Kengurrrr 0 Napisano Septembar 17, 2007 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Tacnije izmedju Cacanina(Pekare) i 5solitera na Banjici kad sam se vracao iz skole(5 ekonomske)u suprotnom smeru je stajala Honda 1000RR(Na zemlji) i F4 pored nje na copi.Sta je bilo ne znam jer sam gledao iz autobusa...Nije mnogo ostecen motor pa se nadam i da je vozacu OK..... Da li neko zna nesto vise o tome....??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cosmossat gsr 600 1 Napisano Septembar 18, 2007 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Beograd , Mirijevo Prijavi odgovor kao problematičan Upravo mi je kolega kada sam se vracao s posla rekao o tom slucaju na Banjici ......... Naime tip je pao sa ribom na motoru , koliko sam ga razumeo on je bas bio u kolima u suprotnoj traci i gledao je kako covek gubi kontrolu i pada, i pritekao mu je u pomoc! Kaze da je bilo sve jako brzo, motor je nesto vecom brzinom hteo da prodje izmedju vozila , kada je jedan od vozaca u koloni presao malo ka sredini kolovozne trake.......... Motor udara u retrovizor , prednji deo , gubi kontrolu prolazi taj auto i pada....... kaze da je devojka prosla neogrebana! Dok je vozac bio sam krvav po licu i !Kaze mi da je parkirao auto na trotoar pritrcao coveku koji je bio u soku i gledao unezvereno ....... Kroz 15 tak min je stigla i hitna i odvezla povredjenog !Kaze da je bas lose izgledalo ...... btw covek je bivsi vojni oficir tako da nije oklevao odmah je skocio u pomoci i gotovo ga legao pored njega da pomogne , dok je nekolicina gledala ko telad , kaze da su usput prisli i neki cigani koji su doneli vode coveku ........ kaze da nisu imali kacige .............tako mi je preneo ! Kaze da se desilo ok o 15 :15h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule_pop 8 Napisano Septembar 18, 2007 U prolazu, 70 postova Lokacija: BG-Rakovica Motocikl: Honda VT500C Prijavi odgovor kao problematičan Prolazio sam tuda motorom, zaustavio da se raspitam i pomognem ako treba. Vozac je vec bio odvezen hitnom. Policajac na motoru i nekoliko ljudi je cekalo ekipu za uvidjaj. Na asfaltu se vielo kako je motor klizao 7-8 metara, plastike na sve strane i jako puno krvi. Od njegovog drugara sam saznao da je povredjeni vozio iza njega i da on licno nije video sta je uzrokovalo pad. Vozac je udario glavom u instrument tablu i nije imao kacigu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Septembar 18, 2007 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Tako je moj drugar najebao bez kacige......ogulio pola face....jbg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...