Minja_Minja 9 Napisano Decembar 14, 2011 U prolazu, 0 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuku V-Strom 650 (Orange limited) Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari i drugarice. Zovem se Minja, iz Novog Sada sam, imam 22 godine..U celu pricu oko motora sam usao kada je otac pre dve godine kupio Yamahu Fazer, i tada se i u meni javila zelja da i ja jednoga dana posedujem jedan primerak dvotockasa koji ce biti moj.Pored zelje za samim posedovanjem, javila se zelja i za ucenjem i zanimanjem oko odrzavanja samog motora, tj. vrste hobija. Na moju srecu i radost, pocetkom ove godine sam skupio pare i priustio sebi Hondu Varedero 125, za koji imam samo reci hvale, jer koliko god da sam citao o njemu i koliko god da su ga ljudi hvalili, dobio sam jos vise, jednostavno on ce Vam pruziti daleko vise nego sto ocekujete od 125cm motora .. .Inace sam student Web Dizajna, zavrsna godina sa preostalim jednim ispitom do kraja, pored toga bavim se radom na C'n'C masini. Toliko ukratko od mene, nadam se dugogodisnjem druzenju na ovom forumu i van njega naravno.Prilazem i sliku sebe i motora pa se mozete javiti u prolazu ako me sretnete. Sve najbolje, Minja. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Decembar 14, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan E ovo je predstavljanje, dobrodošao na BJB Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Decembar 14, 2011 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Decembar 14, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Jako lep motor! Zelim ti prijatan boravak na forumu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano Decembar 14, 2011 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan dobro dosao gari Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NicolaS 665 Napisano Decembar 14, 2011 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Beograd, Banjica Motocikl: BMW R1200GS / Yamaha FZS 1000 / Yamaha TDM900 / Yamaha XTZ 750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daywalker 183 Napisano Decembar 14, 2011 Dva tocka...All my life, 358 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eclipse 220 Napisano Decembar 14, 2011 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac/Beograd, Srbija Motocikl: Nekad bilo: V-Strom 1000 2014, Fazer 600 S2 '09, V-Strom 650 '05, CBR 600RR '06; Suzuki GS 500F '04, Kymco Agility Sport 50 Prijavi odgovor kao problematičan Welcome aboard! Svaka cast za predstavljanje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zixx 64 Napisano Decembar 15, 2011 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Beograd, Zajecar Motocikl: Yamaha FZ1N Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Decembar 15, 2011 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano Decembar 15, 2011 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan dobro došao . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Minja_Minja 9 Napisano Decembar 17, 2011 U prolazu, 0 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuku V-Strom 650 (Orange limited) Prijavi odgovor kao problematičan Hvala za dobrodoslicu drugari, i Jasminku za pohvalu motora.. Evo jos par slika mog 'konjica' Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...