Šanke 92 Napisano Mart 7, 2013 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Borča Motocikl: hooooonnddaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Prijavi odgovor kao problematičan Evo meni danas stiglo da mi od dana prijema pocinje zabrana upravljanja motornim vozilima od 30 dana. Ovo je bre luda drzava,pre 11 meseci sam platio kaznu i mislio da mi od tog momenta(pravosnaznost presude) tece zabrana a oni sada mesec dana pre isteka godine od pravosnaznosti salju zabranu. Kako sada ja da dokazem da sam od pravosnaznosti presude postovao zabranu od 30 dana ? Da ne pominjem sto je prekrsaj bio pre 3 godine... Džabe si krečio , a znaš i sam šta će ti reći ako se žališ, nije strašno, još jedan metar!:cirka1:Koristi priliku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Mart 9, 2013 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan meni je u aprilu 2011 godine presudjeno zbog prekoracenja brzine na mesec dana zabrane,tri kaznena poena i osam hiljada dinara kaznu sam uredno platio odmah a resenje o zabrani ni dan danas nije stiglo da li to zastareva ili da se nadam?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Mart 9, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, bez obzira na datum presude vozite dok ne dobijete obaveštenje o trajanju zabrane.. to nema veze sa sudom, to daje i donosi mup sup ili već koji organ.. Meni je prošlo više od godinu dana od izricanja presude do ostavljanja u sandučetu obaveštenju o trajanju zabrane.. pritom nigde ne piše datum prijema..a od tad počinje da teče.. Da, i opet su uveli fiktivne adrese.. ne zezajte se za sitne kazne.. velika je peripetija obristi f.. a to tek saznate kada odete da registrujete vozilo ili slično..naravno da vam se tada žuri.. a meni je trebalo jedno 2 nedelje i 4 odlaska i 1 terenska provera da obirišu fiktivnu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novak Lazovic 282 Napisano Mart 9, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 315 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda PCX 125 2021 Prijavi odgovor kao problematičan meni je u aprilu 2011 godine presudjeno zbog prekoracenja brzine na mesec dana zabrane,tri kaznena poena i osam hiljada dinara kaznu sam uredno platio odmah a resenje o zabrani ni dan danas nije stiglo da li to zastareva ili da se nadam?? Nista nemoj da se brines, resenje ces dobiti sigurno. Tako sam se i ja nadao zastarevanju ali ipak nakon blizu 2 godine od nacinjenog prekrsaja poslase i meni resenje iz MUP-a o zabrani upravljanja motornim vozilima i eto ostadoh dva meseca bez dozvole u sred sezone . Ali dobro tebi je to samo mesec dana, brzo to prodje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Mart 9, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Mene samo zanima svi ovi prekrsaji jel to bilo na motoru ili u kolima? Ne znam ni sta treba da se uradi sa motorom da bi mi oduzeli dozvolu meni se cini da je sve dozvoljeno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Mart 9, 2013 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan uglavnom kolima,konkretno u mom slucaju je auto u pitanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šanke 92 Napisano Mart 9, 2013 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Borča Motocikl: hooooonnddaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Prijavi odgovor kao problematičan Ponovo su razdvojene kategorije- kojom napraviš prekršaj tu ti oduzimaju. Tako da će nas biti sve više i više! Pune ulice bajkera, ludilo, ko u Kini,Indiji gde li već?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Mart 9, 2013 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Od kada su razdvojene kategorije? Gde je objavljeno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladabajker 77 Napisano Mart 9, 2013 Svrati ponekad, 262 postova Lokacija: NS Prijavi odgovor kao problematičan sanke bojim se da nisi u pravu , oduzima se dozvola - ne kategorija , koliko znam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Mart 9, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Razdvojiće to kao nekad što je bilo.. samo pitanje kad? neki kažu da već važi, ali... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 674 Napisano Mart 9, 2013 Drug član, 1126 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam cuo da su razdvojene ali nisam proverio kod nadleznih.Otici cu da se raspitam,ovako ako ostane ne znam sta cu,pridrzavati se propisa i voziti je meni nemoguce,narocito motorom,a zivim od volana i kamiona. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šanke 92 Napisano Mart 9, 2013 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Borča Motocikl: hooooonnddaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Prijavi odgovor kao problematičan Od kada su razdvojene kategorije? Gde je objavljeno? Javili na televizorima da treba da udje u proceduru, e sad... Jutarnji -rts pre ... dana Primetio sam vest zato što su pominjali profesionalne vozače sa oduzetom dozvolom u prekršaju sa civilnim(auto,moped). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šanke 92 Napisano Mart 9, 2013 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Borča Motocikl: hooooonnddaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Prijavi odgovor kao problematičan .... i da sve što kažu nije istina, tako da .... (melodija zone sumraka) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Mart 10, 2013 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan e dao bog da razdvoje kategorije 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladabajker 77 Napisano Mart 10, 2013 Svrati ponekad, 262 postova Lokacija: NS Prijavi odgovor kao problematičan u italji npr. postoji tvoja profesionalna , i tvoja amaterska dozvola - ako sam dobro shvatio (a drzao u ruci obe)... jos mi covek rekao da se profesionalnom niko ne igra ni za zivu glavu( na njoj su i cifre za kaznu "profi")...! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Mart 25, 2013 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze neko da potvrdi da li su razdvojene kategorije ili se zabrana odnosi na sve? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nele11 2461 Napisano Mart 25, 2013 Šta reći?, 399 postova Lokacija: Branicevski okrug Prijavi odgovor kao problematičan Na sve se odnosi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Mart 25, 2013 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan E jbg, ima da rade najke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Mart 26, 2013 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Bila je neka informacija da ce od aprila zabrana da krene da se opet upisuje po kategorijama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Mart 26, 2013 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Daj Boze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano April 1, 2013 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan pre dvadesetak dana kukam kako mi ne stize resenje za oduzimanje dozvole od pre skoro dve godine na mesec dana kad eto u petak cike u plavom na vratima da uruci resenje tako da od danas tece tih mesec dana,a inace zabrana vazi za sve kategorije cuvacu se sta da radim a dnevno prelazim autom na poslu oko stotinak kilometara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano April 1, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nemaš nabavi android i instaliraj aplikaciju "naša patrola" Što više korisnika sistem bolje funkcioniše.. mislim da sad već ima oko 15K korisnika i za Bg odlično radi.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano April 1, 2013 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nemaš nabavi android i instaliraj aplikaciju "naša patrola" Što više korisnika sistem bolje funkcioniše.. mislim da sad već ima oko 15K korisnika i za Bg odlično radi.. jel pogadja sve? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano April 1, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Pa nikad nisi siguran 100% jer mogu minut pre tebe da stanu i zaustavljaju, iskaču iz žbunja i ostalo,, Ali da pomaže..itekako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano April 1, 2013 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan Pa nikad nisi siguran 100% jer mogu minut pre tebe da stanu i zaustavljaju, iskaču iz žbunja i ostalo,, Ali da pomaže..itekako moracu i to da probam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...