MajorSoul 141 Napisano Avgust 20, 2012 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Svaka vam cast momci! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 896 Napisano Avgust 20, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Krecemo mi lagano..idemo da hasamo pa polazimo... Srecan put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Avgust 20, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Zabludeli BJB sinovi na plavom bobu dvosedu u sastavu Krakonja skretnicar i Maler navigator usli u Srbiju Sent from my Samsung Tepsija using Tapatalk 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Avgust 20, 2012 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hahahaha... Krakonja skretničar i Maler navigator... hahahahahahaha Carevi.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 739 Napisano Avgust 20, 2012 MK SO Zandarmerije, 608 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan velkom bek Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Avgust 20, 2012 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je bikeri, ako treba društvo za sledeći vikend i logistička podrška - računajte na Popinu ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Avgust 20, 2012 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošli ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4925 Napisano Avgust 20, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6020 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Stigli junaci kućama. Za vikend sledi operacija: Atlantic se vraća kući. Šipi daje prikolicu, cobe organizuje prevoz prikolice kamionom do NS a predobri Đura i moja malenkost idemo po čedo u nedelju izjutra i Bože zdravlja u ponedeljak ga vraćamo kući. Rampaš: ako termin odgovara, u turi si. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Avgust 20, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan jeeee,dobro vi nama dosli.ajmo sada svi slike na forum bre,izgoresmo... ps.koga zovete rampas i zbog cega? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4925 Napisano Avgust 20, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6020 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Sam se naziva rampaš. Pogledaj ispod avatara od Super POP-a. A razloge iznosimo samo uživo, tako da... vidimo se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Avgust 20, 2012 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan U koliko vam bude potrebna pomoć u vidu prevoza kombijem javite se Dragan 064-1161-858. Imam mesta za oba atlantica . Samo troškovi puta.. Iz Beograda mogu krenuti sutra u 16 30 posle posla. Naravno želim vam pre svega da lađu popravite i bezbedno se vratite kući. Pozdrav :zdravo: Pa evo Leica vam ponudio kombi! Zašto onda kamioni , prikolice !? Mnogo je sigurnije, drugo, stavite unutra oba Atlantika,a kao treće, uštedećete na gorivu toliko koliko treba Leica-i da date za isto i još da se ožderete od klope negde... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4925 Napisano Avgust 20, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6020 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan ...pa da još malo šacujemo mlade Rumunke... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Avgust 20, 2012 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Ako te čuje sosa spavaćeš u šupi celu zimu 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15954 Napisano Avgust 20, 2012 Integrisan, 9317 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je bikeri, ako treba društvo za sledeći vikend i logistička podrška - računajte na Popinu ... Ubacujem se i ja u podrsku ....ako treba hidrant pumpu donosim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Avgust 20, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan da li treba da čekamo povratak atlantika da bi videli još neke slike ili šta je muka :Mina: !!???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11571 Napisano Avgust 20, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam 299 slika..i NEKE od tih cete videti sutra. A sada idem da spavaaaaam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 896 Napisano Avgust 20, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan dobro dosli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Leica 52 Napisano Avgust 21, 2012 U prolazu, 46 postova Lokacija: Beograd Borča Motocikl: XT 660 R Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došli Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11571 Napisano Avgust 21, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hocete da me vodite sa sobom u Rumuniju? Ja evo uploadujem 290 slika..mnogo mi nedostaje net od onog Japanca, brzi je od mog ravno 5x..ovo ce da traje i traje... Trajace jos jedno 2h posto me je devojka izlogovala sa GMaila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rohirrim 187 Napisano Avgust 21, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 342 postova Lokacija: Beograd-filmski grad Motocikl: PIAGGIO-X9 500cc evo Prijavi odgovor kao problematičan evo dok cekam dozvolu fotografa da stavim slike (moraju da se srede) :stabre: :zbunjen: rekoh da stavim par snimaka. nisu bas mirni i precizni ali se da videti lepote transformatora vazna napomena je da zanemarite sve komentare mentalaca na snimku. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4925 Napisano Avgust 21, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6020 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Bra'o Deki! Daj i fotke što pre... A i Rampaš bi mog'o da postavi koju slidžu nam udari čežnju... Ustvari kad malo razmislim svako ima nešto slika tako da bih molio što pre da se postave. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rohirrim 187 Napisano Avgust 21, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 342 postova Lokacija: Beograd-filmski grad Motocikl: PIAGGIO-X9 500cc evo Prijavi odgovor kao problematičan evo smanjujem ih pa ih uskoro kacim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rohirrim 187 Napisano Avgust 21, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 342 postova Lokacija: Beograd-filmski grad Motocikl: PIAGGIO-X9 500cc evo Prijavi odgovor kao problematičan epa evo i od mene malo slika: kao i uvek sve pocinje od AK put ka vrscu i cobetu ubrzo eto nas na grani posle krace voznje zastajemo da se sale dogovori sa navigacijom ami na foto seansi pa nastavljamo put dvorca i eto nas i tu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rohirrim 187 Napisano Avgust 21, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 342 postova Lokacija: Beograd-filmski grad Motocikl: PIAGGIO-X9 500cc evo Prijavi odgovor kao problematičan drugi dan i osvajanje pocinje pogled iz daljine na cilj kroz sumarak ka cilju kratka pauzica za slikanje pa pogled na uspon opet pauza i eto nas na vrhu super pop u umetnickom zanosu no coment pa spust i brana odatle se ja odvajam i nastavljam put u nepoznatu divljinu tu srecem neka poznata lica no coment 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rohirrim 187 Napisano Avgust 21, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 342 postova Lokacija: Beograd-filmski grad Motocikl: PIAGGIO-X9 500cc evo Prijavi odgovor kao problematičan i treci dan obilazak dvoraca pocinje opet u koloni malo su nas oblaci uplasili i stizemo u Dvorac Peles pa nastavljamo put Brana i na karaju Brasov specijalitet 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...