daywalker 183 Napisano Januar 16, 2012 Dva tocka...All my life, 358 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700 Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me ako neko vozi KLR i ako ima montirane stitnike za ruke da postavi slicicu meni nesto sumnjivo da mogu da namontiram ove sa slike na njega... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Januar 16, 2012 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Ja ih montirao na moj SM (Mastf 660 MZ) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daywalker 183 Napisano Januar 16, 2012 Dva tocka...All my life, 358 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ih montirao na moj SM (Mastf 660 MZ) [/quot Kako ti se cine druze.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daywalker 183 Napisano Januar 18, 2012 Dva tocka...All my life, 358 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700 Prijavi odgovor kao problematičan Uspesno namontirani i mogu da vam kazem da nisu losi....na motoru izgledaju dobro a i plastika nije loseg kvaliteta...nije kruta nebi trebala da lako pukne.... Mnogo za 2200 dingosa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6233 Napisano Januar 18, 2012 Drug član, 3034 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Gde si ih pazario? Jesi li sa njima dobio sve što je potrebno za montažu? Imaju li metalno pojačanje iznutra? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daywalker 183 Napisano Januar 18, 2012 Dva tocka...All my life, 358 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700 Prijavi odgovor kao problematičan Moto Max Sremska Mitrovica 022/625-435 022/672-331 Narucio juce,poslali Aksom stiglo danas..uz njih sam dobio sve za montazu,nemaju metalno ojacanje ali plastika nije losa moze da se uvrce sto znaci da nije krta... Ima i u beloj boji 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6233 Napisano Januar 18, 2012 Drug član, 3034 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Poručio, hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daywalker 183 Napisano Januar 18, 2012 Dva tocka...All my life, 358 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700 Prijavi odgovor kao problematičan Nema na cemu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6233 Napisano Januar 20, 2012 Drug član, 3034 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Stigli štitnici. Leže savršeno. Izgledaju još bolje Kako si onu "klobnu" stavio na volan? Raširio je i nabacio, ili si sve skinuo pa je navuka? Meni ono ne deluje dovoljno sigurno da ga širim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanTT 114 Napisano Januar 20, 2012 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: (Vertemati) Vor EN400 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Planiram i ja da stavim ovakve stitnike,bele... Mislim da moze da se rasiri,samo pazljivo,tako mi rece majstor koji je ugradio par komada... Nadam se da sam pomogao,smor je da skidas sve... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daywalker 183 Napisano Januar 22, 2012 Dva tocka...All my life, 358 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ga rasirio nezno i tako namestio.....nije mi padalo na pamet da skidam sve sa kormana.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Januar 22, 2012 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Ajde ponosni vlasnici,dajte neke slike tih stitnika !? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daywalker 183 Napisano Januar 22, 2012 Dva tocka...All my life, 358 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde ponosni vlasnici,dajte neke slike tih stitnika !? Bice slika .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daywalker 183 Napisano Januar 22, 2012 Dva tocka...All my life, 358 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700 Prijavi odgovor kao problematičan Evo slicice... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Januar 22, 2012 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Sto volim kad je covek brz i od reci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemara 1 Napisano Januar 22, 2012 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6233 Napisano Januar 22, 2012 Drug član, 3034 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan I tako, danas siđem da lepo namestim štitnike. Ide sve po planu, savršeno. Odlično se sve uklapa, glatko. Izgled je odličan. Vrlo sam zadovoljan. Da vidite i vi. Sav srećan, divim se kako Jaretu stoje štitnici, a onda, razočarenje. Volan je nisko, rezervoar visoko, šraf je taman dužine da napravi sranje. Jbg, sutra ide podešavanje. Jednog dana, farbanje. Dobro, Jare je traktor, radna mašina, padao je sto puta, nosi na sebi tragove "borbe", ali ovo me je iznerviralo više nego da sam ga olupao na nekoj vožnji. Niko ne može da me iznervira koliko mogu sam sebe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Januar 22, 2012 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Ajd sto si okrznuo rezervoar.... Ali MISO gde ti je BOCNA PLASTIKA inace telefon K800i pravi neverovatne slike ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6233 Napisano Januar 22, 2012 Drug član, 3034 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Bočna plastika je u podrumu, zajedno sa poklopcem filtera i filterom. Sve se skanjeram da ga izvadim i operem. Sad sam video da je to trebalo da uradim negde u julu :D Da, pravi sjajne fotke, samo što je kod mene najveći problem transfer slika na komp. Preko USB zeza, preko Bluetuth-a je sporo (na kompu mi je USB1 a ne onaj brži, USB2). Zato fotke prebacujem samo kad baš moram, kao danas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daywalker 183 Napisano Januar 23, 2012 Dva tocka...All my life, 358 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700 Prijavi odgovor kao problematičan Auuu odlicno je ispalo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Januar 27, 2012 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan Zar ne bi pomoglo da pomeris korman malo unapred? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6233 Napisano Januar 27, 2012 Drug član, 3034 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Možda i bi, ali bih time narušio položaj koji sam jedva postigao. A osim toga, ovih dana sam samo lopatao ovo belo govno i boli me svaki mišić, tako da nisam ništa radio oko motora. Moraću i da nađem inbus 35mm da ne viri, da malo pomerim volan i onda će biti, nadam se, sve dobro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...