exman 241 Napisano Januar 20, 2012 Svrati ponekad, 306 postova Lokacija: Bgd N44 44 14 E20 27 10 Motocikl: KTM 525exc Prijavi odgovor kao problematičan Par puta sam vec bio u prilici da nabavim dobre gume po povoljnoj ceni, ali se njihova dimenzija (sirina/visina) razlikovala od one preporucene za moj motor. Interesuje me da li postoji sajt ili nekakva tabela koja daje relaciju izmedju sirine felne i sirine gume. Recimo: za sirinu felne 2.50 odgovara guma 120 do 140. Takodje me interesuje zasto se za neke gume sirinske dimenzije daju kao 140,a za druge recimo 3,25.Napominjem da sam sve dimenzije dao samo kao primer. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Januar 20, 2012 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je ovo to što tražiš Rim to Tyre applications.doc 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lazakamikaza 95 Napisano Januar 20, 2012 Svrati ponekad, 150 postova Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan nije bitna samo sirina felne! dzabno ti ako i perfekno staje na felnu a cim naidjes na malu rupu cese o ram, lanac, blatobran,.. a i to se nod nekih modela desava! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
exman 241 Napisano Januar 21, 2012 Svrati ponekad, 306 postova Lokacija: Bgd N44 44 14 E20 27 10 Motocikl: KTM 525exc Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je ovo to što tražiš Druze Bane, kao i uvek: svaka cast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano Februar 2, 2012 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno B@ne svaka ti dala po više puta! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleEB 0 Napisano Octobar 2, 2012 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, treba mi da vidim za moju gumu koja je 150/70*18 da vidim kako bi izgledalo u toj drugoj oznaci (npr. 3.50), ali u ovom word filu koji ste postavili nepise za tu dimenziju koja bi oznaka trebala da ide.Moze pomoc? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Octobar 2, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan nije bitna samo sirina felne! dzabno ti ako i perfekno staje na felnu a cim naidjes na malu rupu cese o ram, lanac, blatobran,.. a i to se nod nekih modela desava! može malo više o ovome ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...