Jump to content

Moto Zajednica

Danas izmedju Kanarevog brda i Banjice

Recommended Posts

• Zainteresovan, 582 postova

Tacnije izmedju Cacanina(Pekare) i 5solitera na Banjici kad sam se vracao iz skole(5 ekonomske)u suprotnom smeru je stajala Honda 1000RR(Na zemlji) i F4 pored nje na copi.Sta je bilo ne znam jer sam gledao iz autobusa...Nije mnogo ostecen motor pa se nadam i da je vozacu OK.....

Da li neko zna nesto vise o tome....???

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 105 postova

Upravo mi je kolega kada sam se vracao s posla rekao o tom slucaju na Banjici .........

Naime tip je pao sa ribom na motoru , koliko sam ga razumeo on je bas bio u kolima u suprotnoj traci i gledao je kako covek gubi kontrolu i pada, i pritekao mu je u pomoc!

Kaze da je bilo sve jako brzo, motor je nesto vecom brzinom hteo da prodje izmedju vozila , kada je jedan od vozaca u koloni presao malo ka sredini kolovozne trake..........

Motor udara u retrovizor , prednji deo , gubi kontrolu  prolazi taj auto i pada.......

kaze da je devojka prosla neogrebana!

Dok je vozac  bio sam krvav po licu i !Kaze mi da je parkirao auto na trotoar pritrcao coveku koji je bio u soku i gledao unezvereno .......

Kroz 15 tak min je stigla i hitna i odvezla povredjenog !Kaze da je bas lose izgledalo ......

btw covek je bivsi vojni oficir  tako da nije oklevao odmah je skocio u pomoci i gotovo ga legao pored njega da pomogne , dok je nekolicina gledala ko telad , kaze da su usput prisli i neki cigani koji su doneli vode coveku ........

kaze da nisu imali kacige .............tako mi je preneo ! Kaze da se desilo ok o 15 :15h

• U prolazu, 70 postova
  • Motocikl: Honda VT500C

Prolazio sam tuda motorom, zaustavio da se raspitam i pomognem ako treba. Vozac je vec bio odvezen hitnom. Policajac na motoru i nekoliko ljudi je cekalo ekipu za uvidjaj. Na asfaltu se vielo kako je motor klizao 7-8 metara, plastike na sve strane i jako puno krvi. Od njegovog drugara sam saznao da je povredjeni vozio iza njega i da on licno nije video sta je uzrokovalo pad. Vozac je udario glavom u instrument tablu i nije imao kacigu.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja