Gvozden 591 Napisano Februar 2, 2012 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Ima hrom folije, ali nije ta kineska i nije ta cena... Mislim da je preko 5.000 proveri. Oracalova je i ima je u Difolu. Ti satovi mogu da se umotaju, ali to je zezanje. Ne znam koliko su duboki da bi se izlepilo iz komada, u suprotnom morash imati negde preklop. Inace to je boljka svih koji padnu sa naked-a, farbaju satove u crno jer je hromiranje mukotrpan posao . U Subotici radi jedan lik na Palicu hromiranje plastike, proizvodi svashta od plastike.. eto nisam stigao ranije da ti odgovorim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Februar 2, 2012 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ima hrom folije, ali nije ta kineska i nije ta cena... Mislim da je preko 5.000 proveri. Oracalova je i ima je u Difolu. Ti satovi mogu da se umotaju, ali to je zezanje. Ne znam koliko su duboki da bi se izlepilo iz komada, u suprotnom morash imati negde preklop. Inace to je boljka svih koji padnu sa naked-a, farbaju satove u crno jer je hromiranje mukotrpan posao . U Subotici radi jedan lik na Palicu hromiranje plastike, proizvodi svashta od plastike.. eto nisam stigao ranije da ti odgovorim... hvala druze na odgovoru, sad se nadam da cu tamo oko 15tog kuci pa da ti posaljem mere i uplatim novac kontaktirao sam difol uputili su me na neke sto profesionalno lepe foliju, jel ima neko parce folije hrom da proda pa da probam, drug ima svu aparaturu za lepljenje pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slobodan Miletić 0 Napisano Februar 29, 2012 U prolazu, 13 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Progeo Evolution Prijavi odgovor kao problematičan @Slobodan probaj ovo da nabavish preko EBAy-a ovo bi ja npr lepio na takav motor + neke aplikacije od mat providne da dobije efekat mat /sjaj, mozda hrom... Uzeo sam hexis karbon foliju, odradio sam većinu stvari, extra izgleda. Mat plavu čekam- treba kroz par dana da stigne Po meni ova tvoja ideja je mnogo drečava Ja sam karbon odradio samo na crnim dijelovima kojih nema puno, takođe ću mat plavu presvući bez ijednog detalja , čak ne planiram staviti ni oznake "kawasaki" i "ninja" moožda uradim mali znak kluba kojem pripadam i stavim na neko mjesto, ali tipa 5 x 5 cm veličine .. to je neka moja zamisao pa ćemo da vidimo (ili ime neke djeovjke ako bude spremna da bude sponzor hehe ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljuban 5 Napisano Maj 22, 2013 U prolazu, 63 postova Lokacija: Blok 33 Motocikl: PIaggio NRG Prijavi odgovor kao problematičan Ja radim KLE 500 sebi, komplet difol mat crnu. Okacim slike kad zavrsim. poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Maj 22, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Gospodo, gde u Beogradu ima prodavnica sa folijama (tim kvaliteinijim). Hvala firma Difol kod BG Arene. ima svega i svachega, chrom, mat, karbon, gloss, pa chak i one drecheche fluo boje. elem, ja uradio ceo motor u crnu glossy foliju, bio dokon par dana ne mogu da kazhem da je preteshko al opet nije ni prelako, al u svakom sluchaju 2 para ruku je minimum minimuma za ovo, 3chi par je vishe nego dobrodoshao. Ono na shta moram da skrenem pazhnju jeste da pazite na smer folije i da ne razvlachite previshe jer se stvara vishak negde i onda nema druge nego da se tu preklapa ili iz pochetka (ko bude radio znache o chemu pricham). i kad zavrshite lepljenje, krajeve obavezno ulepiti silikonom ili nechim jer oche da se povuche. Paziti na ivice jer se lako pocepa itd itd. najbitnije, kad odlepite zagrejati foliju da se vrati u prvobitno stanje, grejanjem se ili razvlachi (ako vuchesh) ili skuplja (ako samo pridrzhavash). evo nekih slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Mart 5, 2014 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan FJCharlie, ово је одлично урађено, штета што касно видим. Колико си фолије потрошио на цео мотор, и каквим си феном загревао, обичним или индустријским? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...