rohirrim 187 Napisano Avgust 21, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 342 postova Lokacija: Beograd-filmski grad Motocikl: PIAGGIO-X9 500cc evo Prijavi odgovor kao problematičan cetvrti dan nema slika samo gas i gas prelepi predeli lepe krivine (sem jedne) odlican asfalt i na kraju u sred kosutnjaka na tabli stoji ovo jos jedno pozdrav svima. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4888 Napisano Avgust 21, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6016 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pošto sam dao ukratko prikaz našeg putovanja tj Terapije Evo malo opširnijeg prikaza. Postavljaću parcijalno po mestima koje smo obilazili uz poneki komentar ako je neophodan. Dvorac Corvin: "Mladenački sto" Katedrala u okviru dvorca. Ulaz u nju nije moguć trenutno Maketa dvorca. Kao što se vidi dvorac ima i izdvojenu kulu sličnu onoj u Baču ali do nje nismo išli. Mislim da ni ne može... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4888 Napisano Avgust 21, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6016 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Sibiu - prva noć Smeštaj u pansionu Alexia. Svaka preporuka sa moje strane. Odličan smeštaj, Wi-Fi, uredno kupatilo, motori u dvorištu, korektan doručak, sve za 17,5 eura po kacigi. Kad god budem išao u Sibiu, drugi smeštaj ne tražim. Polazak na osvajanje prevoja Tajna njegovog uspeha kod žena: jabuka za potenciju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Avgust 21, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Konacno i moj album sa 291. slikom. Uzivajte https://picasaweb.google.com/105055374608668435024/August21201202 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4888 Napisano Avgust 21, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6016 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Mali, nešto si zezn'o... "Sorry that page was not found"... 'Ajd' ponovo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Avgust 21, 2012 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Sad će slike drugari, samo da sinhronizujem Pikasu i webalbume ... strpljenja moliću p.s Aleksa štikliraj album kao javan, vidljiv za sve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4888 Napisano Avgust 21, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6016 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Samo nemoj i ti k'o Alexa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Avgust 21, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo sada je vidljiv album, zeznuo sam se pa nisam namestio vidljivost. Hvala Pope! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rohirrim 187 Napisano Avgust 21, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 342 postova Lokacija: Beograd-filmski grad Motocikl: PIAGGIO-X9 500cc evo Prijavi odgovor kao problematičan ekstra su slike Alex. a sada jos rampas i djura :Mina: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Avgust 21, 2012 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je bilo stepeni dok ste bili tamo....na nekim slikama vidim nekoga u majci a nekoga sa dukserom i prslukom pa me interesuje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4888 Napisano Avgust 21, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6016 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Na vrhu 20-tak a u podnožju i 30-tak. Ujutro između 15 i 20 stepeni. Vreme nas je poslužilo EXTRA! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeCi 176 Napisano Avgust 22, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 341 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Burgman 400 k7 Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast momci :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HOGAR STRASNI 1168 Napisano Avgust 22, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 507 postova Lokacija: Beograd - epicentar Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Konacno i moj album sa 291. slikom. Uzivajte https://picasaweb.google.com/105055374608668435024/August21201202 I dalje ne otvara stranu, daj novi link Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Avgust 22, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam gledao na ovom linku. https://picasaweb.google.com/105055374608668435024/August21201202 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Avgust 22, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Konacno i moj album sa 291. slikom. Uzivajte https://picasaweb.go.../August21201202 I dalje ne otvara stranu, daj novi link ja gledao juce i radilo je,a sada nece... inace predeli su vrhunski,mogu samo da zamislim kakva je voznja po istim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Avgust 22, 2012 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Ne radi ni jedan link. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15885 Napisano Avgust 22, 2012 Integrisan, 9303 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Probao link, nece nece i dalje nece @ Alex, cekic i pajser u ruke i popravi link @ Pope poguraj malo Picasa niz stepenice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 896 Napisano Avgust 22, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Pokusao i da nadjem slike i na samoj Picasi ali bez uspesno.Sinoc sam pregledao nekih 100 i reko danas ostatak al` ne lezi vraze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Avgust 22, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam narode sta da vam kazem, i ja sada vidim da ne radi, i da albuma uopste NEMA, a ja od juce nista nisam dirao. Gde jos moze da se uploaduje? A da ne idem jednu po jednu..? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Avgust 22, 2012 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Drugari konačno i ja da okačim LINK sa slikama o našoj avanturi RUMUNIJA 2012 U glavnim ulogama: Predsednik ... sunce ti lebovo, gde smo sad? ... Djuxy ... Maler navigator Alexa ... Krakonja skretničar Cobe ... Mentalać Drakula ... Lepi frizer Rohirim ... Bata Dragana ... Seka Sasha ....Zaljubljeni Vesna ... par Damba ... je objasnio ! ... i na kraju moja malenkost SuperPOP ... Rampaš Uživajte, ali 100% nećete ko mi !!!! HINT: U webalbumu kliknite na prvu sliku, pa na full screen prikaz. Djuxy 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE_CA 440 Napisano Avgust 22, 2012 (promenjeno) BJB Maxi Scooter Club, 380 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci jace od sata sam gledao slike,slike su vam odlicne svima E a imam jedno pitanjce,posto sam dobio odmor tek u septembru posle mora planiram da odvozim isto ovo sa par drugara pa me interesuje koliko para treba za ovakvu turicu,cisto da znam okvirno koliko stekujem Maxi pozdrav, i planirajte uskoro neku voznju na ovu stranu malo ovcarsko kablarska klisura ovo ono Promenio Avgust 22, 2012 član alexanto Citiran prvi post iznad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rohirrim 187 Napisano Avgust 22, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 342 postova Lokacija: Beograd-filmski grad Motocikl: PIAGGIO-X9 500cc evo Prijavi odgovor kao problematičan treba ti negde oko 250 e samo proveri kakvo je vreme u septembru da te ne uhvati sneg. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15885 Napisano Avgust 22, 2012 Integrisan, 9303 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan O S T A D O H B E Z T E K S T A ...... svaka cast momci 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Avgust 22, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Treca sreca..nece me ovaj upload nikako.. https://picasaweb.go...8435024/ROMANIA Ja se iskreno nadam da ce i vama raditi ovaj link... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čorta 172 Napisano Avgust 22, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 346 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Kymco + Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Slike su fantastične, provod i užitak sigurno mnogo jači kad skupite sve utiske!! Svaka čast, još jednom sve čestitke na organizaciji i druženju!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...