ugac 1150 Napisano Mart 30, 2012 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Velimije, ima tema za čitanje viceva i sve lepo i smešno. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Mart 30, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Kralju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Mart 30, 2012 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Kakav zaplet jednima su živci na granici izdržljivosti, drugi (kao ugac) su zajahali talas koji je alkos zaljuljao, treći likuju u sebi jer su verovali... četvrti se iskreno raduju i zabole ih za ostale... ostali ne znaju šta propuštaju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cormoran 173 Napisano Mart 30, 2012 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Smed Palanka Motocikl: Gilera Runner Prijavi odgovor kao problematičan Velimije, ima tema za čitanje viceva i sve lepo i smešno. hohohohohohohahahahahahahahaha kakav si ti manijak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
melcor 60 Napisano Mart 31, 2012 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: BGD - Zarkovo Motocikl: HD Sportster 1200 Prijavi odgovor kao problematičan S' obzirom da je ovo putopis, a ne putoslik i da je covek prelazio 1000km dnevno ( neki toliko ne predju za sezonu) , logicno je da nema mnogo fotografija. Isto tako , svaka fotografija koriscena u ovom putopisu nasla je svoje mesto bas gde treba. Dok klikcete refresh button i cekate da se pojavi nova stranica, bolje sedite na motore i napravite neki vas putopis/slik, a onda lepo posle par dana refresh i eto ga nastavak. Obecanje je dato da ce biti zavrsen , a ne i kad, tako da..... uzivajte ljudi i samo lagano..... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano April 1, 2012 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ja bacim pogled sa vremena na vreme,pogubio sam konce jos odavno ali pratim i cekam zavrsetak,pa da procitam sve lepo u cugu i sa uzivanjem. Nisam dao ni jedan dinar pa da ocekujem da autor putopisa ima neku obavezu prema meni pa da mora da pise.Kada ima vremena,zelje da napise nesto,meni je super. Samo opusteno ljudi,samo opusteno,nije tesko napraviti problem tamo gde ga nema,nama je izgleda teze NE napraviti problem gde ga nema 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
siny 139 Napisano April 17, 2012 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Modrica Prijavi odgovor kao problematičan Hajde Alkos!!! Znas gdje je bio 30. mart. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano April 17, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Čovek bio na otvaranju sezone.. čitaćemo o tome 2015 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano April 18, 2012 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Uporedo se snima spanska serija o tome...zakazala rezija Radnja u ruskim klasicima: od 1. do 200. strane - opis prohladnog letnjeg prepodneva od 201. do 400. strane : opis livade koju treba pokositi od 401. do 600. strane : opis brkova glavne licnosti romana - kosaca od 601. do 800. strane : opis suknje koju nosi devojka koja sluzi kosace lebom i rujnim vinom od 801. do 999. strane : opis kosidbe 1000. strana: zaplet, kulminacija, ubistvo, kajanje, zatvor, oslobadjanje, svadba, svaleracija, tumor na mozgu, smrt. 14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano April 18, 2012 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan @ mimi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano April 20, 2012 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Ja ovde nista ne razumem ... Jeste , Alkos bi trebao malo da ubrza sa pisanjem ovog putopisa , a najbolje bi bilo da ga je bar 75 posto sastavio , postavio i onda priveo kraju ali , tako mislim ja , ne teram nikog da se slozi ... Nego mi uopste nije jasno zasto toliko padate u nesvest oko ovog putopisa Ja sam siguran da ga vise necu otvoriti jer mi je bez veze skolsku lektiru sam oduvek mrzeo , a slika nema Pozdrav ! 20% putopisa i 80% trabunjanja "super!!" "kad će nastavak" --.--- ebeš temu..-. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano April 21, 2012 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Uporedo se snima spanska serija o tome...zakazala rezija Radnja u ruskim klasicima: od 1. do 200. strane - opis prohladnog letnjeg prepodneva od 201. do 400. strane : opis livade koju treba pokositi od 401. do 600. strane : opis brkova glavne licnosti romana - kosaca od 601. do 800. strane : opis suknje koju nosi devojka koja sluzi kosace lebom i rujnim vinom od 801. do 999. strane : opis kosidbe 1000. strana: zaplet, kulminacija, ubistvo, kajanje, zatvor, oslobadjanje, svadba, svaleracija, tumor na mozgu, smrt. i to je prva od tri knjige. