ratniksvetlosti 1 Napisano Jul 11, 2012 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Imam pitanje za Mostarca. Sta je bilo sa onim BMW-om RT koji si hteo da kupis pa je ispalo nekih problema oko papira iz Engleske? Da li je to reseno i da li je jos motor na prodaju? Ja sam zainteresovan, pa ako ti nije problem raspitaj se malo pa mi javi na e-mail: aktivnizeolit@gmail.com Puno ti hvala i svako dobro ti zelim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Jul 12, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R1150GS, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Mostarac je pre petnaestak dana imao nesreću sa motorom(izleteo mu TAM-ić sa sporednog puta).U bolnici je i neće skoro izaći pa ne očekuj brz odgovor. I ja svako dobro i brz oporavak želim našem drugu Mostarcu!Drži se momčino izdržao si ti i teže stvari! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratniksvetlosti 1 Napisano Jul 18, 2012 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zelim sto brze ozdravljene Mostarcu i da se sto pre vrati u sedlo. Svako dobro i svima na forumu! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Jul 18, 2012 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Sludili ste coveka. On samo pitao da li da kupuje ili ne a vi ste rastegli pricu od Kulina bana.... Elem, misljenje je kao dupe. Svako ga ima i svakome ono tudje smrdi. Prema tome ako se njemu svidja treba da kupi i da ga bas briga sta vi tu mrsite na 10 strana,..... Motor se kupuje srcem a ne razumom jer ko bi razuman dao toliko para da ga kvasi kisa i jedu ose i pcele, da zaradjuje reumu i da ga sve boli u starosti kakvu god opremu da nosi.... Prema tome sta mu srce kaze, to ce da kupi i ne treba da vas pita ama bas nista.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1381 Napisano Jul 19, 2012 prisutan, 1169 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan evo apdejt,po vuku! zamjenjen akomulator na bembari,pošto je stari od 20ampera bio blago nedovoljan,stavljen baner 30ampera,curio kočioni zadnji cilindar,pa zadnji abs nije radio i to je reparirano,sad abs radi kao zvono! jest da me to zajedno koštalo oko sto evra,ali bmw poskup za odrzavanje,ali šta ćeš! još mi ostaje da sredim druk ležaj koji se malo čuje. e sad mi treba pomoć,pošto je meni ovdje sve malo skuplje za djelove,pitam vas ako mozete da mi se malo raspitate koliko bi me izašla zamjena druk ležaja u srbiji,posebno u Bg-u,pošto tamo imam gdje spavati,dio+servis,i odvojeno,i ako vam nije problem koliko je čitav set kvačila sa zamjenom,korpa,lamela,druk..,mogu i zamjenski djelovi ne moraju orginal bmw, i naravno preporuka za dobrog majstora,znam da puno tražim,ali moram gledati kako da prođem jeftinije. hvala unaprijed bez obzira na sve. i najnovije vjesti provjerene u švabiji bmw je proizvede u oktobra 1991 godine i nije nikad lupan na područiju njemačke! eto pomažite sa informacijama,jer je srbija veliko tržište,i ima više opcija i za servise i za djelove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1381 Napisano Jul 19, 2012 prisutan, 1169 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan I zaboravih Mostarac oporavi se brzo i ne daj se dušmanima! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oldtajmer 78 Napisano Jul 19, 2012 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW K100 Prijavi odgovor kao problematičan Za servis i delove najbolje da se raspitas kod Spaleta ,063 243292 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1381 Napisano Jul 19, 2012 prisutan, 1169 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan hvala!zovem cim uhvatim vremena u na poslu,naravno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladabajker 77 Napisano Jul 20, 2012 Svrati ponekad, 262 postova Lokacija: NS Prijavi odgovor kao problematičan spale ti je u beogradu najozbiljniji i najiskusniji majstor za BMW po meni... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5082 Napisano Jul 21, 2012 Drug član, 1872 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Mostarac je pre petnaestak dana imao nesreću sa motorom(izleteo mu TAM-ić sa sporednog puta).U bolnici je i neće skoro izaći pa ne očekuj brz odgovor. I ja svako dobro i brz oporavak želim našem drugu Mostarcu!Drži se momčino izdržao si ti i teže stvari! Saler, brat moj, izasao sam ima par dana i bolje sam. Hvala vam na lijepim zeljama i ja vama zelim svako dobro. Evo broj brata kod koga je RT, Nebojsa +387 66 394 368. Cuvajte se... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Jul 21, 2012 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Saler, brat moj, izasao sam ima par dana i bolje sam. Hvala vam na lijepim zeljama i ja vama zelim svako dobro. Evo broj brata kod koga je RT, Nebojsa +387 66 394 368. Cuvajte se... Mastarac želim ti brz i uspešan oporavak 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2712 Napisano Jul 21, 2012 Drug član, 1232 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Obradovalo me da je Mostarac dosao kuci i da je bilje.Razgovarao sam sa tvojom cerkom nekoliko puta i pozeleo ti brz i uspesan oporavak. Jest da nije na ovoj strani tema, ali vest da si dobro cini nam zadovoljstvo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2712 Napisano Jul 21, 2012 Drug član, 1232 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan E sad o temi i pitanju malog iz RS. Na tvom motoru K-75 lamela, semering i lezaj kosta orginal 220 evra, a komplet seta kvacila oko 650. Nije komplikovano zameniti, i uz kafu i pivo traje oko 10 sati pa ti vidi gde ces to odraditi.Moja preporuka {sa uvazavanjem ostalih majstora} Raus u Kraljevu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5082 Napisano Jul 21, 2012 Drug član, 1872 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Obradovalo me da je Mostarac dosao kuci i da je bilje.Razgovarao sam sa tvojom cerkom nekoliko puta i pozeleo ti brz i uspesan oporavak. Jest da nije na ovoj strani tema, ali vest da si dobro cini nam zadovoljstvo. Znam Deda, hvala ti brate. Nego, kada dolazis kod mene... