Nightrider Z 464 Napisano Januar 20, 2012 Svrati ponekad, 465 postova Motocikl: ZRX 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi interesuje me koliko bi mi otprilike izasla carina za yamahu xj 550 1982. godiste? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratboy 1389 Napisano Januar 20, 2012 Zainteresovan, 952 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kolko da nadješ regularnu u oglasima, iskombinuješ najbolje od oba i ostane ti hrpa delova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemandza 11 Napisano Mart 6, 2012 U prolazu, 47 postova Lokacija: Bg Motocikl: yamaha V-star 650 midnight custom Prijavi odgovor kao problematičan Da li je moguce da je toliko,zna li se orjentaciono koliko u evrima,i ja bih mozda uvezao nesto slicno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svabanb 45 Napisano Mart 6, 2012 U prolazu, 84 postova Lokacija: novi becej Motocikl: fz1n,fzs600,shineray 200,kreidler80 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav,zavisi gde je motor i ko carini ali ako budes sam to radio bice skuplje,znaci nadi nekog ko to stalno radi zna speditere sve ostale i casti ga,mada za taj motor ne bi trebalo da je skupo,meni su za fzs 1000 2001 trazili 600 e sve komplet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dams1976 37 Napisano Mart 7, 2012 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: yamaha fzx 750 Prijavi odgovor kao problematičan porez,carina i usluge spedicije oko 180eu,ako napravis racun na oko 600-650eu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxster 712 Napisano Mart 9, 2012 Svrati ponekad, 400 postova Lokacija: Ptuj - Slovenija Motocikl: Moto Guzzi Norge 1200 GT 8V, V 65 Florida, Malaguti Madison 3 250 ie Carbon Black Edition Prijavi odgovor kao problematičan Pa zar se kod vas i za oldtimere uzima carina ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...