unas 786 Napisano Octobar 3, 2012 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan Jesam li ja to dobro video - motor i menjac su uistom kucistu?? da , dobro si to primetio .. ...sa Anti-Hopping funkcijom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano Octobar 3, 2012 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan A da se podsetimo od koga je sve ovo pocelo tj. ko je napravio prvi putni enduro : R 80 G/S (Gelände/Straße) iz 1980. Pa kako ne bi bili najbolji u ovoj kategoriji sa tolikom tradicijom i iskustvom Mnogi od tada pokusavaju da im pariraju, ali su samo manje vise blede kopije (plagijati?) tj. bezuspesni pokusaji 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velimlje2 707 Napisano Octobar 3, 2012 Drug član, 1461 postova Motocikl: 2017 BMW R1200GS Exclusive Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Octobar 3, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Izgled je stvar ukusa, i meni se motor svidja. Svabe su ga napravili do perfekcije. Svaki detalj je prostudiran i napravljen bez imalo štednje vremena i materijala. Pre neki dan drugar kupio 1600GT, i stvarno je fascinantan motor. Toliko detalja i sa toliko paznje napravljenih, da mu cena od 23000 eur baš stoji. Jesi li ga provozao ? Interesuje me tvoje misljenje ( koje i pored svega cenim ) , moze ? Nisam ga probao. Drugar je pre toga vozio fjr 1300 zadnji model, i kaze da su velike razlike u korist BMW-a. Za klasu luksuzniji i bolji motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velimlje2 707 Napisano Octobar 3, 2012 Drug član, 1461 postova Motocikl: 2017 BMW R1200GS Exclusive Prijavi odgovor kao problematičan Izgled je stvar ukusa, i meni se motor svidja. Svabe su ga napravili do perfekcije. Svaki detalj je prostudiran i napravljen bez imalo štednje vremena i materijala. Pre neki dan drugar kupio 1600GT, i stvarno je fascinantan motor. Toliko detalja i sa toliko paznje napravljenih, da mu cena od 23000 eur baš stoji. Jesi li ga provozao ? Interesuje me tvoje misljenje ( koje i pored svega cenim ) , moze ? Nisam ga probao. Drugar je pre toga vozio fjr 1300 zadnji model, i kaze da su velike razlike u korist BMW-a. Za klasu luksuzniji i bolji motor. Hvala ti na odgovoru .... pozdrav ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velimlje2 707 Napisano Octobar 3, 2012 Drug član, 1461 postova Motocikl: 2017 BMW R1200GS Exclusive Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velimlje2 707 Napisano Octobar 3, 2012 Drug član, 1461 postova Motocikl: 2017 BMW R1200GS Exclusive Prijavi odgovor kao problematičan Svidja mi se sto se konacno neko sjetio da onaj usis okrene na gore. Ne svidja mi se +Kg i to ne par nego 10 - 15? Na stranim forumima vec su pocele deeetaljne debate oko tezine .... razlika je po recima BMW-a oko 9 kg , od toga nekih 3-4 kg je vodeno hladenje ali stari GS je imao tezinu koju je fabrika reklamirala BEZ ABS-a , jer je ABS bio opcija a sad je ABS standardan na svim BMW modelima , eto ti i tu neka kila .... Citajuci strane forume , svi bi voleli jos neku konjsku snagu i nista dodate tezine , ali .... generalno vecina misli da nisu preterali sto se tezine tice , a sto se snage tice , ne verujem da su ni hteli a ni mogli da jure Multistradu .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZlajoX 47 Napisano Octobar 3, 2012 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Suzuki DR600 DJEBEL Prijavi odgovor kao problematičan Al' je ovaj BMW 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Octobar 3, 2012 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Sad videh razvoj u temi zamolio bih i ucesnike i kolege urednike da prestanu sa besmislenim prepucavanjem inace cu sve da vas banujem Tema nije ko je kome ukrao dizajn i o autorskim pravima, vec o gore pomenutom modelu i njegovim karakteristikama, hvala EDIT => Dakle, 2013 - BMW 1200 GS LC Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velimlje2 707 Napisano Octobar 3, 2012 Drug član, 1461 postova Motocikl: 2017 BMW R1200GS Exclusive Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam napisao , pa obrisao ... morao sam da proverim , da ne bude da lupam ... Kvacilo je sad spreda , tako da vise nece biti potrebnih 9 sati za zamenu istog .... Evo nekih preseka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velimlje2 707 Napisano Octobar 3, 2012 Drug član, 1461 postova Motocikl: 2017 BMW R1200GS Exclusive Prijavi odgovor kao problematičan A interesantan je i ovaj presek , vidi se da su se odlucili da hlade samo vrh komore za izgorevanje u cilindru .... