MILJAN* 157 Napisano Decembar 26, 2011 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Nisam toliko aktivan na forumima ali sam video na tv pinku, b92, prvoj tv..... SAMO DA VAM NAPIŠEM:" SVAKA VAM ČAS! PRAVI STE!" PS. Daki je davao najviše izjava na ulici... Daki, svaka čast. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Decembar 26, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam toliko aktivan na forumima. Hvala druže na podršci. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Decembar 26, 2011 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Kada može Tanjug video servis, može i foto servis - nisu ni oni šugavi: : Pa kad moze i Tanjug, moze i BETA : Novinska Agencija BETA News Agency - Akcija Moto Deda Mraz 2011.pdf Done http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/75617-moto-deda-mraz-2011-utisci-sa-akcije/page__view__findpost__p__1210938 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Decembar 26, 2011 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Deda Mrazovi i Seka Mrazice, sredih utiske u ova dva dana i najkrace receno...Vredelo je!!! Ponosim se tim sto sam bio deo ovog humanog dogadjaja, i mogu vam reci da sam siguran da cu se maksimalno potruditi da budem deo i buducih humanitarnih akcija u okviru ove nase, zajednicke BJB zajednice, a ujedno, dacu sve od sebe kako bih prikljucio i druge ljude dobre volje u cilju prikupljanja donacija. Puno sam prepricavao prijateljima i rodjacima ova dva dana o samim desavanjima 24.12. i mogu Vam reci da velika vecina gaji simpatije prema ovakvim dogadjanjima. Vecina je davala maksimalno pozitivne komentare i obavezali su me jednom recenicom: "Drugi put ukljuci i mene u ovako nesto lepo!" Obecao sam da hocu. Prilazem mali doprinos u vidu fotografija: Pripreme kuci Pre dolaska imao sam obavezu podele paketica deci u kaficu (bilo je 4 Deda Mraza) Pozdrav drugari, Svima zelim srecne, uspesne i zdrave Novogodisnje i Bozicne praznike 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Decembar 27, 2011 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Nisam toliko aktivan na forumima. Hvala druže na podršci. Pa nisam bio skoro mesec dana..Možda na po par minuta..Ogroman posao sam imao u ministarstvu..Sada imam vremena.. U svakom slučaju akcija je imala dve jako bitne stavke po meni: humanitarnu i pozitivnu-propagandu kad je u pitanju shvatanje bajkera... Mnogi nas gledaju kao neka nenormalna čuda na putu i dalje..Sve one emisije na tv-u si bile jako dobre i ljudi su mogli da vide da motoristi nisu neki divljaci.. Takođe, kada vidim snimke dece, svaki put me tresne po srcu... Deci to mnogo znači.... Ja nisam bio u BG a i sada sam daleko... U svakom slučaju da sam mogao upalio bih agregat i poterao motor sa vama.. Da ne budem dosadan, ali SVIMA SVAKA ČAST NA AKCIJI. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pittatore 643 Napisano Decembar 27, 2011 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: BG Motocikl: Yamaha FZR1000 Naked Prijavi odgovor kao problematičan Konacno i ja da se dohvatim tastature,pod tolikim sam utiskom da sam se jedva nakanio da dam koju rec. Ovakva osecanja kao sto sam u subotu doziveo jos u zivotu nisam imao,rekao bih slobodno pomesana,sa jedne strane srce mi je bilo puno srece a sa druge strane i puno sete kad se zapitam sta su ta deca Bogu skrivili pa su osudjeni na ovakav zivot. Skorojevic sam sto se motora i ovog Kluba tice ali definitvno sam se pronasao medju Vama,veoma sam ponosam na sve Vas. Evo mog malog doprinosa,nazalost snimano je mobilnim: P.S.: Ako je nekoga ovaj motor ogaravio u tunelu i Kneza Milosa evo javno se izvinjavam,nisam imao pojma da su mi Karbovi toliko tutu rutu(poslednja slika) 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano Decembar 27, 2011 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam toliko aktivan na forumima ali sam video na tv pinku, b92, prvoj tv..... SAMO DA VAM NAPIŠEM:" SVAKA VAM ČAS! PRAVI STE!" PS. Daki je davao najviše izjava na ulici... Daki, svaka čast. Hvala, brale. Takodje, kao mnogi ovde, i meni je trbalo malo vremena da smislim kako da podelim utiske od Subote. I dalje ne znam sta da kazem. Nemam reci kojima bi opisao koliko mi je dobro bilo biti deo svih Vas. Koliko sam ponosan sto sam ucestvovao sa Vama u ovoj akciji. Uradili smo fenomenalnu stvar. Mogao bih ovako svaki dan. Puno Vam HVALA svima. Sreca, sreca radost Malo me je danima sramota sto su bas mene nahvatali da dajem izjavu, ali sad mi je drago zbog svih nas. 