Markinca 94 1 Napisano April 22, 2012 U prolazu, 58 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan Hvala lepo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano April 22, 2012 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan hvala lep za brz odgovor a da vas pitam sta je to gabarite ne razumem se bas u motore. Gabariti = Dimenzije Hvala kolega na odgovoru. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano April 22, 2012 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Kawasaki klr Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano April 23, 2012 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Evo, da javno pohvalim kvalitet Sebinih proizvoda: Ovo je engine bar, tek namontiran na Fazera: Ovo je engine bar, nakon što je pretrpeo šljunak na NAVAKU, u nedelju: Znači, sam engine bar nije ni mrdnuo. Nadao sam se da nikada neću morati da reklamiram kvalitet Sebinih proizvoda.... Ali, na žalost, uverio sam se da čovek zna i dobro radi svoj posao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1955 Napisano April 23, 2012 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Video sam danas da kolega sa foruma @Djomla ima odlican nosac dodatnog prtljaga na koferu. Mogu li i ja da dobijem isti, kada i posto je? Nije kao ovaj, vise je trapezasti, da odgovara Maksiji. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano April 23, 2012 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Video sam danas da kolega sa foruma @Djomla ima odlican nosac dodatnog prtljaga na koferu. Mogu li i ja da dobijem isti, kada i posto je? Nije kao ovaj, vise je trapezasti, da odgovara Maksiji. Pozz Najbolje je da mipustis neki crtez sa merama na mail. Inace korpica je radjena od tankozidne fi 18 cevi i kosta 2400 din. A mozes da dobijes do subote. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrgud 156 Napisano April 24, 2012 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan super ovo izgleda sve! svaka čast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano April 24, 2012 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan super ovo izgleda sve! svaka čast Hvala. Svrati do radionice . Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dkorsa85 200 Napisano April 24, 2012 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda crf300l rally Prijavi odgovor kao problematičan E ja mogu da se pohvalim da sam crsh bar na mom motoru i oprobao kao i nosace kofera.Naime prosli viken mi je motor "ispao" tj pao u mestu Sva sila se odlicno prenela kroz bar koji je ostao netaknut,jedino sto se maklo je nosac napravljen da se savije pre bara koji se lako ispravi ili stavi novi sto je daleko jednostavnije nego kupiti novi ili ispravljati samu konstrukciju bara.Kofer je robust box (metalni) i na njihovim nosacima se nista nije ni desilo,onakvi su kakvi su bili. Svaka preporuka Sebo eto me ovih dana da sredimo nosac.poz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano April 25, 2012 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Da li pravish centralni stender za Afriku RD07 i koliko bi to kostalo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano April 25, 2012 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Da li pravish centralni stender za Afriku RD07 i koliko bi to kostalo? Javi mi se posle praznika ,cekam opruge pa krecem sa pravljenjem. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano April 25, 2012 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Kawasaki kle 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano April 25, 2012 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan E ja mogu da se pohvalim da sam crsh bar na mom motoru i oprobao kao i nosace kofera.Naime prosli viken mi je motor "ispao" tj pao u mestu Sva sila se odlicno prenela kroz bar koji je ostao netaknut,jedino sto se maklo je nosac napravljen da se savije pre bara koji se lako ispravi ili stavi novi sto je daleko jednostavnije nego kupiti novi ili ispravljati samu konstrukciju bara.Kofer je robust box (metalni) i na njihovim nosacima se nista nije ni desilo,onakvi su kakvi su bili. Svaka preporuka Sebo eto me ovih dana da sredimo nosac.poz. Vidimo se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano April 27, 2012 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Evo, još jednom da pohvalim Sebu, koji je juče imao strpljenja i volje da mi zavari plastike i pomogne oko montaže istih. Još jednom, profesionalan i više nego prijatan! Preporuke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1955 Napisano April 28, 2012 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Video sam danas da kolega sa foruma @Djomla ima odlican nosac dodatnog prtljaga na koferu. Mogu li i ja da dobijem isti, kada i posto je? Nije kao ovaj, vise je trapezasti, da odgovara Maksiji. Pozz Najbolje je da mipustis neki crtez sa merama na mail. Inace korpica je radjena od tankozidne fi 18 cevi i kosta 2400 din. A mozes da dobijes do subote. Pozdrav. Potrudicu se... Hvala za odgovor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Adder 223 Napisano Maj 3, 2012 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Beograd Republika Miljakovac Motocikl: Kawasaki ZZR600E Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Sebo! Pravi je majstor, prepustio sam mu dizajn i izradu, nisam imao i nemam zamerki, extra originalan nosač za Malaguti Madison! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Maj 5, 2012 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan yamaha mt 01 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Maj 5, 2012 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan kawasaki er5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Inspektor Nagib 58 Napisano Maj 6, 2012 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSF 650S Bandit (ex Kawa ER5) Prijavi odgovor kao problematičan kawasaki er5 Preporuka za Sebu, lepo odradjen nosac kofera za ER 5. Zadovoljan sam kako je cucnuo na motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goxy Dorchol 4 Napisano Maj 11, 2012 U prolazu, 19 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR800 VTEC (RC46) Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za Sebu! Koliko bi kostao nosac zadnjeg kofera za TDM 850 4TX? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markinca 94 1 Napisano Maj 12, 2012 U prolazu, 58 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan poydrav za sebu za izradu stunt crash bara treba (suzuki gsxr 750 94 god) da odnesem motor ili se moze sa slika ili kako? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4446 Napisano Maj 12, 2012 Advanced Member, 1977 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedna zadovoljna musterija Crash-bar je isproban, imao sam jedno prevrtanje na strmom zemljanom putu i metar vucenja motora nizbrdo da bih ga doveo u poziciju iz koje se moze podici. Rezultat: malo zguljene farbe (na samom crash-baru, naravno). O majstoru dovoljno govori cinjenica da se "potpisuje" na svoje radove. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Maj 13, 2012 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan poydrav za sebu za izradu stunt crash bara treba (suzuki gsxr 750 94 god) da odnesem motor ili se moze sa slika ili kako? Doteras motor ,poneses slike i pravim ti crash bar. Izrada bi trajala 1 dan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
robbief 150 Napisano Maj 13, 2012 Smooth operator, 136 postova Motocikl: nexus 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za Sebu i preporuka za njegove majstorije. Slike govore vise od reci: TDM 850 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
z 5 Napisano Maj 13, 2012 U prolazu, 30 postova Lokacija: leskovac Prijavi odgovor kao problematičan Engine bars Kawasaki cena ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...