Yankiee 104 Napisano Decembar 19, 2011 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Subotica Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Za one koji jos ne znaju ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Decembar 19, 2011 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Dobar izbor motora za prezentaciju dizanja. Dok je polegnut na zemlji stoji u polozaju kao vecina motora na copavoj. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10503 Napisano Decembar 19, 2011 Hronični Motociklopata, 7326 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan al ipak svaka cast onoj curi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Decembar 19, 2011 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Dobar izbor motora za prezentaciju dizanja. Dok je polegnut na zemlji stoji u polozaju kao vecina motora na copavoj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yankiee 104 Napisano Decembar 19, 2011 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Subotica Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Mozda bolji primer za neverne Tome ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Decembar 19, 2011 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Dobar izbor motora za prezentaciju dizanja. Dok je polegnut na zemlji stoji u polozaju kao vecina motora na copavoj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yankiee 104 Napisano Decembar 19, 2011 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Subotica Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Pa probajte taj motor podici jednom rukom za volan ko vase sto podizete Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Decembar 19, 2011 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Ja moj bez ruke podizem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yankiee 104 Napisano Decembar 19, 2011 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Subotica Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Ohooo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Decembar 19, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan a šta ako ti padne na lijevu stranu ? :zbunjen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yankiee 104 Napisano Decembar 19, 2011 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Subotica Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan za to nema savet ali parola snadji se : zamolis nekog da parkira auto sa desne strane ili sl Mogao bi svako da da neku svoju ideju a mozda i da je patentira Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Decembar 19, 2011 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan a šta ako ti padne na lijevu stranu ? :zbunjen: lako je, isto ga dižeš i kad prevagne na desnu pustiš ga da padne pa mu onda izvučeš ćopavu i onda dižeš kako je pokazano 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17019 Napisano Decembar 19, 2011 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3645 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Malopre tankovao gorivo (plin), i posle pomerim motor na stranu da navučem kacigu i rukavice i da zaključam top case. Normalno "naslonim" motor na "ćopavU" i on lepo pade? Zaboravio sam da izvučem "ćopavu". Bogami sam se namučio da ga podignem (mislim na motor). A pre desetak dana, kada sam baš dobro "ljosnuo", gotovo da se ne sećam kad sam i kako sam podigao motor. Bukvalno je trenutno motor bio na točkovima. Adrenalin je čudo. A pokušavao sam ranije da motor podižem po "uputsvu" sa ovog snimka. Potpuno bezuspešno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Decembar 19, 2011 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Zika56, sto se tice tehnike sa klipa rekao bi da je problem tvoja visina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Decembar 19, 2011 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Žiko, motor ti ide na plin? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17019 Napisano Decembar 19, 2011 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3645 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Mikulanac Postavljeno Danas, 23:11 PM Zika56, sto se tice tehnike sa klipa rekao bi da je problem tvoja visina. Slažem se. Robin Hood Postavljeno Danas, 23:20 PM Žiko, motor ti ide na plin? Da. Već više od 2.000km vozim na plin. Ima tema o tome (u garaži): "Ja na moj TA ugradio plin". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 19, 2011 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Za ove 32 godine kolko vozim motor - sa vozackom dozvolom ( i nekoliko godina pre dozvole ) , padao sam, padao mi motor iz raznoraznih razloga, pa sam isti motor i podizao, vadio iz kojekakvih jaruga, potoka i ko zna gde se nisam zaglavljivao, klizao i sta znam sta jos . I sta da kazem - niko me nije ucio kako da motor podignem, al sam zato jos u osnovnoj skoli dobio obuku na casu fiskulture, gde nam je nastavnik uvek govorio da ako treba nesto tesko da podignemo, da ne savijamo kicmu, vec da savijamo noge i koristimo nozne misice ( da ne opterecujemo kicmu, pa da posle imamo problema sa njom ) . Gledam ove glupe snimke koje su snimili. . . Zasto glupe ? Pa zato sto otprilike od deset padova, motor mozda u dva pada ostane na suvom asfaltu, a u ostalih osam zavrsi negde pored puta ( u jarku, na travi, blatu potoku ) . Bas bih voleo da vidim onog nalickanog policajca i onu instruktorku da ih Kepo odvede u " Kepojebinu " , pa da padnu u nekom blatu il potoku ( staza za dzipijadu ), pa da nam onda pokazu kako ce da podignu motor. Verovatno bi trazili da dodje dizalica il helikopter. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Decembar 20, 2011 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Sad je meni jasno što mi se smrači kad treba da dignem TenAk! Nemam onake naočare kao onaj baja što diže HD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Decembar 20, 2011 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Ja moj bez ruke podizem Care :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Decembar 20, 2011 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Jedino me KTM 640 ADv posteno zjb kad mi pao. NApravio mi polugu sa onim prokletim branikom na gasu, ja kao da ga dignem iz 0 tj ne ispustim... 3 nedelje sam ima plav zglob.. Dok npr ZZR 1100 iz shale dignem(za publiku, ne iz pada, phu, phu) bez te "back turn "tehnike.... Hvala Mikulancu shto mi jednom objasni kako se dize BMV ADV. Tako da imam josh jedan motor u vidu kad budem razbio kasicu_prasicu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladCan 249 Napisano Decembar 20, 2011 Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: Toronto, Ontario, Canada Motocikl: 2002 Suzuki GSF1200S Bandit, 2005 Yamaha Majesty 400 Prijavi odgovor kao problematičan Dobar izbor motora za prezentaciju dizanja. Dok je polegnut na zemlji stoji u polozaju kao vecina motora na copavoj. Ipak, te su mrcine jezivo teske pa ih ni iz tog polozaja ga nije lako podici sam. Znam iz prve ruke, jednom mi se obalila Electra Glide Classic... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yankiee 104 Napisano Decembar 20, 2011 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Subotica Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan a šta ako ti padne na lijevu stranu ? :zbunjen: lako je, isto ga dižeš i kad prevagne na desnu pustiš ga da padne pa mu onda izvučeš ćopavu i onda dižeš kako je pokazano Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...