Djuxy 1752 Napisano Avgust 23, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Transfagarasan...je toliko lep i zanimljiv da nećete zameriti što neke slike dupliramo... Još od kad sam ga prvi put video na Top Gear-u znao sam da moram da ga obiđem motorom...A i Mimi Vinča mi je "trenirao živce" sa onom svojom čuvenom slikom sa vrha Isto kao što su oni reagovali po krivinama tako smo i mi vrištali od sreće...Neverovatan nalet adrenalina me je udarao u svakoj krivini, sve jače i jače i jače....Ne znate da li da stajete da se slikate ( jer vam onda niko ne bi verovao da ste tamo bili ) ili da samo vozite i uživate . A onda na vrhu nirvana, osvojili ste ga ( i spržili pumpu prim. autora) i osećaj slobode i neverovatnog prizora pred vama. Citiraću Jeremy-ja Clarksona : "This is the best road in the world" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 896 Napisano Avgust 23, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Jos jednom SVAKA CAST ljudi sto ste nam preneli bar deo TERAPIJE i jos vise ucvrstili zelju da sledece godine ako Bog da zdravlja i mi koji nismo ovog puta bili sa vama, prodjemo istu TERAPIJU.Strasno mi je zao sto niste usli u dvorac Peles jer koliko je lep spolja sa svojim parkovima jos vise je upecatljiv iz unutra.Ali eto ga razlog i da se sledece godine vratite i pogledate ga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Avgust 24, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan Znaci Đuro kralju nad kraljevima , a i vi svi ostlali ste dobri ali ne kao Đura.... nisam video pepsi koliko sam se smejao tvojim komentarima znaci vrh su ..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Avgust 24, 2012 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Ne seća se mladi Cobe, te retro ambalaže ... on je baja iz ere limenki TaKe flajke su bile aktuelne pre jedno 20-ak godina. KuKu Matoriii 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Avgust 25, 2012 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Ma prosto mi dodje da plačem. Ma ne da plačem nego da izadjem na prozor i kukam i arlaučem ko kurjak iz sveg glasa koliko mi je žao što nisam išao sa vama...užas od osećaja. Kakva je ta Rumunija, ta priroda, putevi, arhitektura i nasledje. Prosto impozantno! Slike su lepe , ali nažalost ne mogu da dočaraju ni delić onog užitka i poklona za dušu i oči. Svaka čast! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Avgust 25, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da bih sa ovim ljudima, posle ovakvog putovanja, mogao i na kraj sveta da idem. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5959 Napisano Avgust 26, 2012 Svakom po zasluzi, 12423 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Vesela BJB MSC ekipa krenula za Rumuniju da vrati zabludelu ovčicu u stado Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Avgust 26, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Sto im je dobra prikolica.. Srecan put drugari.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano Avgust 26, 2012 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Aaaa vidim bez veze je bilo u Rumuniji.....i put i klopa i ovi dvorci....sve bez veze i skupo, znao sam da ne treba ići elem....drago mi je da ste uživali, bar je moj motor prošao te drumove ....nadam se da su se i prikoličari uspešno vratili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Avgust 26, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Prikolicari se vracaju valjda sutra Borisa, i ovog puta je motor savrseno radio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Avgust 27, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Prikolicari stigli u Brasov i pre spavanja valja i pivo probati Sent from my Samsung Tepsija using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4888 Napisano Avgust 27, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6016 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Dobro ovo pivo posle 700 km u ljutoj Corsi u kojoj je 100 kmh avantura. Japanac nas dočekao k'o rodjene. Sutra polazak kad se naspavamo. Rumunija je lepa i noću (transilvanija). Ps: Rajko, hvala do neba! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5959 Napisano Avgust 27, 2012 Svakom po zasluzi, 12423 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan A kad se probudite odmah združeni napad na zabludelu ovčicu, Panto, sve oči su uprte u tebe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drvodelja 851 Napisano Avgust 27, 2012 ., 437 postova Prijavi odgovor kao problematičan ... Momci i devojke, svaka čast na duhu, avanturizmu i lepom druženju. Na svetu nema mnogo takvih kao što ste vi. A što se tiče ove fotke... a provalite kakvu majcu baja što nas slika ustvari šeta...moderno nema šta ... izgleda da su ove kante magnet za frikove. Kinez se vraćao unazad fotografišući zamak, polomio se preko kante, ali je uredno sa zemlje nastavio da škljoca. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasasnob 57 Napisano Avgust 27, 2012 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Suzuki DL 650 V Strom Prijavi odgovor kao problematičan Sve cestitke maxi osvajacima Transfagarašana. Pozdrav iz KV. