mile89 0 Napisano Decembar 20, 2011 U prolazu, 20 postova Lokacija: novi sad Motocikl: aprilia supermoto Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav dobri ljudi. eo ovako imam apriliu mx50 supermoto, i desava mi se da mi cesto pregoreva sijalica. inace struja je ducati 12v, kad stavim sijalicu od 12v radi normalno, cim dam malo vece obrtaje sijalica izgori. neznam sta se desava, pa sam resio onda da stavim sijalicu od 24v pa je radila. e neko mi rece da je u pitanju regler, da prepunjava, a neki su mi rekli da su neki kalemi u magnetu izgoreli. stvarno se nerazumem u tu struju i ne bi nesto da diram i cackam pa da pokvarim jos vise. ako je neko imao ovakav problem nek da misljenje sta da radim. unapred hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8657 Napisano Decembar 20, 2011 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan stavi unimer na klemu i meri... pa zapiši šta si dobio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bodymorph 181 Napisano Decembar 20, 2011 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FJ 1100 Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Velika verovatnoca da je regler, ali nista sigurno ne moze da se kaze, stavi instrument na akumulator i digni br, obrtaja na 3 hiljade, ne bi trebalo da predje 14,2 volta, ako ide iznad crkao regler.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vezionica Sorbello 0 Napisano Decembar 20, 2011 U prolazu, 57 postova Lokacija: PANČEVO Motocikl: Honda CBR 600 F1 Prijavi odgovor kao problematičan da su namotaji otisli motor ne bi bas lepo isao,a i napon bi ti cesce opadao.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rock_oN 136 Napisano Decembar 20, 2011 U prolazu, 67 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPz 550 uni-trak, Bt 50s Prijavi odgovor kao problematičan Da su namotaji, cisto sumljam da bi imao uopste struje... Proveri voltmetrom koliko ti daje volti akumulator, kao sto ti kaze covek, pa napisi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile89 0 Napisano Decembar 20, 2011 U prolazu, 20 postova Lokacija: novi sad Motocikl: aprilia supermoto Prijavi odgovor kao problematičan proveravao sam i to na akumulatoru. prelazio je iznad 14 volti i to na leru je radio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile89 0 Napisano Decembar 22, 2011 U prolazu, 20 postova Lokacija: novi sad Motocikl: aprilia supermoto Prijavi odgovor kao problematičan jel ima mozda neko taj regler na prodaju? ja sam trazio, al nikako da ga nadjem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1039 Napisano Decembar 22, 2011 Drug član, 3001 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan JOSKA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...