vukvrb 52 Napisano Decembar 21, 2011 U prolazu, 24 postova Lokacija: Vrnjačka Banja Motocikl: Honda CB 900 café racer, Vespa GTS 300 Super Sport Prijavi odgovor kao problematičan http://www.kupujemprodajem.com/SonyEricsson-Vivaz-U5i-1282532-oglas.htm SonyEricsson Vivaz U5i, u dobrom stanju, bez vecih tragova koriscenja, radi na svim mrezama. Uz telefon dajem koznu futrolu, punjac (koji je i usb cabal), slusalice i olovku. Zamene me ne interesuju, jer sam uzeo C5, a to je i razlog prodaje, nervira me touchscreen 90e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemanjdza 0 Napisano Decembar 21, 2011 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan zamena za jaknu ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vukvrb 52 Napisano Decembar 22, 2011 U prolazu, 24 postova Lokacija: Vrnjačka Banja Motocikl: Honda CB 900 café racer, Vespa GTS 300 Super Sport Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na ponudi ali samo kes, a jakna kasnije, prvo motor pa onda jakna Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vukvrb 52 Napisano Decembar 22, 2011 U prolazu, 24 postova Lokacija: Vrnjačka Banja Motocikl: Honda CB 900 café racer, Vespa GTS 300 Super Sport Prijavi odgovor kao problematičan Prodato, moze lock Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...