Jump to content

Moto Zajednica

Suzuki RG 125 F

Recommended Posts

• U prolazu, 38 postova
  • Motocikl: Kawasaki ZX9R

Prodajem Suzuki RG 125 F, 1986.godiste,presao 66500 km...letos promenjeni klip i karike,lanac i lancanici u extra stanju,ima zatamnjen vizir,silikonske rucke,bele trakice na felnama,registrovan do oktobra 2012.Moze zamena za jaci motor... Cena 950 evra :)

imag0002.jpg

imag0001.jpg

imag0004.jpg

imag0049.jpg

imag0050.jpg

imag0005.jpg

Kontakt: 0637879106-Nemanja

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 38 postova

Pa ne znam,u saobracajnoj pise da je '86.god.Ja sam ga kupio u maju 2010. i vec dve godine ga registrujem normalno....

• svrati kad mu je dosadno, 258 postova
  • Motocikl: GSXR 600k7 & kTm 690smc 2009 i Thundercat 600 2001

Druze, nije moguce da je ovaj motor 1986 godiste. Moguce da je doslo do greske u saobracajnoj, ako jeste to treba ispraviti.To sto je takva situacija sa godistem to ti dodatno otezava prodaju. Na oklopima, felnama, skoro svim delovima motora imas utisnute godine proizvodnje, potrazi te datume da utvrdis tacno godiste motora. Znaci maksimalno moze biti godinu dana mladji nego sto pise na tim datumima. Ovaj model se proizvodio tek od 1991.

@Bishke- nisu mogli na uvozu da menjaju godiste motora jer motor ima u prethodnoj saobracajnoj i svim svojim papirima godinu proizvodnje.

savetujem te da se cujes sa osobom od koje si kupio motor ili sa osobom koja ga je uvezla.

• U prolazu, 38 postova

Ma to godiste pise u saobracajnoj...Motor je vec duze vreme kod mene,normalno ga registrujem i sve... A sto pise da je 1986.god ,stvarno ne znam. Moze zamena i za neki jaci motor :)

• Drug član, 1318 postova
  • Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm

Druze, nije moguce da je ovaj motor 1986 godiste. Moguce da je doslo do greske u saobracajnoj, ako jeste to treba ispraviti.To sto je takva situacija sa godistem to ti dodatno otezava prodaju. Na oklopima, felnama, skoro svim delovima motora imas utisnute godine proizvodnje, potrazi te datume da utvrdis tacno godiste motora. Znaci maksimalno moze biti godinu dana mladji nego sto pise na tim datumima. Ovaj model se proizvodio tek od 1991.

@Bishke- nisu mogli na uvozu da menjaju godiste motora jer motor ima u prethodnoj saobracajnoj i svim svojim papirima godinu proizvodnje.

savetujem te da se cujes sa osobom od koje si kupio motor ili sa osobom koja ga je uvezla.

Ja sam imao 2 motora koji su podmladjeni na carini,kod dosta se motora iz uvoza tako radi :moto3:

• svrati kad mu je dosadno, 258 postova
  • Motocikl: GSXR 600k7 & kTm 690smc 2009 i Thundercat 600 2001

Ja sam imao 2 motora koji su podmladjeni na carini,kod dosta se motora iz uvoza tako radi :moto3:

I sta si time postigao sto si podmladio te motore? Sta znaci da pise da je mladji kada je ocigledno da nije. Ili prodas taj motor kao da je mladji a kupac tek kasnije provali da si ga zavrnuo.

• Zainteresovan, 642 postova
  • Motocikl: Honda CBR 954

juuu svasta bi ti pisao sad, nego da ne kvarim temu.. Videcu ako nekog ovde zanima od klinaca taj motor, jel moze zamena?

• ENDURO, 1344 postova
  • Motocikl: Honda XR600R

Lako je na carini promeniti bilo šta za šaku kikirikija...

Npr. BMW sa 3.0 motorom može da se ocarini na 2.0 i registracija znatno smanji.

Moram opet da prokomentarišem, ne pržim se na ovaj tip motora, ali ovaj konkretno me očarava :ooo:

• Podržavam 1

• Hronični Motociklopata, 7328 postova
  • Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder

Lako je na carini promeniti bilo šta za šaku kikirikija...

Npr. BMW sa 3.0 motorom može da se ocarini na 2.0 i registracija znatno smanji.

Moram opet da prokomentarišem, ne pržim se na ovaj tip motora, ali ovaj konkretno me očarava :ooo:

pa bolje bi ti bilo ovakvo nesto ,placas registraciju za 125ccm umesto za 350ccm, a ovaj RG ide bolje od Jave, a i neverujem da mnogo vise potrosi, jedino sto nije bas udoban za duze relacije, mada to zavisi od vozaca do vozaca :)

Inace i ja sam imao slicnu situaciju sa starim CBR 600F1 koji je bio registrovan kao 1993 godiste, a taj model se proizvodio do 1990, i nikakvih problema nisam imao :neznam:

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja