boban63 62 Napisano Maj 10, 2012 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Kawasaki versys Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se, ne videh, da li ima klimu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Maj 11, 2012 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Auto ima automatsku klimu. Što se tiče "drveta", jedini razlog što je to i dalje na kolima je nedostatak vremena da to prelepim crnom folijom. Meni se isto to nikako ne dopada, a opet kada sam kupovao auto tražio sam ga 2 meseca dok mi drugar nije rekao za ovaj auto. I sve kao prelepicu, ali eto, ostade. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Maj 12, 2012 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan 3450 fix Prodata Zafira koju sam nišanio, nema više akcijske cene. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Maj 16, 2012 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Oglas je deaktiviran, astra ostaje kod mene. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...