maxxa 303 Napisano Januar 16, 2012 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan aj' ja da se oglasim, još jedan "specifičan" slučaj ja se ne dvoumim, samo da sve bude kako valja i eto me inače sam gledao fotke od prošle godine kada dođe vreme cimaću vas za detalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo 101 Napisano Januar 16, 2012 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Livno BiH Motocikl: xrv750 ..... KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan aj' ja da se oglasim, još jedan "specifičan" slučaj ja se ne dvoumim, samo da sve bude kako valja i eto me inače sam gledao fotke od prošle godine kada dođe vreme cimaću vas za detalje. A ima još vremena za detalje biće tu i slika i zapisa još a i detalja oko sve organizacije.... :zdravo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boyze 59 Napisano Januar 16, 2012 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: livno bih Motocikl: xt600 Prijavi odgovor kao problematičan aj' ja da se oglasim, još jedan "specifičan" slučaj ja se ne dvoumim, samo da sve bude kako valja i eto me inače sam gledao fotke od prošle godine kada dođe vreme cimaću vas za detalje. ajd valja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boyze 59 Napisano Januar 19, 2012 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: livno bih Motocikl: xt600 Prijavi odgovor kao problematičan ovo je naj viša točka bendura 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Januar 19, 2012 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan je l' može da se kupa u onom jezercetu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo 101 Napisano Januar 19, 2012 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Livno BiH Motocikl: xrv750 ..... KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan je l' može da se kupa u onom jezercetu? Da ko imadne hrabrosti na hladnoći da uskoči.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GUS 261 Napisano Januar 26, 2012 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Banja Luka-Srpske Toplice Motocikl: AFRICA TWIN RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan Ma jebes zimu, najbolje je tu doci 2.Avgusta na zbor za Ilindan, da vidis kako litar rakije tjera u vodu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Januar 31, 2012 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Ako Johan organizuje kombi i potovarimo nase Kineze , eto i mene. Uglavnom pratim i vrlo rado bih se pojavio na Benduru 2. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boyze 59 Napisano Januar 31, 2012 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: livno bih Motocikl: xt600 Prijavi odgovor kao problematičan Ako Johan organizuje kombi i potovarimo nase Kineze , eto i mene. Uglavnom pratim i vrlo rado bih se pojavio na Benduru 2. tu smo nismo bas trpali ovdje svašta ima link za ulaz na glavnu temu da netko ne zamjeri ima i kod nas nekih kineza drze neku trgovinu odjećom :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 31, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan aj' ja da se oglasim, još jedan "specifičan" slučaj ja se ne dvoumim, samo da sve bude kako valja i eto me inače sam gledao fotke od prošle godine kada dođe vreme cimaću vas za detalje. misliš ako sastaviš motor do tada :P ... ja sam vrlo zainteresovan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo 101 Napisano Januar 31, 2012 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Livno BiH Motocikl: xrv750 ..... KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Februar 1, 2012 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan aj aj, imas jos malo fore jer masina je za Dakar spremna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo 101 Napisano Februar 8, 2012 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Livno BiH Motocikl: xrv750 ..... KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo upoznavanje s našom Županijom i mjestima koji nas čekaju.... http://youtu.be/JLzqMtcpmEo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo 101 Napisano Februar 9, 2012 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Livno BiH Motocikl: xrv750 ..... KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Još jedno detaljnije upoznavanje jedne od planina kojom ćemo voziti... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo 101 Napisano Mart 8, 2012 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Livno BiH Motocikl: xrv750 ..... KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Evo par fotografija o Livnu i jednom djelu staze kojom ćemo proći (Powered by frubar.net) 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo 101 Napisano Mart 26, 2012 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Livno BiH Motocikl: xrv750 ..... KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Važno http://www.motori.hr/forum/index.php/topic,220231.725.