Jump to content

Moto Zajednica

Tank torba, bisage, nosac bisaga

Recommended Posts

• Strucnjak, 1631 postova
  • Motocikl: CRF300L

Kupio bih sledece stvari:

Tank torba, sa magnetima, preko 20l sa providnim delom za mapu

bisage, ne kozne, samo platnene, neke koje bi fino stajale uz XJ6

nosac bisaga, samo kapin koji pase uz nosac kofera za k53. Ovo tesko da neko ima, ali vredi pokusati.

Ne bih uzimao ostecenu opremu. Kontakt preko PP

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 150 postova
  • Motocikl: SV 650

sorry za off, ali setih se da bih mogao ja da prodam moju slicnu Probiker tank torbu sa magnetima kupljenu proletos iz Loisa, sve kako si naveo samo sto ova ima mislim oko 8 lit zapremine (morao bih da proverim mozda je i 18) - koj zainteresovan mogu da je slikam i posaljem na mail. Gledam sad, mislio sam d aposaljem link ali Lois vise ne prodaje Probiker tank torbe pa... Cena 19e

• Zainteresovan, 157 postova
  • Motocikl: Bmw r 1150 rt

Zdravo Djordje . Ako se ne snadjes za nosace bisaga,mogu da ti ih napravim po meri ili zelji u orginalu. Pozdrav Seba.:zdravo:

nosac bisaga, samo kapin koji pase uz nosac kofera za k53. Ovo tesko da neko ima, ali vredi pokusati.

Zdravo Djordje . Ako se ne snadjes za nosace bisaga,mogu da ti ih napravim po meri ili zelji u orginalu. Pozdrav Seba.:zdravo:

Nije ni to losa opcija. S obzirom da vec imam nosac zadnjeg kofera koji ima mesta za srafljenje. Mozes li na PP da mi pustis malo vise detalja (finansijskih :) )

sorry za off, ali setih se da bih mogao ja da prodam moju slicnu Probiker tank torbu sa magnetima kupljenu proletos iz Loisa, sve kako si naveo samo sto ova ima mislim oko 8 lit zapremine (morao bih da proverim mozda je i 18) - koj zainteresovan mogu da je slikam i posaljem na mail. Gledam sad, mislio sam d aposaljem link ali Lois vise ne prodaje Probiker tank torbe pa... Cena 19e

Ako nije problem okaci koju sliku. 8l mi je malo, a 18 nije, pa je razlika bitna :) Ako imas tacan model, jos bolje.

• MK. Sirius - Srbija, 806 postova
  • Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08

http://www.louis.de/_10ad3c300c2e7005d25091b289a460d72a/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=515&wgr=251&list_total=10&anzeige=0&page=0&artnr_gr=10059270

Druze moj savet ti je ovo, mislim da jeftinije od toga neces proci, jer npr samo Kappa tank torba te velicine kosta oko 50 eura. Ja tank torbu sa linka arcim vec cetvrtu sezonu i mogu ti reci da sam prezadovoljan, ima dovoljno prostora, moze i da se prosiri, magneti su jaki, ima i dzepove. Bisage sa linka nemam, ali ih ima par mojih drugara i svi su prezadovoljni. Mislim da je cena za ceo paket super povoljna...

• Podržavam 1

• Zainteresovan, 880 postova
  • Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC

@m1losh

Zeleo bih da kupim tank torbu i bisage iz Louisa sa linka koji si postavio.

Mozes li mi pomoci oko nacina kupovine, tj. gde i na koji nacin mogu doci do njih?

Hvala!

• Zainteresovan, 157 postova
  • Motocikl: Bmw r 1150 rt

Greska nisam ja postavio link Pozdrav :zdravo:

@m1losh

Zeleo bih da kupim tank torbu i bisage iz Louisa sa linka koji si postavio.

Mozes li mi pomoci oko nacina kupovine, tj. gde i na koji nacin mogu doci do njih?

Hvala!

• MK. Sirius - Srbija, 806 postova
  • Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08

Kvalitet nije ISTI, ali veruj mi da radi posao, i da razlika uopste nije toliko koliko je velika u novcu. Da sada opet kupujem, odlucio bih se za ovu kombinaciju. Nemam razloga da hvalim ili kudim jedno ili drugo ovo je samo moje iskustvo. Za sta god da se odlucis neces pogresiti, ako ti nije prioritet da to bude ne znam koji brand, kupi to iz louisa.

• Svrati ponekad, 150 postova
  • Motocikl: SV 650

Ako nije problem okaci koju sliku. 8l mi je malo, a 18 nije, pa je razlika bitna :) Ako imas tacan model, jos bolje.

Izivinjavam se, po ovom se vidi koliko je upotrebljavana, :D moja torba je ipak zapremine oko 8 lit. i nije Probiker nego Moto-detail, ali eto sad sam je telefonom slikao i postavio na Moto-berzu pa ako nekom ...

http://www.moto-berza.com/moto-oglasi/tank-torba-oglas-37382/

• Hronični Motociklopata, 7328 postova
  • Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder

http://www.louis.de/_10ad3c300c2e7005d25091b289a460d72a/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=515&wgr=251&list_total=10&anzeige=0&page=0&artnr_gr=10059270

Druze moj savet ti je ovo, mislim da jeftinije od toga neces proci, jer npr samo Kappa tank torba te velicine kosta oko 50 eura. Ja tank torbu sa linka arcim vec cetvrtu sezonu i mogu ti reci da sam prezadovoljan, ima dovoljno prostora, moze i da se prosiri, magneti su jaki, ima i dzepove. Bisage sa linka nemam, ali ih ima par mojih drugara i svi su prezadovoljni. Mislim da je cena za ceo paket super povoljna...

potpisujem, imam istu vec 2 godine, i za te pare jednom recju - savrsenstvo :takoje:

Poslusao savet za tank torbu. Narucena je. Bisage cu ipak uzivo da probam negde u nekoj radnji posto nemam osecaj dok ih ne vidim.

Svakako prihvatam dalje ponude za bisage i nosace :)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja