Rema Kwt 3 Napisano Decembar 15, 2011 U prolazu, 6 postova Motocikl: Tomos Automatik ZAKON! Prijavi odgovor kao problematičan Evo Ovako Imam Kod kuce 130e i ocu da kupim Tomos Automatika cisto za sprdnju.........Pa ako ima neki do Toliko love Kupujem odma....:DD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skijash 246 Napisano Decembar 15, 2011 If in doubt, go flat out., 472 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM exc 300, Aprilia RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja, na Petlovom brdu je, nema papire, u dobrom stanju, išao je kad sam poslednji put probao da ga vozim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rema Kwt 3 Napisano Januar 5, 2012 U prolazu, 6 postova Motocikl: Tomos Automatik ZAKON! Prijavi odgovor kao problematičan Okaci neku sliku da ga vidim malo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skijash 246 Napisano Januar 15, 2012 If in doubt, go flat out., 472 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM exc 300, Aprilia RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Okačiću čim stignem da odem da uslikam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...