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4466 Napisano Jul 21, 2012 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Obradovalo me da je Mostarac dosao kuci i da je bilje.Razgovarao sam sa tvojom cerkom nekoliko puta i pozeleo ti brz i uspesan oporavak. Jest da nije na ovoj strani tema, ali vest da si dobro cini nam zadovoljstvo. Znam Deda, hvala ti brate. Nego, kada dolazis kod mene... Mostarac sada kada si bolje moram pitati. jesi li onog TAM.a sjebo ili bar skinuo malo boje mamicu mu njegovu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano Jul 21, 2012 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za našeg Mostarca i da se brzo vratiš na motor. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5082 Napisano Jul 21, 2012 Drug član, 1872 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam na lijepim zeljama i cuvajte se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1381 Napisano Jul 22, 2012 prisutan, 1169 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan E sad o temi i pitanju malog iz RS. Na tvom motoru K-75 lamela, semering i lezaj kosta orginal 220 evra, a komplet seta kvacila oko 650. Nije komplikovano zameniti, i uz kafu i pivo traje oko 10 sati pa ti vidi gde ces to odraditi.Moja preporuka {sa uvazavanjem ostalih majstora} Raus u Kraljevu. Hvala ajd 250evra se i moze nekako ali 650 evra je previše. U svakom slučaju hvala puno,a moram se raspitati koliko će me sav taj sex kostati,pa kad prođe sezona da popravljam,nema mi druge! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GUS 261 Napisano Jul 22, 2012 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Banja Luka-Srpske Toplice Motocikl: AFRICA TWIN RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan mali zmaje, drago mi je da si poceo osjecati cari odrzavanja BMW-a takodje smatram da je odma bolje promijeniti cijelo kvacilo i sve sto ide uz to. Dakle galantno ko pravi gazda platis 1300 KM jer kad tad ces to morati mjenjati hoce to kad ne vozis Africu Twin Trandza je trandza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GUS 261 Napisano Jul 22, 2012 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Banja Luka-Srpske Toplice Motocikl: AFRICA TWIN RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan Vidi se da 1) ne volis BMW i 2) nisi previse upoznat, sto je razumljivo obzirom na tacku 1. Recimo, delovi za mog GS-a su poprilicno jeftiniji nego odgovarajuci za japanske motore. Recimo, komplet lanaca bregaste za moju bivsu Afriku kosta oko 120e. Isto to za GS-a je oko 40e. Pinjon brzinomera za Afriku je oko 100e, za GS-a 38e. I tako dalje i dako blize. Baci pogled na cene delova: http://bmwetk.com/teile/flt/AS/BMW/VT/M Sa ostalim mogu da se slozim. Vidjecemo na cemu ces se vise navozat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oldtajmer 78 Napisano Jul 22, 2012 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW K100 Prijavi odgovor kao problematičan Ima tu puno rasturanja, dok se ne dodje do kvacila, tocak, kardan, auspuh,menjac itd.Ne verujem da bi to neko radio bez jedno 200 e.Mada to mozes i sam da uradis, usustini nije komplikovano.Obicno automobilsko kvacilo,svaki auto mehanicar, ako hoce da se zeza sa tim, moze da ga uradi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GUS 261 Napisano Jul 23, 2012 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Banja Luka-Srpske Toplice Motocikl: AFRICA TWIN RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan ma Kle mu je bio bolji nece da prizna ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4280 Napisano Jul 23, 2012 Ne silazi, 6619 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan BMW mehanika je automobilska, na R 1100 recimo lamela je Golfova, jedino je nešto tanja, pa prelistaj malo net , moguće je da nađeš jeftino rešenje. Sam kardan traži redovan servis, podešavanje aksijalnog zazora napred i pozadi al je mnogo bitnije pregledati rolnice i podmazati spojne nazubljene površine same osovine a to nije moguće bez rasklapanja pa je taman prilika da se uradi, a to je pola posla do lamele. Semering je slabo mesto i nužna je zamena kad god se odvoji menjač. Kad se sve uzme u obzir, pri zameni lamele se usput uradi dosta toga što inače ne bi, a valja se tako da kad se saberu sve usputnestavke ni ruke nisu skupe. Doduše, motorcikl se dosta raščerupa al je u suštini sve to jako prosto iako deluje obimno. I posle je motorcikl miran za xxx kilometara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1381 Napisano Jul 23, 2012 prisutan, 1169 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan ma Kle mu je bio bolji nece da prizna ;-) Ma prva ljubav zaborava nema! A tako je i kod tebe samo neces da priznas! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1381 Napisano Jul 23, 2012 prisutan, 1169 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi hvala na odgovorima,snjuhat cu po netu,a ovi vasi komentari mi daju elana da to sredim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...