chupko 0 Napisano Januar 13, 2012 U prolazu, 1 post Lokacija: zrenjanin Motocikl: suzuki vx 800 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav bajkeri ! ja sam misa zvani cupavi. iz zrenjanina sam imam 49 leta vozim suzuki vx 800 volim motore dobro drustvo rock i blues pivo pecanje zezanje i sl.u subotu 14 01 2012 u zrenjaninu u restoranu minel slavimo bajkersku novu .svira grupa himera .pa ko moze i voli ...dobrodosli ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1454 Napisano Januar 13, 2012 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao na forum! Moze malo pojedinosti u vezi bajkerskog doceka kao i tacnu lokaciju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKI 257 Napisano Januar 13, 2012 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: pored ZR Motocikl: cbr 500 f Prijavi odgovor kao problematičan Cupavi dobrodosao u nasu MALU druzinu, za ovu najavu imas pice, potrazi mena ulazu. Dobrodosao na forum! Moze malo pojedinosti u vezi bajkerskog doceka kao i tacnu lokaciju? Da nepisem ovde pogledaj u rubrici Moto skupovi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Januar 13, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao na forum Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eclipse 220 Napisano Januar 14, 2012 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac/Beograd, Srbija Motocikl: Nekad bilo: V-Strom 1000 2014, Fazer 600 S2 '09, V-Strom 650 '05, CBR 600RR '06; Suzuki GS 500F '04, Kymco Agility Sport 50 Prijavi odgovor kao problematičan Jesam ja lud ili sta? Tema se zove: mesecna registracija motocikala registrujes samo kad vozis a u njoj sasvim treci sadrzaj. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2027 Napisano Januar 14, 2012 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Cupavi! Jesam ja lud ili sta? Tema se zove: mesecna registracija motocikala registrujes samo kad vozis a u njoj sasvim treci sadrzaj. Marketing bato! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2710 Napisano Januar 14, 2012 Drug član, 1231 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Pogresio covek ali DOBRODOSAO i za kaznu da skuvas paprikas na prolece i zoves ceo forum. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...