SuperPOP 1231 Napisano Avgust 14, 2012 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Iskusno, brate Dare, iskusno ga savetuješ ... p.s Drago mi je da je mali Ogi OK 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rohirrim 187 Napisano Avgust 14, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 342 postova Lokacija: Beograd-filmski grad Motocikl: PIAGGIO-X9 500cc evo Prijavi odgovor kao problematičan nisi mi odgovorio na poruku sinoc :nanana: Pa morao sam malo, u stvari nisam ja zbog sebe nego zbog Zeke, malo da odmara oči, da se podseti svega ... - Rohirrimče mene žena nešto nervira zadnjih dana pa ako primaš izbeglice iz BG-a eto mene nema problema Djuxy samo bez bo-boa ako smem da zamolim. :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1753 Napisano Avgust 14, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1517 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan nema problema Djuxy samo bez bo-boa ako smem da zamolim. :moto3: Rohirrime ne odvajaj me od čeda Cobe ja častim doručak u četvrtak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano Avgust 14, 2012 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Maxi bando ovom prilikom poželeću Vam srećan put i lepo vreme tokom osvajanja Drakulinog carstva. Žao mi je što nećemo zajedno proći ovo putešestvije na dva točka ali ispravićemo to naredne sezone nadam se. Draga i ja putujemo u Istru rano ujutru i neću stići da Vas ispratim na polasku, nemoj da pravite sranja uz put i očekujem ovde more fotografija kad se vratim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1753 Napisano Avgust 14, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1517 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Ti si koliko vidim uradio partijski zadatak i doveo plavkana u željeno stanje ... Tebi i devojčici lep provod u miloj nam Istri...koristi sve vrste "kapica" i nemoj puno da roniš da ti ne budu crvene okice P.S. Nadam se da si Alexu zamenio i kočiono ulje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11583 Napisano Avgust 14, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Plavkan je kao nov, sad me iskreno mrzi da kacim slike..ali hocu obecavam. Za dva dana cete ga uostalom i videti u punom sjaju. Danas smo menjali ulje u motoru, merili kompresiju, cistili diznu, namestali nogostup..i tako jos neke sitnice, kod Dareta u Veranu. A cena, stvarno prava sitnica, sve to 2.000rsd. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16152 Napisano Avgust 14, 2012 Integrisan, 9335 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan PUTNICI SRECNO 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Avgust 15, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan SRECAN PUT BRACO I KOLEGE !!! Lepo provod divnu voznju i lepo vreme vam zelim!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzone 21 Napisano Avgust 15, 2012 U prolazu, 33 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Pantheon 150 Prijavi odgovor kao problematičan Srecan put i lep provod !!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Avgust 15, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Srecan put.....sve najlepse.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burgman75 105 Napisano Avgust 15, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 323 postova Lokacija: indjija Motocikl: burgman 650, honda silver wing 400, burgman 400, t max 500 Prijavi odgovor kao problematičan e pa maxi drugari srecan put lep provod 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noxy91 122 Napisano Avgust 15, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 548 postova Lokacija: Paracin Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan Srecan put.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11583 Napisano Avgust 15, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Auuuu..ko ce ustati u 6h sutra... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha 2068 Napisano Avgust 15, 2012 MSC Member (Maxi Scooter Club), 944 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki J300 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Ma lako je tebi i meni u 6h, ali kako će oni što moraju u 4 i 5? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 898 Napisano Avgust 15, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 2077 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan E cuti sta bi ja dao da sutra ustajem u 6 i krecem sa vama 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11583 Napisano Avgust 15, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nego..pade mi napamet malopre da u google-u ukucam "Romanian girls"..i rezultat je vrlo zanimljiv bio. Kao i reakcija moje devojke kada je videla sta gledam Podelicu ga sa vama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Avgust 15, 2012 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Rumunke ne nose brus - znaci da ovo nije rumunka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11583 Napisano Avgust 15, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ukucaj pa ces da vidis Pise da je neki Rumunski model.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 898 Napisano Avgust 15, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 2077 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Pise da je neki Rumunski model.. A koje je godiste? Koliko je presla i koliko moze da razvije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11583 Napisano Avgust 15, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam, videcemo kad odemo tamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Avgust 15, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, srecan vama dalek put i da se lepo provedete kao nikad do sada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5053 Napisano Avgust 15, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6027 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ma lako je tebi i meni u 6h, ali kako će oni što moraju u 4 i 5? Upravo tako, ja treba da krenem u pola šest iz Žablja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Avgust 15, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan Ma lako je tebi i meni u 6h, ali kako će oni što moraju u 4 i 5? Upravo tako, ja treba da krenem u pola šest iz Žablja. a kada ja treba da krenem .....???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5053 Napisano Avgust 15, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6027 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan ... za 15-tak minuta, pa pun gas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11583 Napisano Avgust 15, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Cobe..ti sad lepo kreni pa lagano stizes do ujutru. Ma ja sam to napisao zato sto je meni nauka da ustanem 7 pa i 8..a sad je 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...