Dulence 96 Napisano Januar 12, 2012 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zephyr 750 Prijavi odgovor kao problematičan R6,1999 god,senzor brzine radi na kratko i stane,pa opet s"vremena na vreme se pojavi na kratko.Nije neka cifra uzeti polovan,25 eur,ali ipak ako bih mogao na neki nacin da ga testiram da znam da li je do njega...da ga ne uzimam bzvz pa posle sta cu sa njim ako je nesto drugo u pitanju..svaka pomoc dobro dosla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zixx 64 Napisano Januar 12, 2012 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Beograd, Zajecar Motocikl: Yamaha FZ1N Prijavi odgovor kao problematičan Isto se i meni desavalo na Hondi cbr 600 fs i onda sam pregledao zice i naprskao sa kontakt sprejom i od tada super radi. Pregledaj prvo zice da ti negde ne gube kontakt . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dulence 96 Napisano Januar 12, 2012 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zephyr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kontakte ocistio vec,doduse ne kontakt sprejom,ali pokusacu i njim pa cu videti sta se dogadja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dulence 96 Napisano Januar 14, 2012 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zephyr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nije uspelo sa kontakt sprejom :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zixx 64 Napisano Januar 14, 2012 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Beograd, Zajecar Motocikl: Yamaha FZ1N Prijavi odgovor kao problematičan Bezveze Valjda ce se jos neko javiti sa nekim savetom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...