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Avgust 28, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Evo i zadnje zabludelo jagnje doterano nazad iz omiljene nam Rumunije Sent from my Samsung Tepsija using Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Avgust 28, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan A kad se probudite odmah združeni napad na zabludelu ovčicu, Panto, sve oči su uprte u tebe stigao i Panta.. e moj rajko probudise me i jos bunovnog ubacise u corsu i gas kuci,nisu mi dozvolili ni malo da ga rasturim.... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 896 Napisano Avgust 28, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan A kad se probudite odmah združeni napad na zabludelu ovčicu, Panto, sve oči su uprte u tebe stigao i Panta.. e moj rajko probudise me i jos bunovnog ubacise u corsu i gas kuci,nisu mi dozvolili ni malo da ga rasturim.... A meni se ucinilo da smo te videli u Nedelju ujutru oko 9 u Mladenovcu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5959 Napisano Avgust 28, 2012 Svakom po zasluzi, 12423 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan A kad se probudite odmah združeni napad na zabludelu ovčicu, Panto, sve oči su uprte u tebe stigao i Panta.. e moj rajko probudise me i jos bunovnog ubacise u corsu i gas kuci,nisu mi dozvolili ni malo da ga rasturim.... Ih, kakvi su to zlotvori :) a vec sam video kako lete plastike, prste srafovi, sredjuje Panta sve u deset minuta.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Avgust 28, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan A meni se ucinilo da smo te videli u Nedelju ujutru oko 9 u Mladenovcu jeste,to sam bio ja videh i ja vas ali sam zurio stici do djuxija do 09:30 da ne bih krenuli kasno za rumuniju. iskkreno se nadam tvom brzom povratku u sedlo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Avgust 29, 2012 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Pišite bre šta se dešava sa Atlantikom! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4888 Napisano Avgust 30, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6016 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Evo kratkog prikaza operacije "Lesi (Atlantic) se vraća kući". Grupa mala ali zajebaTa u sastavu: Djuxy - ucveljeni vlasnik, Panta_kg - tehnička podrška i alexanto - kočijaš tj šofer. Logistiku su sačinjavali: Šipi - gazda od prikolicu, cobe - transporter prikolice od KG do BG i Arakis - žica majstor da ubudži sve da fercera... Prva rezerva beše Goksi ala motor_che čiji je koNbi bio spreman za slučaj nužde da poleti put Transilvanije. Sastanak ekipe, nedelja u pola deset i časkom do Rajka da "premesti par žica"... Za malo... Upropastismo čoveku dan. Ravno PET sati se jebendis'o sa strujom ali nije dao da bude poražen u toj biTci i nešto posle 15h krenusmo od Rajka. Rajko, mi te volimo (ako ti je za utehu...) Klopa u Djurinom kraju i nešto posle 16h izađosmo iz BG na put od bezmalo 600 km. Inače od Rajka smo krenuli na gurku jer je aku otiš'o po ..... U Brašov smo stigli nešto posle 4h ujutro po RU vremenu, kupili pivo za lepši san, probudili Japanca, parkirali prikolicu i Corsu i navalili na pivo. Naš konak za tu noć. Par fotki iz Samurai pansiona. Djurino čedo ovakav tretman nema ni kući. Zato se i pokvario. Obavezna fotka sa našim domaćinom Japancom. Čovek je genije! Svaki odgovor mu je : OK, no problem... Posle fotkanja utovarismo Atlantica. Zatim pauza da Djura i njegovo čedo razmene nežnosti. Nisu se videli već pet - šest dana... Kad se Djura "namirio", mogli smo lagano da krenemo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano Avgust 30, 2012 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Jao Đuksi ova slika na prikolici .....i šta je sa mašinom do kraja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha 2055 Napisano Avgust 30, 2012 MSC Member (Maxi Scooter Club), 942 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki J300 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Naš konak za tu noć. He, he, dobili ste naš "mladenački apartman" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4888 Napisano Avgust 30, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6016 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Još jedan pogled na Brašov. Provera vezova, ulja u Corsi i osigurača... Povratak može da počne... Za razliku od sparine sa kojom smo došli u Brašov, u povratku nas je dobrim delom puta pratila kiša i 15-tak stepeni niža temperatura. U Fagarašu smo stali da pogledamo na brzinu velelepni hram i tvrđavu pored njega. Posle toga samo gas i gas... Negde posle 2h ujutro stigosmo u BG, parkirali čedo u garažu, pozdravili se i svak' na svoju stranu. 1384 km dobrog zezanja (manje 180 km koje sam vozio sam). Na kraju da kažem (napišem) i ovo: Skupina ludaka koja sebe naziva Maxi Scooter Club, ne ostavlja svoje drugare NIKAD i NIGDE !!! Ni u Srbiji (Drakulin i Gishonijev peh, kao i bracin sada) ni u inostranstvu a neće ni ubuduće! Čisto da se dušebrižnici ne sekiraju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...