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Decembar 27, 2011 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Opet nemam plus tako da Daki evo ti jedan ovaki veliki + 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Decembar 27, 2011 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Nisam toliko aktivan na forumima ali sam video na tv pinku, b92, prvoj tv..... SAMO DA VAM NAPIŠEM:" SVAKA VAM ČAS! PRAVI STE!" PS. Daki je davao najviše izjava na ulici... Daki, svaka čast. Hvala, brale. Takodje, kao mnogi ovde, i meni je trbalo malo vremena da smislim kako da podelim utiske od Subote. I dalje ne znam sta da kazem. Nemam reci kojima bi opisao koliko mi je dobro bilo biti deo svih Vas. Koliko sam ponosan sto sam ucestvovao sa Vama u ovoj akciji. Uradili smo fenomenalnu stvar. Mogao bih ovako svaki dan. Puno Vam HVALA svima. Sreca, sreca radost Malo me je danima sramota sto su bas mene nahvatali da dajem izjavu, ali sad mi je drago zbog svih nas. nensy,...evo ja sam dodao plusić Daki, nema razloga da te bude sramota..Lepo si pričao i utisak je jako pozitivan... Osim toga, angažovao si se maksimalno oko celog događaja... Takođe i na tv emisijama je Aleksandar Kovačić savršene izjave davao... Bolje ne bih ni ja mogao a pričanje mi je struka.. Pun pogodak... A čovek je učestvovao u nekoliko emisija, jakih tv stanica. Mislim da je b92 napravio najbolju reportažu... http://www.youtube.com/watch?v=qDSWY0aWFP8 Video sam da je i Zoki Levaja dao odličnu izjavu na RTS-u .. Jenostavno jako dobro medijski organizovano (svaka čast na medijskim kontaktima). Ja, koji sam ovo video prvo na tv-u bio sam oduševljen... Posle sam youtube odgledao sve... Stvarno, bolje ne može.. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Decembar 27, 2011 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan evo kako je nasa kamerica sve to zabelezila i videla iz svog ugla... http://www.youtube.com/watch?v=POPeJjxS8Pw&feature=youtu.be Pozdrav Dejan 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Decembar 27, 2011 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Nisam obradjivala snimak...ne znam kako 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 711 Napisano Decembar 27, 2011 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan Odlican snimak Nensy, bravo. Mi nismo mogli pronaci adapter za kameru , tako da ostadosmo bez video zapisa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan#JunioR 719 Napisano Decembar 27, 2011 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Vincha Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Nensy, nije bitno sto ne znas, polako naucices Sve jedno, odlican klip, kako je dobro videti ispred sebe na stotinu motora, a jos svi obuceni kako deda mrazevi Imas + od mene kada budem mogao da ti dam, zato sto mi pise da sam istrosio neki danasnji limit. Bravo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan#JunioR 719 Napisano Decembar 27, 2011 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Vincha Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Deda Mrazovi i Seka Mrazice, sredih utiske u ova dva dana i najkrace receno...Vredelo je!!! Ponosim se tim sto sam bio deo ovog humanog dogadjaja, i mogu vam reci da sam siguran da cu se maksimalno potruditi da budem deo i buducih humanitarnih akcija u okviru ove nase, zajednicke BJB zajednice, a ujedno, dacu sve od sebe kako bih prikljucio i druge ljude dobre volje u cilju prikupljanja donacija. Puno sam prepricavao prijateljima i rodjacima ova dva dana o samim desavanjima 24.12. i mogu Vam reci da velika vecina gaji simpatije prema ovakvim dogadjanjima. Vecina je davala maksimalno pozitivne komentare i obavezali su me jednom recenicom: "Drugi put ukljuci i mene u ovako nesto lepo!" Obecao sam da hocu. Prilazem mali doprinos u vidu fotografija: Pripreme kuci Pre dolaska imao sam obavezu podele paketica deci u kaficu (bilo je 4 Deda Mraza) Pozdrav drugari, Svima zelim srecne, uspesne i zdrave Novogodisnje i Bozicne praznike Dobro si ovo slozio. + 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Decembar 27, 2011 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Nensy, nije bitno sto ne znas, polako naucices Sve jedno, odlican klip, kako je dobro videti ispred sebe na stotinu motora, a jos svi obuceni kako deda mrazevi Imas + od mene kada budem mogao da ti dam, zato sto mi pise da sam istrosio neki danasnji limit. Bravo. Mimi znam ja da obradjujem i pravim mini filmove ali kod sebe na kompu...ovdi nemam taj program Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Varadero 443 Napisano Decembar 27, 2011 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Beograd-MK Crna Reka Motocikl: Honda xl 1000 V varadero BMW k1200lt Prijavi odgovor kao problematičan Nisam obradjivala snimak...ne znam kako ma bravo Nensy evo plusic od mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5959 Napisano Decembar 27, 2011 Svakom po zasluzi, 12422 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.motoasocijacijasrbije.com/index.php?topic=8431.0;topicseen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano Decembar 27, 2011 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.motoaso...431.0;topicseen Traži logovanje... ili ti to nas testiraš ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5959 Napisano Decembar 27, 2011 Svakom po zasluzi, 12422 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Nisam znao da traži logovanje Evo najvažnijih postova: "Ivta: Odlično organizovana akcija od strane BJB-a, koja već prelazi u tradiciju. Svaka čast ozbiljno organizovano. EXTREMi su se odazvali na ovu humanitarnu akciju i ekipa koja je bila u BGu puna je utisaka i reči hvale za akciju. Bravo momci, samo napred, ovakve akcije bajkera su prava stvar." Aleksa Čokanlija: Slazem se u potpunosti,veoma ozbiljno organizovana akcija .." Hvala drugari na učešću i pohvalama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Decembar 27, 2011 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Arakise da li si video sliku, uz koju stoji tekst o akciji, na naslovnoj strani Večernjih novosti od nedelje 25.12. ? Mislim da si ti na slici! Mnogo ljudi zaposlenih u Delti pitalo me ko je to? Moćna slika skroz što bi rekao Bandolero!!! Ako nisi video mi sačuvali pa ćemo ti pokazati...... Pozdrav od komšiluka!!! Ako nisi svaka čast za tog nekog ko se prepozna!!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Decembar 27, 2011 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Hm a sto se neki bune strasno zar u svemu vide suparnistvo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Decembar 27, 2011 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan skeniraj pa okaci ovde da svi vidimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wild.Soul 1 Napisano Decembar 27, 2011 U prolazu, 3 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Evo još jedan e-članak http://www.mojabeba.com/sadrzaj.php?id=1196 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Decembar 27, 2011 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Ko može da spava posle jučerašnjeg dana...ja ne! Ispunjen pozitivnom energijom, osećajem davanja i primanja dečije ljubavi i pažnje, okrenut novim razmišljanima šta dalje ? Evo malo press-a: Naslovna, NOVOSTI 25.12.2011. NOVOSTI, 25.12.2011. Evo! Ko je ovo ljudi od vas!? Nama liči na Arakisa! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Decembar 27, 2011 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Može biti i Severian ili Daki Prepoznaće se po šlemu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...