Neki 8 Napisano Januar 10, 2012 U prolazu, 38 postova Lokacija: Glogovac (okolina Sapca) Motocikl: Kawasaki ZX9R Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Suzuki RG 125 F, 1986.godiste,presao 66500 km...letos promenjeni klip i karike,lanac i lancanici u extra stanju,ima zatamnjen vizir,silikonske rucke,bele trakice na felnama,registrovan do oktobra 2012.Moze zamena za jaci motor... Cena 950 evra Kontakt: 0637879106-Nemanja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Januar 10, 2012 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Da li si siguran da je ovo 1986 god ? da nisi pobrkao nesto.... Motor ekstra izgleda 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neki 8 Napisano Januar 10, 2012 U prolazu, 38 postova Lokacija: Glogovac (okolina Sapca) Motocikl: Kawasaki ZX9R Prijavi odgovor kao problematičan Tako pise u saobracajnoj... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Januar 10, 2012 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Moguce da su pri uvozu stavili to godiste da bi ispala manja carina Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damir. 137 Napisano Januar 10, 2012 skuter-servis, 406 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: dr mr Prijavi odgovor kao problematičan lep primerak samo godine nisu te, ova je negde izmedju '91-94god Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neki 8 Napisano Januar 10, 2012 U prolazu, 38 postova Lokacija: Glogovac (okolina Sapca) Motocikl: Kawasaki ZX9R Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne znam,u saobracajnoj pise da je '86.god.Ja sam ga kupio u maju 2010. i vec dve godine ga registrujem normalno.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neki 8 Napisano Januar 12, 2012 U prolazu, 38 postova Lokacija: Glogovac (okolina Sapca) Motocikl: Kawasaki ZX9R Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neki 8 Napisano Januar 15, 2012 U prolazu, 38 postova Lokacija: Glogovac (okolina Sapca) Motocikl: Kawasaki ZX9R Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neki 8 Napisano Januar 21, 2012 U prolazu, 38 postova Lokacija: Glogovac (okolina Sapca) Motocikl: Kawasaki ZX9R Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno,moguca mala korekcija cene Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neki 8 Napisano Januar 30, 2012 U prolazu, 38 postova Lokacija: Glogovac (okolina Sapca) Motocikl: Kawasaki ZX9R Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neki 8 Napisano Februar 5, 2012 U prolazu, 38 postova Lokacija: Glogovac (okolina Sapca) Motocikl: Kawasaki ZX9R Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Februar 5, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda vrhunski 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StefiVA 617 Napisano Februar 5, 2012 svrati kad mu je dosadno, 258 postova Motocikl: GSXR 600k7 & kTm 690smc 2009 i Thundercat 600 2001 Prijavi odgovor kao problematičan Druze, nije moguce da je ovaj motor 1986 godiste. Moguce da je doslo do greske u saobracajnoj, ako jeste to treba ispraviti.To sto je takva situacija sa godistem to ti dodatno otezava prodaju. Na oklopima, felnama, skoro svim delovima motora imas utisnute godine proizvodnje, potrazi te datume da utvrdis tacno godiste motora. Znaci maksimalno moze biti godinu dana mladji nego sto pise na tim datumima. Ovaj model se proizvodio tek od 1991. @Bishke- nisu mogli na uvozu da menjaju godiste motora jer motor ima u prethodnoj saobracajnoj i svim svojim papirima godinu proizvodnje. savetujem te da se cujes sa osobom od koje si kupio motor ili sa osobom koja ga je uvezla. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Februar 5, 2012 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan moze svasta da se promeni prilikom uvoza, ko kaze da ne moze.. Lep motor, dobro stanje.. