cparty 41 Napisano Januar 8, 2012 U prolazu, 53 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Kawasaki GPX500RR 16V RSTYL Prijavi odgovor kao problematičan Kupio bih neki moped nije bitna marka, samo da je Manual i da mu je masina ok, Takodje bih uzeo neki auto do 150e takodje jednino mi je vazno da mu je motor solidan...marka nije bitna , svi ulaze u obzir (Fica,jugo 101 ostale zastave, i drugi automobili tog kalibra...060-013-4544 telefon, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Januar 8, 2012 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja renoa 4...uzeo ga od komsinice,ona ga nije ni vozila samo stajao,jer ga je dobila u nasledstvo,a cica malo pre nego sto je umro uradio motor,i motor ne da je dobar nego kao nov,ne duva ni najmanje,pali na pomiso ...ja hteo da ga dam u staro gvozdje al mi bilo zao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cparty 41 Napisano Januar 9, 2012 U prolazu, 53 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Kawasaki GPX500RR 16V RSTYL Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja renoa 4...uzeo ga od komsinice,ona ga nije ni vozila samo stajao,jer ga je dobila u nasledstvo,a cica malo pre nego sto je umro uradio motor,i motor ne da je dobar nego kao nov,ne duva ni najmanje,pali na pomiso ...ja hteo da ga dam u staro gvozdje al mi bilo zao... Aj cujemo se sutra posle podne posto me je nazvao lik s APN4...pa da vidim sta ce biti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brm-brm 852 Napisano Januar 9, 2012 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan Vazno das je 4-orka, nije bitno jel reno il apn Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cparty 41 Napisano Januar 9, 2012 U prolazu, 53 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Kawasaki GPX500RR 16V RSTYL Prijavi odgovor kao problematičan Vazno das je 4-orka, nije bitno jel reno il apn Hahahah da Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...