Alekre 13702 Napisano Decembar 28, 2011 Ne silazi, 7614 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Do skoro se provlacila ideja o org. putovanju kroz Rumuniju, ako se ne varam Transfargarasan i Drakulin zamak... Ja sam zainteresovan a verujem i ostali skuterasi, ali bi bilo zgodno da se napravi konkretan plan ako se odlucimo za tamo i nekakva finansijska konstrucija, tj. koliko para poneti i sl. Ja mnogo radim a malo zaradjujem i ne mogu reci da li cu moci sigurno da vozim tu turu ali imam zelju i dobru volju. Potrudicemo se da napravimo nesto. Pozdrav. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Decembar 29, 2011 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Turističko mesto Sinaja i dvorac Peleš (i manji Peleštor) pod obavezno! U Sinaji se obavezno provozajte gondolom do kote 2000, pogled je fantastičan, a i restoran je dobar Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Decembar 29, 2011 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Ima ovde jedna mustra http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/70876-1grupa2prevoja3zamka4hotela5gradova6nocenja7dana/ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5496 Napisano Decembar 29, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6081 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Imam spremnu temu o osvajanju Transfagarašana u režiji Maxi Scooter Cluba, sa svim pratećim turističkim sadržajima i zamolio sam za malo strpljenja dok se tema ne otvori. Imam razloga zašto molim za strpljenje kao i po pitanju majica. Više informacija narednih dana. Hvala na razumevanju... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Decembar 29, 2011 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NicolaS 665 Napisano Decembar 29, 2011 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Beograd, Banjica Motocikl: BMW R1200GS / Yamaha FZS 1000 / Yamaha TDM900 / Yamaha XTZ 750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2136 Napisano Decembar 29, 2011 Skuteras, 3719 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan On 29. 12. 2011. at 8:38, alexanto je napisao: Imam spremnu temu o osvajanju Transfagarašana u režiji Maxi Scooter Cluba... Budi slobodan da to sto imas izneses u nastavku ove teme. Alakre, sto se tice finansija, moj drugar je bio letos sa Hornetom. 1600km puta od BG-a i nazad i dva nocenja 150 evra. Hranu i ostale zezalice je nosio u koferu. Kod Drakule nije bio posto su isli samo da se provozaju. U sustini, onaj ko je razmazen moze da potrosi 1000+ evra, a moze i jeftino da se prodje. Sto se Transa tice vise su odusevljeni putevima koji spajaju dva mesta, nego samim transom. Ipak mislim da taj put malo bolje lezi automobilima. Priroda fenomenalna Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nolezmaj 177 Napisano Decembar 30, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 743 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Moj prijatelj je proletos špartao Transilvanijom kolima sa još jednim drugarom i doneo sjajne fotke i priče (Hunjadoara, Sibiu, Sigišoara, Brašov, itd...). Ukratko, Transilvanija je uređenija od ostatka Rumunije, ima dobru magistralu, mada su putevi kada se izađe sa nje relativno loši. Vozi se 60kmh (van naseljenih mesta sme i malo brže), gradovi su veoma lepi i zanimljivi jer svaki ima zamak, tvrđavu ili bar crkvu sa bedemima. Takođe, cene su veoma korektne (na nivou BG), smeštaj je povoljan ako se organizuje valjano, ulasci u zamkove su povoljni (2-3e) jedino malo skuplje što je imao je ulazak u Bran (šatro Drakulin zamak). Da ne tupim dalje, sve će to Alexanto da nam sažvaće u svom predlogu za turu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Decembar 30, 2011 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Za sve one kojima su potrebne informacije ili neka pomoc u vezi putovanja kroz Rumuniju, evo vam tema http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/58515-informacije-o-rumuniji/ pitajte - odgovaram (ono sto znam) 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Decembar 30, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan On 29. 12. 2011. at 8:38, alexanto je napisao: Imam spremnu temu o osvajanju Transfagarašana u režiji Maxi Scooter Cluba, sa svim pratećim turističkim sadržajima i zamolio sam za malo strpljenja dok se tema ne otvori. Imam razloga zašto molim za strpljenje kao i po pitanju majica. Više informacija narednih dana. Hvala na razumevanju... sto se mene tice moze LOCK 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rohirrim 187 Napisano Decembar 30, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 342 postova Lokacija: Beograd-filmski grad Motocikl: PIAGGIO-X9 500cc evo Prijavi odgovor kao problematičan Celu ovu pricu je pokrenuo i zamislio alexanto i iz postovanja prema njemu moje je misljenje da treba sacekati i pustiti coveka da postavi sta je zamislio pa posle moze da se diskutuje o detaljima. I ovako to tog puta ima 6+ meseci pa ne vidim razlog za zurbom i nervozom. Pozdrav. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Decembar 30, 2011 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Niko ne sme da sumnja u Alexanta, on je proveren organizator. Samo se nadam da cu moci da uklopim svoj odmor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13702 Napisano Decembar 30, 2011 Ne silazi, 7614 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Da li ste racunali rumunke ili da vodimo od kuce? Nemojte da Alekre ispadne najgluplji u drustvu, nosi covek drva u sumu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Decembar 30, 2011 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan e bre, rumunke mora da se zveknu! ..7 god srece nam posle sledi...ili to bese za ciganke......u svakom slucaju, ja od 01.01.2012 pocinjem da apstiram da bi moju otadzbinu reprezentovao na najbolji moguci nacin........kod njih.... e sad ako naletimo na samo 1 rumunku...ocu da budem prvi-gadljiv sam po prirodi! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13702 Napisano Decembar 30, 2011 Ne silazi, 7614 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pa sve ti je to isto, samo sto nema oralnog Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Decembar 31, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan On 31. 12. 2011. at 1:45, hard_rock je napisao: Moze neko da napise neku okvirnu, normalnu cifru para koje su potrebno za ovakav djir? Znaci gorivo+hrana+smestaj Poceli smo svi gore sa pricom o Rumuniji, a mislim da bi trebalo da sacekamo Alexanta da otvori temu o tome posto je prvi zagovornik toga tj organizator.. Verujem da ce u njoj napisati sve detalje puta i sve potrebne informacije.. MAXI pozdrav 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Decembar 31, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan MOZE LOCK DA SE NE NASTAVLJAMO OVDE VISE 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HOGAR STRASNI 1169 Napisano Decembar 31, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 507 postova Lokacija: Beograd - epicentar Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Moze i dva zakljucavanja, a i zavarivanje uz cementiranje, ako neko nema osecaj za neke stvari. Neko trci pred rudu iz neznanja, a neko pisa u caj iz nekih svojih razloga. Sve u svemu - nasa posla. Nego da mi lepo ostavimo sve to po strani, za neko lepse vreme, a dotle SRECNA VAM NOVA GODINA sa mnoooogo km na nasim ljubimcima u njoj, sa svom lepotom koji oni sa sobom nose. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...