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo 101 Napisano Mart 26, 2012 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Livno BiH Motocikl: xrv750 ..... KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Evo danas smo jednoglasno izglasali vlado i moja malenkost goran da ce Benduro biti odrzan 11,12,13.05.2012.god u sledecem izdanju.... Mjesto dogadaja LIVNO BiH Mjesto smjestaja Planinarski Dom Kamesnica A sad malo detalja oko samog dogadanja tih dana.... VAZNO KLOPA CUGA SMJESTAJ 11.05.2012.god Petak docek endurasa ocekujemo da ce svi doci do ponoci U organizaciji za petak je planirana dobro doslica i vecera (rostilj) po dolasku ekipa I po zeljama pocinak 12.05.2012.god Subota Budenje tjelovjezba i po volji dorucak i kad smo sve obavili kretanje u planinu a prije toga uzmite svoje marende na pultu :slinavac: :punk: jesmoli spremni idemo.... Pauza za marendu po dogovoru 99% na satorskom jezeru Dolazak u kasnim posljepodnevnim satima Raspakirivanje pranje ruku i slicno :kada: vecera (corba, pecenje (janjetina,krmetina ) E sad slobodne aktivnost Po zelji spavanje ili ne... 13.05.2012.god Nedjelja Budenje dorucak lokalna voznja po zelji endurasa koji ostaju... A sad ono naj naj bitnije sav ovaj uzitak cemo vam naplatiti ito masno Smjestaj po cjeni od 100KN, 25KM, 12,50E (petak,subota) Hrana sa svim ostalim prikljuccima 250KN, 62,50KM, 31E (petak vecera, subota dorucak marenda vecera, nedjelja dorucak) A kome se neda na krevetu spavati sator moze besplatno razapeti (naravno ali svoj) :evil: A slike doma dolaze ubrzo.. Rjec je o 7 apartmana sa 22lezaja kupaonama itd. Zajednicke spavaone sa mogucnosti koristenja kupaona od 30 lezajeva Kreveti su uredni a po zeljama vrece za spavanje svoje... : Napomena cuga se placa.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo 101 Napisano April 5, 2012 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Livno BiH Motocikl: xrv750 ..... KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan evo pošli smo se pisati da znamo otprilike koliko nas ima .... Evo lista za sad 1. boyze 2. makazica 3. LB 4. OrMar 5. zEc 6. Feldenkreis #$%!# 7. AnteK 8.igor 9.ivica 10.gogo 11.marinko 12.Dado33 13.Danko 14. Igor K. (ne s foruma) 15. James Bonf 16.stipica 17.shadow 18.Alera 19.Forgas 20.Branko-ST 21.Pletikosa34 22.KK Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano April 10, 2012 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan KO planira jos sa ove strane? Znaci ne ko je siguran, posto ni sam nisam, nego cisto orientaciono? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano April 10, 2012 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ako Johan organizuje kombi i potovarimo nase Kineze , eto i mene. Uglavnom pratim i vrlo rado bih se pojavio na Benduru 2. Dejane, jebo ga patak... Pa imaš telefon pa me možeš nazvati maju mu poljubim, pa ne ujedam ili ujedam? Dva kineza staju uz malo ubedjivanja, e sad imam tu dva problema. Doblo mi se vodi na firmu (nemam pojma šta mi treba od dokumentacije) Kinez mi nije registrivan niti ima saobraćajnu samo račune i ugovor o kupoprodaji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo 101 Napisano April 10, 2012 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Livno BiH Motocikl: xrv750 ..... KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ako Johan organizuje kombi i potovarimo nase Kineze , eto i mene. Uglavnom pratim i vrlo rado bih se pojavio na Benduru 2. Dejane, jebo ga patak... Pa imaš telefon pa me možeš nazvati maju mu poljubim, pa ne ujedam ili ujedam? Dva kineza staju uz malo ubedjivanja, e sad imam tu dva problema. Doblo mi se vodi na firmu (nemam pojma šta mi treba od dokumentacije) Kinez mi nije registrivan niti ima saobraćajnu samo račune i ugovor o kupoprodaji. evo ja imam neku ekipu što radi na bih granici pa ću ovih dana pitat što treba za bih granicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano April 11, 2012 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj se mučiti čuo sam se s Crven Banom neće da ide a ja sam neću... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 600 Napisano April 11, 2012 Drug član, 1363 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj se mučiti čuo sam se s Crven Banom neće da ide a ja sam neću... Dođi do Osijeka pa sa nama, ide nas trojica zasad, možda bude i četvrti... I upregni F800GS, kaki kinez, F800 je idealan za takve djireve! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo 101 Napisano April 11, 2012 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Livno BiH Motocikl: xrv750 ..... KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Evoga ante ti je dao riješenje idealno a znači imamo već i mislim 3 gs1200 za taj teren znači nije zahtjevan.. A što se tiče granice vako stvari idu znači račun uzase i to je to samo se napravi nekakav zapisnik na licu mjesta i to je to i to pri provatku ponovo priložiš.... :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano April 11, 2012 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Cisto da se zna da nije da NECU, nego ne mogu. Razumete i sami finansijski problemi. U svakom slucaju lepo se provedite i za mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...