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neki 8 Napisano Februar 5, 2012 U prolazu, 38 postova Lokacija: Glogovac (okolina Sapca) Motocikl: Kawasaki ZX9R Prijavi odgovor kao problematičan Ma to godiste pise u saobracajnoj...Motor je vec duze vreme kod mene,normalno ga registrujem i sve... A sto pise da je 1986.god ,stvarno ne znam. Moze zamena i za neki jaci motor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Februar 5, 2012 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Druze, nije moguce da je ovaj motor 1986 godiste. Moguce da je doslo do greske u saobracajnoj, ako jeste to treba ispraviti.To sto je takva situacija sa godistem to ti dodatno otezava prodaju. Na oklopima, felnama, skoro svim delovima motora imas utisnute godine proizvodnje, potrazi te datume da utvrdis tacno godiste motora. Znaci maksimalno moze biti godinu dana mladji nego sto pise na tim datumima. Ovaj model se proizvodio tek od 1991. @Bishke- nisu mogli na uvozu da menjaju godiste motora jer motor ima u prethodnoj saobracajnoj i svim svojim papirima godinu proizvodnje. savetujem te da se cujes sa osobom od koje si kupio motor ili sa osobom koja ga je uvezla. Ja sam imao 2 motora koji su podmladjeni na carini,kod dosta se motora iz uvoza tako radi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StefiVA 617 Napisano Februar 5, 2012 svrati kad mu je dosadno, 258 postova Motocikl: GSXR 600k7 & kTm 690smc 2009 i Thundercat 600 2001 Prijavi odgovor kao problematičan Druze, nije moguce da je ovaj motor 1986 godiste. Moguce da je doslo do greske u saobracajnoj, ako jeste to treba ispraviti.To sto je takva situacija sa godistem to ti dodatno otezava prodaju. Na oklopima, felnama, skoro svim delovima motora imas utisnute godine proizvodnje, potrazi te datume da utvrdis tacno godiste motora. Znaci maksimalno moze biti godinu dana mladji nego sto pise na tim datumima. Ovaj model se proizvodio tek od 1991. @Bishke- nisu mogli na uvozu da menjaju godiste motora jer motor ima u prethodnoj saobracajnoj i svim svojim papirima godinu proizvodnje. savetujem te da se cujes sa osobom od koje si kupio motor ili sa osobom koja ga je uvezla. Ja sam imao 2 motora koji su podmladjeni na carini,kod dosta se motora iz uvoza tako radi I sta si time postigao sto si podmladio te motore? Sta znaci da pise da je mladji kada je ocigledno da nije. Ili prodas taj motor kao da je mladji a kupac tek kasnije provali da si ga zavrnuo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Februar 5, 2012 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan juuu svasta bi ti pisao sad, nego da ne kvarim temu.. Videcu ako nekog ovde zanima od klinaca taj motor, jel moze zamena? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neki 8 Napisano Februar 6, 2012 U prolazu, 38 postova Lokacija: Glogovac (okolina Sapca) Motocikl: Kawasaki ZX9R Prijavi odgovor kao problematičan Moze zamena,ali za jaci motor(ne skuter) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neki 8 Napisano Februar 10, 2012 U prolazu, 38 postova Lokacija: Glogovac (okolina Sapca) Motocikl: Kawasaki ZX9R Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Februar 10, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Lako je na carini promeniti bilo šta za šaku kikirikija... Npr. BMW sa 3.0 motorom može da se ocarini na 2.0 i registracija znatno smanji. Moram opet da prokomentarišem, ne pržim se na ovaj tip motora, ali ovaj konkretno me očarava 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10505 Napisano Februar 10, 2012 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Lako je na carini promeniti bilo šta za šaku kikirikija... Npr. BMW sa 3.0 motorom može da se ocarini na 2.0 i registracija znatno smanji. Moram opet da prokomentarišem, ne pržim se na ovaj tip motora, ali ovaj konkretno me očarava pa bolje bi ti bilo ovakvo nesto ,placas registraciju za 125ccm umesto za 350ccm, a ovaj RG ide bolje od Jave, a i neverujem da mnogo vise potrosi, jedino sto nije bas udoban za duze relacije, mada to zavisi od vozaca do vozaca Inace i ja sam imao slicnu situaciju sa starim CBR 600F1 koji je bio registrovan kao 1993 godiste, a taj model se proizvodio do 1990, i nikakvih problema nisam imao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Februar 10, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan A nee, ja gledam nešto potpuno drugačije za sledeći motor, 600ccm enduro 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neki 8 Napisano Februar 17, 2012 U prolazu, 38 postova Lokacija: Glogovac (okolina Sapca) Motocikl: Kawasaki ZX9R Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neki 8 Napisano Februar 27, 2012 U prolazu, 38 postova Lokacija: Glogovac (okolina Sapca) Motocikl: Kawasaki ZX9R Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...