bbocko 200 Napisano Maj 26, 2020 Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara, Michigen Motocikl: Honda NC 750XD Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao, i ja sam imao isti put u motosvet. Posle kineza od 50cc prvi maxi skuter mi je bio Xciting 250cc. Svako dobro i da te sluzi kako si zamislio.Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doorsy 1 Napisano Maj 26, 2020 U prolazu, 7 postova Lokacija: Beograd, evo gajbi :) Motocikl: Searching... Prijavi odgovor kao problematičan Hvala bivsi komsija! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kadezi 1234 Napisano Maj 26, 2020 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Zemun, Serbia, Yugoslavia Motocikl: LoreNCo - Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao! Lep skuter. Srećne kilometre vam želim.Sent from my Mi 9T using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doorsy 1 Napisano Maj 26, 2020 U prolazu, 7 postova Lokacija: Beograd, evo gajbi :) Motocikl: Searching... Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drug! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zolaman03201 139 Napisano Avgust 28, 2020 Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda Hornet the Grey Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene, sa 600ccm na x7 evo 300.Posle prodaje horneta trazio sam neki skuter ali vizuelno nijedaan mi se nije dopao kao ovaj navedeni... I eto nas Stari sam clan, Dragan se zovem, Cacak.... Sent from my VOG-L29 using Tapatalk 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4878 Napisano Avgust 28, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 6014 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Neka te sluzi djunta 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dudovcanin 7 Napisano Septembar 6, 2020 U prolazu, 3 postova Lokacija: Vr Motocikl: Beneli Pepe Prijavi odgovor kao problematičan Добар дан. Ненад из Врања, 40 година. Возач камиона по Европи. Пратим форум дуже време. Углавном сам на овим странама о махи скутерима. Пре два месеца купио сам у Словенији Hondu forzu 300, 2014 годиште са 8700 км. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2994 Napisano Septembar 6, 2020 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene, sa 600ccm na x7 evo 300.Posle prodaje horneta trazio sam neki skuter ali vizuelno nijedaan mi se nije dopao kao ovaj navedeni... I eto nas Stari sam clan, Dragan se zovem, Cacak.... Sent from my VOG-L29 using TapatalkSrećno bilo Dragane. Neka te lepo služi. Skuter ma svojih prednosti ali ima i kompromisa u odnosu na ono što većina podrazumeva pod pojmom MOTOR.Ali je najbitnije da se ostalo na 2 točka :-)Послато са Mi 9T помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2994 Napisano Septembar 6, 2020 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan @dudovcanin Lepa Hondica. Lepo i da se družite.Dobro došao :-)Послато са Mi 9T помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4878 Napisano Septembar 6, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 6014 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan @dudovcanin Dobrodosao na ove stranice. Forza je retka zverka u nas. Odlican maxi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 618 Napisano Septembar 27, 2020 Zainteresovan, 500 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene u maksi svet iako to nije bila namera.Uzeo sam u zamenu Beverly 400 2010 pa cu da se druzim malo sa tom masinom.Prvi utisci su vrlo pozitivni. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vremke83 10 Napisano Octobar 1, 2020 U prolazu, 16 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint maxx 50 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene u maksi svet iako to nije bila namera.Uzeo sam u zamenu Beverly 400 2010 pa cu da se druzim malo sa tom masinom.Prvi utisci su vrlo pozitivni.Pozdrav, baš lepa makina, neka te dobro služi. I ja tražim istog samo 250cc...Sent from my T770H using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vremke83 10 Napisano Octobar 1, 2020 U prolazu, 16 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint maxx 50 Prijavi odgovor kao problematičan Добар дан. Ненад из Врања, 40 година. Возач камиона по Европи. Пратим форум дуже време. Углавном сам на овим странама о махи скутерима. Пре два месеца купио сам у Словенији Hondu forzu 300, 2014 годиште са 8700 км. Pozz baš lep motor, čovek koji mi prodaje duvan je pre par meseci uzeo novog. Prezadovoljan je, a prešao sa MP3 od 400ccSent from my T770H using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MiRk300 38 Napisano Maj 10, 2022 U prolazu, 22 postova Lokacija: Bar Crna Gora Motocikl: Yamaha X max 300 Tech Max 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Dobar dan,kao sto red nalaze da se pretstavim.Laki iz Bara CG,37godine.Od skoro vlasnik Yamaha X Max 300 Tech Max 2022.Prije nje sam imao Piaggio Beverly 300 iz 2018g.sa kojim sam presao skoro 30,000km za nepune 4 godine. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4878 Napisano Maj 10, 2022 (promenjeno) BJB Maxi Scooter Club, 6014 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodos'o Ne verujemo ti nista na rec dok ne postavis sliku te ljute Tech masine Promenio Maj 10, 2022 član alexanto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MiRk300 38 Napisano Maj 10, 2022 U prolazu, 22 postova Lokacija: Bar Crna Gora Motocikl: Yamaha X max 300 Tech Max 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na dobrodoslici. Evo slike kao dokaz 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4900 Napisano Maj 10, 2022 Drug član, 3714 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Hajde slobodno daj malo utisaka. Šta je bolje, šta gore u odnosu na Bev? Šta ti se sviđa, i tako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MiRk300 38 Napisano Maj 11, 2022 U prolazu, 22 postova Lokacija: Bar Crna Gora Motocikl: Yamaha X max 300 Tech Max 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice Yamahe utisci su dosta dobri.Novu sam je uzeo i cekam da predjem tih prvih 1000km da bih odradio servis.Tako da je ne vozim nesto agresivno.Imam je nepuni mjesec dana i bas sam zadovoljan. -plus kod Yamahe: prostor ispod sjedista dvije full face kacige staju udobnost snaga -mana: desna ostava ispod volana se ne zakljucava nema usb prikljucak vec onaj obicni nema blatobran ispod zadnjeg tocka A sto se tice Beverly,sa njime sam bio prezadovoljan.Jes da nije bio za neka duza putovanja,ali sam znao napraviti u danu i do 400+km.Jedini problem koji sam sa njime imao,ako me moze reci da je neki problem jeste sijalica u faru,koja je za 4 godine 4-5 puta promijenjena.To je jedino sta sam mijenjao pored redovnog servisa,a presao sam skoro 30,000km.Najveca mana malo prostora ispod sjedista.Okacicu i neku sliku od Piaggia 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4900 Napisano Maj 11, 2022 Drug član, 3714 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala! To što nema blatobran je baš glupo. Lepo je da skuter izgleda šminkerski, ali ne treba zanemarivati i praktičnost... Pisao je već @RobiNS, ima po Aliju da se nađu neki jeftini aftermarket blatobrani koji pasuju, ne znam da li je naručivao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MiRk300 38 Napisano Maj 11, 2022 (promenjeno) U prolazu, 22 postova Lokacija: Bar Crna Gora Motocikl: Yamaha X max 300 Tech Max 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Da bas jedan propust A evo ga i moj stari skuter. Promenio Maj 11, 2022 član MiRk300 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4878 Napisano Maj 11, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 6014 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Cuj stari... to se ovde vodi kao NOV! NOV! NOV! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11146 Napisano Maj 11, 2022 Ne silazi, 2234 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan U Leskovac na oglasu nov nov nov 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MiRk300 38 Napisano Maj 14, 2022 U prolazu, 22 postova Lokacija: Bar Crna Gora Motocikl: Yamaha X max 300 Tech Max 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Evo slike dje se bolje vidi Piaggio 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RobiNS 263 Napisano Maj 14, 2022 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Rumenka - Novi Sad Motocikl: Yamaha Xmax 125 Tech MAX (2022) Prijavi odgovor kao problematičan On 11.5.2022. at 8:55, boza_kg je napisao: Hvala! To što nema blatobran je baš glupo. Lepo je da skuter izgleda šminkerski, ali ne treba zanemarivati i praktičnost... Pisao je već @RobiNS, ima po Aliju da se nađu neki jeftini aftermarket blatobrani koji pasuju, ne znam da li je naručivao. Ja naručio sa ALI-ja, stigao mi je al ne znam da ga montiram Mislim da ipak treba nešto da se modifikuje - nije šraf na šraf (a ja baš nisam vičan). piše da je za model 2016-2021 Motorrad Kotflügel Hinten Kotflügel, Reifen Hugger Splash Schutz Für YAMAHA XMAX300 X MAX XMAX 250 XMAX 300 125 2017 2021 zubehör|Covers & Ornamental Mouldings| - AliExpress WWW.ALIEXPRESS.COM Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4900 Napisano Maj 14, 2022 Drug član, 3714 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Samo nemoj na silu, uzmi veći čekić A zezanja bez, mora da može to da se namesti... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...