muljaz 1967 Napisano Maj 22, 2020 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Da malo vratim temu iz mrtvih. Drugaru na bevu curi ispod pumpe. Vidim da ima sa plasticnim poklopcem i sa metalnim. Njemu je sa plasticnim. Koji setovi su sad aktuelni za zamenu? Da li u oba slucaja zamene seta mora da se skida celo aluminijumsko deklo? Dodje li u setu dihtung za to deklo, nisam video na slikama? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15872 Napisano Maj 22, 2020 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Imas da kupis ceo set za reparaciju pumpe za vodu u Bellamoto. Samo proveri koja je pumpa u pitanju, dal sa propelerom ili okrugli prsten sa vodjicama unutra. Moras skunuti desnu deklu i tu ti najveci problem mogu praviti imbus srafovi koji istu drze jer zapeknu, tanki su a dugacki.... cvikaju se dok trepnes a ondak glava mnogo boli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1967 Napisano Maj 23, 2020 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Isto sranje kao na varijatorima. Na burgmanu mislim da mi 3 fale. Jos na leonardu sam naucio da pucaju i svaki kucnem pre nego sto probam da odvijem, ali nekad ne vredi ni to. Mozda on bude morao kod majstora da ide Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...