Vuja 35 Napisano Septembar 29, 2007 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Nigde ja između nas ne vidim razliku sem u jednom: Ja tebi u Beogradu mogu da obezbedim kafanski asortiman, dok si ti u Plani u privilegovanom položaju, nema šta nema, rakija iz Markovca za svako poštovanje a u Radovanju i kada nije skup vrti se i jagnje i prase pa se posle svega popni uzbrdo na čemu god da si... ;D Ali eto, gde se pre sretnemo, predlažem da popijemo ono što smo uštedeli na motorima za ''braću'' Švabe! Da rezimiram, nisam omalozavao MZa Nisam ni sumnjao, ljudi iz Plane su veliki šmekeri, pa Free Wheels je od tog grada napravio svetski brend, ne turistička agencija, veleprodaje, proizvodnja stočne hrane ili višegodišnje suđenje oko svojine hotela... Nego onako, globalna zavera, bacile Švabe kosku pa se ceo svet kolje oko toga... A i u Plani postoje MZ-i, itekako, a ima i ljudi koji o njima baš vode računa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Septembar 29, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Nekoliko puta citam tvoj post i stvarno ne razumem sta si hteo da kazes njime? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Septembar 29, 2007 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Siguran sam da nisi mislio ništa loše, nisam ni ja, ne uzimam za zlo bilo šta rečeno, zovem na piće ovde ili onde, obe sredine imaju samo prednosti, volim Planu... Da li je bolje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Septembar 29, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Taj sam deo sa picem razumeo, to nikada nije problem... Nema sta ni da se uzme za zlo, ja sam pisao o mojim iskustvima sa mojim motorima i naglasio da se radi o mom misljenju. Nisam bio razumeo kakve veze sa temom o odrzavanju imaju planjanski smekeri, klub FW, fabrika stocne hrane itd... Al ako sam dobro razumeo, to su razlozi zbog kojih volis Planu? Pisana rec je totalno drugacija od zive a ja naviko da kada nesto ne razumem ili mi nije jasno da pitam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Septembar 30, 2007 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam bio razumeo kakve veze sa temom o odrzavanju imaju planjanski smekeri, klub FW, fabrika stocne hrane itd... Al ako sam dobro razumeo, to su razlozi zbog kojih volis Planu? Jes', a ja navikao da u sve unosim stav uz emociju. A Plana je jako dobra sredina za navedene stvari... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Septembar 30, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Vujo, prijatelju, iscooliraj malo! Poodmako si se od teme zbog pristrasnosti i čega već ne, tema je samo troškovi održavanja a ne skeniranje ovog ili onog brenda i li marke ili čega već, prekida se diskusija o MZ-u i ljudi nastavljaju sa ''ekonomisanjem'' na 2 točka! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
snoopuza 3 Napisano Septembar 30, 2007 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Prijedor Prijavi odgovor kao problematičan Bandit 600, mada nije moj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...