fanky 1011 Napisano Januar 19, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko slucajno ima a da mu ne trebaju, znaci obicni grejaci bez protektora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8669 Napisano Januar 19, 2012 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan kod kineza 100din!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Januar 19, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Vidis to mi nije palo na pamet, bas cu da pogledam kako izgledaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Januar 19, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ajd prepravicu oglas da ne otvaram novi. Kupujem jaknu najbolje bi bilo kracu i crnu velicina L al sad opet sve zavisi od modela, do 70e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1039 Napisano Januar 19, 2012 Drug član, 3002 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Za te pare imas i NOVE u LOUIS-u Eto ustedosmo ti parice.... )) www.louis.de Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Januar 19, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan Ajd prepravicu oglas da ne otvaram novi. Kupujem jaknu najbolje bi bilo kracu i crnu velicina L al sad opet sve zavisi od modela, do 70e [/quot imam ja jakni ,idi na kupujem prodajem na moto opremu videces prva slika je stender za motor a ostale jakne sprejevi itd,jakne koje su na slici su 60 evra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
InkaBar 8 Napisano Septembar 7, 2012 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Zem00n Prijavi odgovor kao problematičan kod kineza 100din!!! kod kojih kineza?? bio sam danas na kineskoj pijaci kod piramide - ni chuli za grejache?? dajte neku adresu, neshto... hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola535 133 Napisano Septembar 8, 2012 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Smederevska Palanka - Beograd(Jerkovic) Motocikl: Yamaha Virago 535-prodat; RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Grejac ili steznik za koleno,ima sa i bez sundjera,vrse posao sasvim ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Octobar 29, 2012 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Sta bi sa ovih grejacima kolena gde ih ima na kraju..? Edit1. Nasao sam nesto, hahahaha http://static.limund...ka-10333189.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Octobar 30, 2012 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan ja skoro kupio ove i fino rade posao, posebno kad se stave ispod odece http://www.louis.de/...artnr_gr=205626 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Octobar 30, 2012 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam iste koje maksimalno koristim jer vozim bicikl cele zime. One idu na golu nogu,extra su. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
king_julien 2567 Napisano Februar 6, 2016 Zainteresovan, 580 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze neko da mi preporuci ali one stitnike(grejace) koji idu preko farmerica. Jer ovi iz louisa se navlace kako mi se cini? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Februar 6, 2016 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Ne, vezuju s cicak trakom i stelujuci su. Mozei preko farmerica ali najbolji posao rade na golu nogu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
king_julien 2567 Napisano Februar 6, 2016 Zainteresovan, 580 postova Prijavi odgovor kao problematičan E onda može to da završi posao, hvala na odgovoru.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8408 Napisano Februar 6, 2016 Solo Rider, 3218 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan http://www.kupujemprodajem.com/Stitnik-Grejac-Za-Kolena-Skol-02-19413002-oglas.htm?filter_id=767 Ja sam ove kupio prošle godine i zadovoljan sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
king_julien 2567 Napisano Februar 7, 2016 Zainteresovan, 580 postova Prijavi odgovor kao problematičan Video sam i ja taj oglas, čovek je iz kraljeva prodaje ih ovako preko neta i + drži radnju. Mnogo ozbiljnije mi izgledaju nego ove iz louisa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatkojov 1156 Napisano Februar 7, 2016 Zlaja, 289 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha xj6 Prijavi odgovor kao problematičan Imas iste u maxmomentu 3000 din Sent from my HTC EVO 3D X515m using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...