sekulas 1 Napisano Januar 23, 2012 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan E pa ovako, prvo da pozdravim sve clanove biker zajednice, clan sam od juna 2011.(prekrsio 1. pravilo- Predstavljanje clanova). Cekao sam da kupim motor pa onda da se predstavim, ali nazalost, kako to obicno biva svi moji pokusaji pali su u vodu! Inace zivim i rodjen sam u Pancevu, gde i radim. Po zanimanju sam Autoelektricar i posedujem preduzece( necu navesti ime, da ne bi reklamirao mogu vam dati PIB, cisto da nesteknete utisak da lazem) koje se bavi auto elektrikom, elektronikom, automatikom, pneumatikom, hidraulikom,.... ustvari odrzavanjem industriske opreme. Auto elektrika mi je sekundarno zanimanje, iako su motorna vozila moja ljubav. Da ne pricam previse, uglavnom sam sve rekao. Ukratko: Motori su moja ljubav, pardon nacin zivota. Voleo bi, i hocu da posetim vecinu moto zurka i skupova! (dragi deda Mraze) Obecavam da cu ove godine biti aktivniji u moto-zivotu( koliko to posao dozvoljava) Toliko od mene.... P.S. ako neko zeli da proda motor, a pare mu nisu najbitnije moze da mi se javi pa da iskompenzujemo nesto( imam ulje i sve za izolaciju objekata) ....Mislim da ovo niko nece citati, smorio sam:) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rille 166 Napisano Januar 23, 2012 Svrati ponekad, 305 postova Lokacija: Blizu granice! Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ma dobro Ti nama došao, motor će se već nekako pojaviti od negde! I da održiš obećanje dato Deda Mrazu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1453 Napisano Januar 23, 2012 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Bitna je volja, motora ce biti! Dobrodosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2639 Napisano Januar 23, 2012 Drug član, 1223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan DobrodosaoPancevac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Januar 23, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daywalker 183 Napisano Januar 23, 2012 Dva tocka...All my life, 358 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700 Prijavi odgovor kao problematičan Sve sam procitao...i nisam se smorio........Dobro ti nama dosao.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5810 Napisano Januar 23, 2012 Svakom po zasluzi, 12404 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Januar 23, 2012 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano Januar 25, 2012 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...