Jump to content

Moto Zajednica

Organizacija enduro kalendara 2012

Recommended Posts

• Drug član, 4834 postova
  • Motocikl: enduro

s obzirom da ce ove godine kamp Kotline biti na tri razliite lokacije i velikim nadmorskim visinama, mozda i bolje malo pomeriti u topli deo godine. :D

• Podržavam 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 4834 postova
  • Motocikl: enduro
ipak smo mi tamo turisti a ne takmičari. :jee:

Štajaznam, ipak slutim da će neko pokušati da se mimo konkurencije uspenje na ono op-op-op-op brdo.

i ja slutim da ce koma dati ono narandzasto sokoćalo da se proba na to brdo op-op-op :D

• - enduro sector -, 2146 postova
  • Motocikl: adventure

mozda i bolje malo pomeriti u topli deo godine. :D

Ja glasam da pomerish ako je moguce ranije krajem Maja kao sto je i bila mislim prve godine .. Kasnije je vec dosta toplije i mnogo ljudi je vec otislo na more :D

• Zainteresovan, 795 postova
ipak smo mi tamo turisti a ne takmičari. :jee:

Štajaznam, ipak slutim da će neko pokušati da se mimo konkurencije uspenje na ono op-op-op-op brdo.

i ja slutim da ce koma dati ono narandzasto sokoćalo da se proba na to brdo op-op-op :D

Tu afrika ide ko nista.... mislim nizbrdo :-)

Ce damo, nije frka.

• Zainteresovan, 795 postova

koma, jel učestvujete ove godine?

Kako stvari sada stoje DA.. treba malo jos kockice da se sloze ali mi kao da smo tamo, planiramo, Boze zdravlja samo.

Videcemo kako stoje finansije, Erzberg bi probali isto, videcemo jos.

• Svrati ponekad, 193 postova
  • Motocikl: KTM 690 ENDURO R, EXC 450

hahahahah, Acko Acko, video sam te letos kako nisi zavrtao gas .....da nas ne bi uhvatio mrak u sumi,,,,,,kad ti je pukao lanac ,,ccccccc :takoje:

Svaka cast za temu !!!!

radujem se zavrsetku zime.......i pocetku brm brm,,, :-)

Ova tema je odlicna ideja. I ranije smo pricali da treba da unapred odredimo datume, ali dok neko (kapetan Kepo) ne presece i ne stavi sve na papir, nista :D

Ja mislim da svako ko organizuje okupljanje, da treba da je organizuje onako kako smatra da treba, a ne po nekom sablonu. Kazem okupljanje, a ne voznju, jer su te nase voznje daleko vise od same voznje, sve ono sto predhodi, kao i sve ono posle voznje su pikanterije, koje su nekad bar jednako zanimljive kao i sama voznja :)

Organizator u samoj temi o voznji koju postavi bi po meni trebao da napise sve relavantne podatke koje bi zanimale ucesnike pocev od uslova smestaja, cena, tako i organizacije same voznje kao takve. Zato ako neko naglasi da je voznja po teskim terenima ili da se vozi brzo i nema cekanja onih koji zaostaju, normalno da neiskusni vozaci i oni koji nemaju adekvatne motore nece ucestvovati u takvoj voznji, sto ne znaci da neki nece doci radi samog druzenja u kampu/domu/smestaju.

Sto se tice voznje po Kucaju, ove, kao i prosle godine ce postojati vodic za brzu i za sporiju grupa, tako da ce svako moci da se uklopi gde mu odgovara. Iako ponekad volim da odvrnem gas, nisam u fazonu da uzivam u adrenalinu i da me ne zanima sta se desava iza mene i da li ce ljudi pogoditi skretanje ili ce se pogubiti po planini. Sto vise i sto bolje vozimo, to vise treba da vodimo racuna jedni o drugima, jer iz godine u godinu voznje su sve agresivnije i sve brze, pa i eventualni padovi mogu da budu ne bas bezazleni.

• Zainteresovan, 707 postova
  • Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r

Iiii iiide li se u Rumunjsku , od mog sela do Sibiu-a ima 850 km i toliko natrag što je ukupno 1300-1400 što nije tak puno :stabre:

• Enduraš, 6393 postova
  • Motocikl: CRF300L

Ja sam resio da idem u Rumuniju, volja je tu, jos finansije da se sklope, verovatno ce se do tada sklopiti (nadam se da cu uterati silne dugove do tada :D) Verujem da ce se naci jos dobrovoljaca i da ce se skupiti neko malo enduro drustvance za putovanje.

• U prolazu, 93 postova
  • Motocikl: AT RD03, SW 400

U okviru ovog naseg malog projekta "Enduro" podforuma i sve sto ide uz njega, za sve zainteresovane "pocetnike" na prolece ce biti osmisljen i organizovan elementarni kurs off-road voznje koji ce se sastojati iz nekoliko treninga i par voznji ..

Tako da koga stvarno zanima i bude raspolozen imace priliku da kroz dobro zezanje udje na adekvatan nacin u tu pricu 0takoje.gif

Da ne ofujemo dalje temu "Kalendar" o ovome vise uskoro ..

Tu sam, samo javite i eto i mene... :Mina:

• Honda pa sve onda.... , 630 postova
  • Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650

Evo ja sam taze clan ali bih voleo da malo dodjete na Staru planinu. Pirot, Dojkinci,Arbinje... pa sve do pocetka ski staze Konjarnik na Babinom zubu na Staroj planini. Ruta je super, bio sam. Samo oko termina jos ne bih znao.... Ja sam profesor i ja imam rasput tako da za mene nije problem.... Ali recimo kraj juna,jul ili avgust bi sasvim odgovarao. Mada i septembar je ok samo je onda na planini jako hladno. Neka bude jul,avgust ako drustvo planira nocenje a bilo bi fino...

Pozdrav iz Pirota i kazite sta mislite. I naravno kazite sta treba da se obezbedi da na vreme radim....

Imamo u Dojkincima vojnu karaulu sa 20-30 lezaja i cebadi u super stanju. Sa kompletnom kuhinjom i spavaonama i to sad drze izvidjaci, potrudicu se da uzmem kljuc.

Predlazite, slusam... :zdravo:

• Podržavam 2

• Advanced DJ Member, 4305 postova
  • Motocikl: Šarulja queen RD04

Daj neku fotografiju smeštaja i predela..

Tehnikalije..datum, cena smeštaja, klopa piće..

ruta i približna kilometraža..

Posle otvoriš posebu temu i pravi se neki približan spisak zainteresovanih..

tako nekako otprilike funkcionišu stvari.. :zdravo:

Uvek će ti doći bar 10-20 enduraša.. :moto3:

A ti kao domaćin ćeš morati da se iscimaš..

Treba još tu lokalaca da angažuješ.. bice ti lakše..

mi ćemo ti pomoći i biti dobri gosti :D

• Honda pa sve onda.... , 630 postova
  • Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650

Evo ga krajolik

http://www.skyscrape...ad.php?t=655382

Evo i kilometraza

http://www.logos.org...0Tri%20cuke.htm

A evo je i karaula za spavanjac

Rutu moram prvo da dogovorim sa afrikancima pa javljam :zdravo:

U karauli struja,voda... sv, ja cu pokusati da izboksujem da se ne plati nista.Klopa moze da se sprema u karauli a moze i kotlet ispred jer ima izvor a i cista reka.

Ne znam kako se to sve organizuje ali imam volju :moto3:

post-19142-0-07372400-1328606437_thumb.jpg

post-19142-0-89756700-1328606446_thumb.jpg

• Podržavam 3

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja