Bohem 250 Napisano Januar 10, 2012 Živi sada u trenutku, 323 postova Lokacija: Beograd - Novi Beograd - Blok 45 Motocikl: Piaggio Carnaby 250, Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav dobri ljudi, Potreban mi je neko ko ima pikapa da mi preveze motor iz Šapca u Beograd, a da me pritom ne odere ko vola, jer sam zbog kupovine motora i ostalih obaveza oko prenosa itd dekintirao. Treba mi prevoz što pre. Hvala unapred Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dača. 227 Napisano Januar 10, 2012 Free Rider, 124 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Aprilia Pegaso 650 , Qingqi qm200 Prijavi odgovor kao problematičan a koje motorce je u pitanju? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bohem 250 Napisano Januar 10, 2012 Živi sada u trenutku, 323 postova Lokacija: Beograd - Novi Beograd - Blok 45 Motocikl: Piaggio Carnaby 250, Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan '90 Yamaha Tenere xt 600z 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Januar 10, 2012 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Koju cenu bi platio da pitam druga? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bohem 250 Napisano Januar 10, 2012 Živi sada u trenutku, 323 postova Lokacija: Beograd - Novi Beograd - Blok 45 Motocikl: Piaggio Carnaby 250, Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan naj naj više i to da ne jedem mesec dana 50 evra ali pitaj ga za 40 dal bi vozio prvo jer mi bukvalno svaki dinar sada znači nije šala. Gorivo do šapca i nazad je 1500 din to znam jer sam išao... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Januar 10, 2012 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Zvao sam ga ali kaze da ne moze da izvde ove nedelje da uzme kombi iz firme,jbg hteo sam da pomognem ali ako se ne snadjes,od ponedeljka ce jedan dan moci. Imas i drugo resenje,pozovi aks kurirsku sluzbu,oni ce ti ga prebaciti njihovim kurirskim kombijem za taj novac jer oni naplacuju po kilazi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bohem 250 Napisano Januar 10, 2012 Živi sada u trenutku, 323 postova Lokacija: Beograd - Novi Beograd - Blok 45 Motocikl: Piaggio Carnaby 250, Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pogledao sam na netu i niko nije zadovoljan sa tom aks kurirskom službom. Svaki komentar do jednog je da užasno rade, da su drski i da deru i varaju, toliko o tome evo link http://www.srbijacentar.com/kategorije-linkova/firme/razne-usluge/kurirske-sluzbe/aks-kurirska-sluzba Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidik 246 Napisano Januar 10, 2012 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Bgd-Žarkovo Prijavi odgovor kao problematičan Pozovi 0643954068, Duško, već je prevozio motore i ljudi su bili zadovoljni. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tuner 165 Napisano Januar 10, 2012 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Bajina Bašta - Tara Motocikl: Bev 2oo Prijavi odgovor kao problematičan Da nije crna Tenera, ima sivo ispisano XT preko rezervoara i crvene detalje? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bohem 250 Napisano Januar 11, 2012 Živi sada u trenutku, 323 postova Lokacija: Beograd - Novi Beograd - Blok 45 Motocikl: Piaggio Carnaby 250, Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Da nije crna Tenera, ima sivo ispisano XT preko rezervoara i crvene detalje? Jeste ta je... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Januar 11, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Da nije crna Tenera, ima sivo ispisano XT preko rezervoara i crvene detalje? Jeste ta je... Znaci pala kupovina,pa onda cestitke i u zdravlju da sluzi i puno,puno kilometara Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 463 Napisano Januar 11, 2012 Zainteresovan, 637 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan razmisli malo, u petak kazu oko 7 stepeni, a razdaljina je 87 km sto i nije nesto, a kako kazes svaki dinar ti je vazan, dobro se ti obuci i put pod tockove, jesi bajker ili nisi.... 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smedic 413 Napisano Januar 11, 2012 Member Title, 254 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: S1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se, samo se dobro obuci i lagano kuci nije to daleko. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tuner 165 Napisano Januar 11, 2012 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Bajina Bašta - Tara Motocikl: Bev 2oo Prijavi odgovor kao problematičan Tu Teneru je prodao jedan poznanik pre par meseci, tj. menjao za neki autić, a koliko sam bio upoznat imala je problema sa karburacijom pa je tu nešta skarabudzeno i sklepano. Eto čisto da znaš šta kupuješ ako još nisi dao keš proveri ga možda je sve dovedeno u red ali moooožda. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bohem 250 Napisano Januar 11, 2012 Živi sada u trenutku, 323 postova Lokacija: Beograd - Novi Beograd - Blok 45 Motocikl: Piaggio Carnaby 250, Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan razmisli malo, u petak kazu oko 7 stepeni, a razdaljina je 87 km sto i nije nesto, a kako kazes svaki dinar ti je vazan, dobro se ti obuci i put pod tockove, jesi bajker ili nisi.... Slazem se, samo se dobro obuci i lagano kuci nije to daleko. Da se ja pitam tako bi bilo, ali ja nemam dozvolu! I motor nije registrovan! A motor radi ko sat pali ni ne zavergla po minusu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bodymorph 181 Napisano Januar 11, 2012 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FJ 1100 Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Dusan 069 2743978 www.bajkom.com 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale125 680 Napisano Januar 11, 2012 Svrati ponekad, 363 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Varadero XL1000V '09 Prijavi odgovor kao problematičan Pogledao sam na netu i niko nije zadovoljan sa tom aks kurirskom službom. Svaki komentar do jednog je da užasno rade, da su drski i da deru i varaju, toliko o tome evo link http://www.srbijacen...kurirska-sluzba Sa AKS-om saradjujem vec duze vreme, korektni su. Ja ne saljem te velike stvari, imaju fiksne postarine, i stvarno nikad nisu kasnili, bar ne kod mene. A mozda je to i zato sto me znaju jer su cesto ispred moje zgrade. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 463 Napisano Januar 11, 2012 Zainteresovan, 637 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan mene su češće žešće zeznuli, za male stvari, a kod ovakvih stvari bi im oči vadio... u svakom slučaju, ja sam nedavno prodao motor i lik ga je odvezao na udaljenost 170km bez tablice i stigao je bez da su ga zaustavili.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bohem 250 Napisano Januar 11, 2012 Živi sada u trenutku, 323 postova Lokacija: Beograd - Novi Beograd - Blok 45 Motocikl: Piaggio Carnaby 250, Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan mene su češće žešće zeznuli, za male stvari, a kod ovakvih stvari bi im oči vadio... u svakom slučaju, ja sam nedavno prodao motor i lik ga je odvezao na udaljenost 170km bez tablice i stigao je bez da su ga zaustavili.... Ne bih ja da rizikujem sa tom kurirskom službom, dva lika su mi se javila da mi prevezu po sasvim ok ceni. A ne bih ni da se zezam da ga vozim sam, ako me zaustave ne daj bože mogu i da mi oduzmu motor, da ne pričam što ja pravi motor sa brzinama nikad nisam vozio... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bohem 250 Napisano Januar 11, 2012 Živi sada u trenutku, 323 postova Lokacija: Beograd - Novi Beograd - Blok 45 Motocikl: Piaggio Carnaby 250, Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Da nije crna Tenera, ima sivo ispisano XT preko rezervoara i crvene detalje? Jeste ta je... Znaci pala kupovina,pa onda cestitke i u zdravlju da sluzi i puno,puno kilometara Hvala puno druže na lepim željama, na proleće idemo na neku vožnju nešto skromno par iljada km Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4918 Napisano Januar 11, 2012 Drug član, 1876 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da ne otvaram novu temu, zna li neko koja je najjeftiniji za prevoz po Beogradu, burazerov motor je sredjen kod majstora a nije registrovan pa da ne izaziva kaznu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bodymorph 181 Napisano Januar 11, 2012 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FJ 1100 Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Da ne otvaram novu temu, zna li neko koja je najjeftiniji za prevoz po Beogradu, burazerov motor je sredjen kod majstora a nije registrovan pa da ne izaziva kaznu Dusan 069 2743978 www.bajkom.com Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 11, 2012 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan moj prijatelj prevozi po bgd,u kombijem,1000din po beogradu a za sabac 50e..recimo bgd valjevo 60e,,,itd,, pa eto mogu te povezati sa njim .ako ti nije mnogo 50e.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brm-brm 846 Napisano Januar 11, 2012 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan Dusan 069 2743978 www.bajkom.com Meni je prevezao motor od Obrenovca do Beograda, odlican i povoljan. Evo to ovaj link pa vidi kolika mu je cena (cini mi se 4100din) http://www.bajkom.com/html/transport.html prevozi sa svojom prikolicom, ima onaj oluk u sredini u koji stanu gume, vezuje sve lepo gurtnama i teraaa... sto se mene tice za svaku je preporuku. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bohem 250 Napisano Januar 11, 2012 Živi sada u trenutku, 323 postova Lokacija: Beograd - Novi Beograd - Blok 45 Motocikl: Piaggio Carnaby 250, Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Dusan 069 2743978 www.bajkom.com Meni je prevezao motor od Obrenovca do Beograda, odlican i povoljan. Evo to ovaj link pa vidi kolika mu je cena (cini mi se 4100din) http://www.bajkom.co.../transport.html prevozi sa svojom prikolicom, ima onaj oluk u sredini u koji stanu gume, vezuje sve lepo gurtnama i teraaa... sto se mene tice za svaku je preporuku. Izgleda da sam napravio dil sa ovim čovekom svidja mi se kako je osmišljena ova prikolica, deluje mi bezbedno i za tu bezbednost povoljno, dogovorio sam se sve sa čovekom u par minuta, samo treba da mu sutra potvrdim. Brm-brm hvala puno za preporuku i svima ostalima hvala za preporuke i savete. Kada ga doteram pašće jedna tema o utiscima do tada Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...