illuminated 153 Napisano Decembar 18, 2011 μαλάκα, 120 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6 Prijavi odgovor kao problematičan Pre neki dan sam po prvi put video motorciklistu u prolazu sa Leatt Brace protektorom na sebi. Zanima me da li je neko sa foruma ovo probao i/ili koristi? Kakva su iskustva ako postoje takvi? Evo kako izgleda jedan od street modela: I jedan od enduro modela: Izvod iz opisa ("Features" box na sajtu u donjem desnom uglu): Sajt: http://www.leatt-brace.com/ Ne znam koliko je glava slobodna da se okrece sa ovim, cini mi se da bi kaciga bas lepo nalegla na ovu kragnu... Cene u GR su izmedju 200 i 600 EUR (mada je sigurno moguce pogadjanje) za Leatt Brace modele, mada ima i drugih proizvodjaca za dosta manje para (50-150 za EVS recimo). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1293 Napisano Decembar 19, 2011 UruK Hai, 2089 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ja koristim vratni protektor, doduse jeftiniju varijantu... Obzirom da sam sebi polomio kljucnu kost kacigom u udesu, nosim ga svaki put kad sednem na motor... Pokreti glave jesu ograniceni i dok se ne naviknes jeste malo problem ali sve to nije nista u odnosu na tri meseca rehabilitacije! Toplo preporucujem svima! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1850 Napisano Decembar 19, 2011 Drug član, 1051 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Koja im je cena i gde ih ima kod nas? Mislim prvenstveno na one "obicne"? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daywalker 183 Napisano Decembar 19, 2011 Dva tocka...All my life, 358 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Decembar 19, 2011 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam sav malerozan... Tako da, pratim temu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
illuminated 153 Napisano Decembar 19, 2011 μαλάκα, 120 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6 Prijavi odgovor kao problematičan Ja koristim vratni protektor, doduse jeftiniju varijantu... Obzirom da sam sebi polomio kljucnu kost kacigom u udesu, nosim ga svaki put kad sednem na motor... Pokreti glave jesu ograniceni i dok se ne naviknes jeste malo problem ali sve to nije nista u odnosu na tri meseca rehabilitacije! Toplo preporucujem svima! Bravo I ja cu verovatno pazariti nesto slicno; bezbednost/sigurnost, prosto, nema cenu. Da li mozes da kazes koji model protektora imas, gde si ga kupio i po kojoj ceni? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1293 Napisano Decembar 20, 2011 UruK Hai, 2089 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Koristim Madhed, kosta tricavih 30eu i pruza sasvim dovoljnu zastitu! Ono sto je problem kod ovog modela je sto nema nikakvog podesavanja, odnosno ili vam odgovara ili ne! Meni seda tacno izmedju ramena i donjeg dela kacige, tako da nemam nikakav luft izmedju... Nekoliko kolega je probalo ovaj moj protektor i ne odgovara im zbog konstitucije! http://www.louis.de/_20ca28ef435afcaf6ba9c10419416adb52/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=120&wgr=898&list_total=16&anzeige=0&page=0&artnr_gr=20019156 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...