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velimlje2 707 Napisano Octobar 3, 2012 Drug član, 1461 postova Motocikl: 2017 BMW R1200GS Exclusive Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos nekoliko slika , u crvenoj boji .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano Octobar 3, 2012 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan Fantastican presek masine!!! Kako je naveo sef BMW-a , za minimalno hladjenje tecnoscu tj. i dalje velikim delom vazduhom su se odlucili, pored smanjenja tezine, i zbog toga sto su time hladnjaci mogli da imaju male dimenzije i lako se sakriju, cime je donekle sacuvan i klasican izgled boksera. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smedic 413 Napisano Octobar 3, 2012 Member Title, 254 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: S1000RR Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velimlje2 707 Napisano Octobar 3, 2012 Drug član, 1461 postova Motocikl: 2017 BMW R1200GS Exclusive Prijavi odgovor kao problematičan ne pada mi na pamet da razpravljam o tome dali moze offroad , nisam za to merodavan , ali bar dobro izgleda ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasqez 254 Napisano Octobar 3, 2012 Svratio...., 343 postova Lokacija: Beograd-Dorcol Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da napisem ponovo posto sam napisao u paralelnoj temi Sto se izgleda tice a ne sumnjam da su svabe i za ostalo odradile posao kako treba 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velimlje2 707 Napisano Octobar 3, 2012 Drug član, 1461 postova Motocikl: 2017 BMW R1200GS Exclusive Prijavi odgovor kao problematičan ja bi ga vise ovako vozio 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Octobar 4, 2012 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan ne pada mi na pamet da razpravljam o tome dali moze offroad , nisam za to merodavan , ali bar dobro izgleda Izgleda dobro i akrobata u cirkusu, ali to ne znaci da zica sluzi da se po njoj hoda. 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b2man 236 Napisano Octobar 4, 2012 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan zna li neko da li je u planu i adv model? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasqez 254 Napisano Octobar 4, 2012 Svratio...., 343 postova Lokacija: Beograd-Dorcol Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Lansiranje Adventure modela planirano je tek za 2014. godinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasqez 254 Napisano Octobar 4, 2012 Svratio...., 343 postova Lokacija: Beograd-Dorcol Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan PRESS KIT Pa ko zeli neka procita Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velimlje2 707 Napisano Octobar 4, 2012 Drug član, 1461 postova Motocikl: 2017 BMW R1200GS Exclusive Prijavi odgovor kao problematičan ne pada mi na pamet da razpravljam o tome dali moze offroad , nisam za to merodavan , ali bar dobro izgleda Izgleda dobro i akrobata u cirkusu, ali to ne znaci da zica sluzi da se po njoj hoda. Ako je u ruci oklagija, to ne znaci da ce bit pite. a ko me terao ..... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velimlje2 707 Napisano Octobar 4, 2012 Drug član, 1461 postova Motocikl: 2017 BMW R1200GS Exclusive Prijavi odgovor kao problematičan PRESS KIT Pa ko zeli neka procita Prava stvar , hvala !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Octobar 4, 2012 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan el ima neka cena ? kliko kosta ...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b2man 236 Napisano Octobar 4, 2012 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Lansiranje Adventure modela planirano je tek za 2014. godinu dobro je da nisu pozurili. ovako imam vremena da skupim peneze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...