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DorćolAC 225 Napisano April 21, 2012 Svrati ponekad, 250 postova Lokacija: У души - Дорћол! (Београд) Motocikl: Peda TEK 250 Pro 2x Prijavi odgovor kao problematičan Uporedo se snima spanska serija o tome...zakazala rezija Radnja u ruskim klasicima: od 1. do 200. strane - opis prohladnog letnjeg prepodneva od 201. do 400. strane : opis livade koju treba pokositi od 401. do 600. strane : opis brkova glavne licnosti romana - kosaca od 601. do 800. strane : opis suknje koju nosi devojka koja sluzi kosace lebom i rujnim vinom od 801. do 999. strane : opis kosidbe 1000. strana: zaplet, kulminacija, ubistvo, kajanje, zatvor, oslobadjanje, svadba, svaleracija, tumor na mozgu, smrt. Mislim da u ovom slučaju sledi i reinkarnacija... pa opet iz početka! :lol: 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano April 29, 2012 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan KoSka je bačena, sad svi put knjižare i lepo kupite knjigu - Od Irske do Srbije i nazad (2011) 10,000km 10 zemalja 10 dana (solo) :lol: 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano April 29, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja stvarno jesam strpljiv čovek, ali .... Svaki put se obradujem kad vidim da je neko pisao u temi i sve se nadam, EVO GA NASTAVAK... kad ono, malo morgen.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cormoran 173 Napisano April 29, 2012 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Smed Palanka Motocikl: Gilera Runner Prijavi odgovor kao problematičan Kako sam se zaleteo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Бранило 604 Napisano April 29, 2012 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Нови Сад Србија Motocikl: Gazela Prijavi odgovor kao problematičan Пустите човека на миру, можда има неки проблем (посао,породица или слично).. А можда му је понестало инспирације пс. из поузданих извора (фби), сам сазнао да су га отели мали сиви ( то су они лоши ванземаљци )... али мали зелени су покренули акцију спасавања и ускоро ће да га ослободе 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban63 62 Napisano April 29, 2012 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Kawasaki versys Prijavi odgovor kao problematičan Mozda se alkos leci od "zavisnosti" kojom brzinom pise. Ja ne pratim ovo davnih dana i nije mi krivo. Vama koji pratite i cekate -neka je bog u pomoci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Varadero 452 Napisano April 29, 2012 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Beograd-MK Crna Reka Motocikl: Honda xl 1000 V varadero BMW k1200lt Prijavi odgovor kao problematičan strpljenje je majka mudrosti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 319 Napisano April 30, 2012 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Ma klasicno zezanje, da lepo pise, pise,ili prepisuje, nema veze...Ali kaciti slike sa neta i prikazivati to kao svoj putopis, klasicno zezanje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano April 30, 2012 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Uz svo duzno postovanje,ja mislim da je Alkosu proradio kliker kada je video da je interesovanje izuzetno veliko,da je imao par sugestija da moze i knjigu da napise,i odlucio da zaista napise knjigu i mozda zaradi neke pare,sto bi dzabe citali ovo. Ako je tako druze Alkose,pa ne bi bio ni prvi a zasigurno ni poslednji koji ces tako nesto uraditi.Nas drugar Matijak je slicno uradio,postavio putopis,pa onda objavio knjigu. Putopisom je napravio,po meni,odlican marketing i jos vise zainteresovao citalace,tako da neces pogresiti ako dovrsis zapoceto,ne bas ovoliko opsirno,ostavi to za knjigu,ali ga zavrsi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 207 Napisano Maj 24, 2012 Drug član, 1022 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Jos nista a mi cekamo,cekamo........cekamo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DorćolAC 225 Napisano Maj 24, 2012 Svrati ponekad, 250 postova Lokacija: У души - Дорћол! (Београд) Motocikl: Peda TEK 250 Pro 2x Prijavi odgovor kao problematičan -_- Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Maj 25, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jos nista a mi cekamo,cekamo........cekamo! Ko čeka, taj se načeka. A sad, da li i dočeka, videćemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Maj 25, 2012 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Cekaj, mozda ima gummy defect...Ili dok podmaze lanac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...