Zlatko LA 2520 Napisano Subota u 19:31 Drug član, 1184 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Transalp 700, Automatik A3 S, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Provozaj Hondicu do mene, moras da probas da vidis da nije prazna prica. Sam motor deluje nekako 'lakše' ili sam ja oguglao sa CBF 1000 koji je kao lokomotiva u svakom smislu. Slike ne mogu da prenesu ovu boju nikako, a nije da se ne trudim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav91 907 Napisano Subota u 19:43 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda CBF600SA / Honda Silver Wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda vec i sledeci vikend Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2520 Napisano Subota u 19:53 (promenjeno) Drug član, 1184 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Transalp 700, Automatik A3 S, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Ti znaš da ne moraš ni da se najaviš, put znaš, navigacija ti ne treba. Promenio Subota u 19:54 član Zlatko LA 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 1937 Napisano Subota u 20:06 Drug član, 550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nmax 155 Prijavi odgovor kao problematičan Već je na oglasima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2520 Napisano Subota u 20:42 (promenjeno) Drug član, 1184 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Transalp 700, Automatik A3 S, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Tako je, neka ga. Posebno zadovoljstvo mi je dok čekam motor, a voleo bih da ih ima što više. Sledeći je Transalp, stiže mi za koji dan. Jedno vreme sam bio zaražen limundom i fudbalskim dresovima, pa onda KP i patike, sad je aktuelan tutti i motoscout. Послато са 2107113SG помоћу Тапатока Promenio Subota u 20:46 član Zlatko LA 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2257 Napisano juče u 01:12 Drug član, 1350 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Posebna droga je Ricardo.ch i licitacije vozila a I svega ostalog. I ja obožavam neizvesnost iščekivanja novog vozila, motor/auto. Koliko li sam dobro procenio stanje uz obično stur opis u oglasu i lošije slike 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2520 Napisano pre 23 sati Drug član, 1184 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Transalp 700, Automatik A3 S, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan 99% slučajeva ima 3 slike, opis da je motor dobar, bez garancije i proba uz prethodni dogovor. Transalp je prvi koji sam ja dogovorio a da prevozniku samo kazem da ode po motor. Decko ostavio broj na tutti-ju. Tu krece igranka, u pocetku mi nije verovao, da bi na kraju to bilo stvarno drugarski. Prvi put 3 videa, desetinak slika, sta sve ide od opreme itd. Ricardo nikad nisam koristio a voleo bih. Koliko sam ukapirao tamo su licitacije.Послато са 2107113SG помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25521 Napisano pre 23 sati Integrisan, 10465 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ... kada kupujem tamo, trazim da se odradi MFK (nesto kao tehnicki pregled kod nas samo detaljnije) i tu uslugu platim oko 70chf. Upravo sam bio u prici da od salona "Rost Motos SARL" kupim crossrunner 800, kada sam zatrazio da se odradi pomenuti pregled dobio sam odgovor, nesto u smislu "Za motor se interesuje stalni kupac, on ima prednost...". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2520 Napisano pre 22 sati Drug član, 1184 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Transalp 700, Automatik A3 S, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Jel taj Crossrunner i dalje stoji, ako je to taj? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25521 Napisano pre 22 sati Integrisan, 10465 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Stoji covece...Deluje bas top (Na 4700chf smo se dogovorili), cim sam pomenuo MFK te motor otisao na probu, te mora sef da dodje... Vrv ih mrzi da odrade to (naglasio sam da ako prodje "tehnicki" na moj racun ide, tj. naglasio je covek koji se u moje ime sa njima cuo, francusko gov. podrucje, engleski natucaju po malo). 4700chf (5000eura) je cena tamo, 400e dovoz, 600-800e porez, 200e ams, 350e rega, 200e racunam osnovni servis. Oko 7000e da izadje vrh! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2520 Napisano pre 22 sati Drug član, 1184 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Transalp 700, Automatik A3 S, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan To sam hteo da kažem, problem je dogovoriti vreme preuzimanja a kamo li da ga oni sad vozi ili sredjuje za MFK. Uvek je 'tesno' svima je žurno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...