Titja 5 Napisano Decembar 22, 2011 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Scorpion Exo 750, M velicina, u super stanju, nosena jednu sezonu, kao i sve ostale kacige ovog proizvodjaca poseduje air fit system, pinlock. Nema ostecenja nigde, ni na viziru takodje. Kacigu prodajem samo zato sto mi je mala. Cen je 130e, najbolje da me zovete na 062493532 ako ste u Novom Sadu ili Zrenjaninu, javite se pa da vam donesem da probate. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan#JunioR 719 Napisano Decembar 24, 2011 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Vincha Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se, ukoliko dodje do nekakve promene cene, pusti mi PP. Znas kako je, od skolskog dzeparca, to ne ide bas lako . A bas mi se svidja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Decembar 24, 2011 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se, ukoliko dodje do nekakve promene cene, pusti mi PP. Znas kako je, od skolskog dzeparca, to ne ide bas lako . A bas mi se svidja Druze koliko bi dao? Javi se sutra u toku dana na 062492532 da se dogovorimo ako si ozbijan. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Decembar 28, 2011 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan otisla, lock Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...