kalendar za ovu godinu 0takoje.gif

• Drug član, 1366 postova
  • Motocikl: Orion craus 49

Nema potrbe da se zaključava. :neznam: Mislim da je OK da ovo bude preliminarna tema za razradu, skice i mesto za dogovor svih organizatora i učesnika enduro druženja do trenutka otvaranja zvaničnih tema. Te zvanične će nicati kako kojoj dođe vreme i to sa potpunim i sto posto proverenim informacijama.

Imam utisak da će biti izmena kalendara pa bi nas ova tema spasila gužvanja sličnih tema. :)

Ili na kraju da se otvori neki novi prostor za grupno čavrljanje... ja ne mogu da ćutim. :lol:

• - enduro sector -, 2146 postova
  • Motocikl: adventure

Nema potrbe da se zaključava. :neznam: Mislim da je OK da ovo bude preliminarna tema za razradu, skice i mesto za dogovor svih organizatora i učesnika enduro druženja do trenutka otvaranja zvaničnih tema. Te zvanične će nicati kako kojoj dođe vreme i to sa potpunim i sto posto proverenim informacijama.

Imam utisak da će biti izmena kalendara pa bi nas ova tema spasila gužvanja sličnih tema. :)

Ili na kraju da se otvori neki novi prostor za grupno čavrljanje... ja ne mogu da ćutim. :lol:

Nisi u toku :D Ova tema "organizacija enduro kalendara" ce ostati kao takva upravo radi daljih dogovora i pregovora. A napravicu novu temu koja ce se zvati "Enduro kalendar 2012" i ona ce biti zakljucana i sadrzace samo jedan post sa rasporedom i linkovima. Kao neka vrsta oglasne table :D0takoje.gif

• ***, 162 postova
  • Motocikl: R1200GSA

Golija (17-19 Avgust)

Slavim rodj na Goliji ??? :D :D :D wooohooooo 2jee4.gif

Bravo Nensi! Jel postajes punoletna, da konacno dobijes dozvolu za pravi motor ;)

• Rodjena na motoru, 735 postova
  • Motocikl: Honda hornet - Night Fury

Golija (17-19 Avgust)

Slavim rodj na Goliji ??? :D :D :D wooohooooo 2jee4.gif

Bravo Nensi! Jel postajes punoletna, da konacno dobijes dozvolu za pravi motor ;)

punim 22 . . . tek za dve god postajem punoletna po tom kriterijumu 1hmm.gif

• Zainteresovan, 654 postova
  • Motocikl: SUZUKI DR650se `96g

Plavsko jezero i okolina su pod snegom i to debelim snegom, domacin ( doktor Blazo ) pretpostavlja da se nece otopiti do polovine Juna sto originalan plan remeti debelo...to znaci da bi trealo da se pomeri za Jul mesec.

Ko je za Jul ...?? nek digne dva prsta0namigivanje.gif

Pozdrav

• Enduraš, 6393 postova
  • Motocikl: CRF300L

Avgust je maltene prazan, predlazem da tada ubacis voznju (druga polovina avgusta, nemas potrebe da se preklapas sa nekom drugom voznjom, termina ima sasvim dovoljno.

• Podržavam 2

• Zainteresovan, 795 postova

Mozda zato sto sam ja jedini od ekipe koji je clan foruma, nije ni bitno, vidim da ste negativno nastrojeni.

Idemo i mi Boze zdravlja. To se zavrsava 3 dana pre pocetka Romaniacsa pa mislim da je ljudima komlikovano da idu na oba a realno jje Rumunija mnogo bliza, jeftinija i bolja voznja za gledaoce. Erzberg je klasicna voznja do Beca a tamo da se vozis van puta je nemoguce, ipak je to Austrija <_< .

• Svrati ponekad, 193 postova
  • Motocikl: KTM 690 ENDURO R, EXC 450

Cuo sam da se pravi neka ruta u Kosutnjaku,,,da li je jos neko cuo ;-)

Mozda zato sto sam ja jedini od ekipe koji je clan foruma, nije ni bitno, vidim da ste negativno nastrojeni.

Idemo i mi Boze zdravlja. To se zavrsava 3 dana pre pocetka Romaniacsa pa mislim da je ljudima komlikovano da idu na oba a realno jje Rumunija mnogo bliza, jeftinija i bolja voznja za gledaoce. Erzberg je klasicna voznja do Beca a tamo da se vozis van puta je nemoguce, ipak je to Austrija 1hmm.gif .

• Drug član, 2422 postova
  • Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250

Idemo i mi Boze zdravlja. To se zavrsava 3 dana pre pocetka Romaniacsa pa mislim da je ljudima komlikovano da idu na oba a realno jje Rumunija mnogo bliza, jeftinija i bolja voznja za gledaoce. Erzberg je klasicna voznja do Beca a tamo da se vozis van puta je nemoguce, ipak je to Austrija <_< .

ucestvujete ili idete kao gledaoci??? Onda se boze zdravlja vidimo tamo.

• Drug član, 4834 postova
  • Motocikl: enduro

Gavro, gde ti vide da je neko prema tebi negativno nastrojen?

Inace otisao bih i na Ezberg, al mnogo je pored Rumunije koju sam vec isplanirao.

• Podržavam 1

• Zainteresovan, 795 postova

ucestvujete ili idete kao gledaoci??? Onda se boze zdravlja vidimo tamo.

Boze zdravlja vozimo. U suprotnom ne idemo.

• Drug član, 1221 postova
  • Motocikl: BMW sekta

Nesto nam tema zamrla. <_<

Ovde u temi se pominju jos 3 enduro dogadjanja. Jedno su Prokletije, drugo Kopaonik, a trece Stara Planina. Ajmo da se izjasnite za datume, jer sad vec postoji okvirni kalendar, i vrlo je lako naci datume za jos ova tri dogadjanja. :takoje:

Moram da primetim da sam zainteresovan za sva tri dogadjaja da ih posetim ove godine. :D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja