Funduk 29 Napisano Decembar 23, 2011 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: nista do daljneg. . . Prijavi odgovor kao problematičan Posto vidim da mnogo ljudi pocinje da slika ozbiljnije sa iPhonima onda bi mogli da napravimo novu temu za iste. Ja sam skoro uzeo svoj iPhone 4S i uradio sam par slika sa ringlight-om i nesto sa available svetlom ,evo par primera 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Januar 6, 2012 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan Evo i par mojih sa iphone 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
todornbg 171 Napisano Januar 6, 2012 U prolazu, 83 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ZR 7 S Prijavi odgovor kao problematičan 4S ima najbolju kameru od svih smart telefona trenutno... Brutalne su slike... Kao da su žive... Evo i kompletnog testa ovde... Evo i moje dve slike, nažalost sa starijeg brata 3Gs-a (al daće bog para pa će biti i 4 ;D ) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Januar 13, 2012 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan iPhone br 1 i nije mu neka kamera al moze da se ubode i dobra fotka.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogi 30 Napisano Februar 1, 2012 Drug Član, 38 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawa ER-6n Prijavi odgovor kao problematičan HTC objasnio urađen samo resize, bez ikakvog retouch-a: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Februar 6, 2012 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan I4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...