Mare70a 1399 Napisano Decembar 12, 2011 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Extra stanje,uradjen veliki servis u Moto Davoru na Novom Beogradu. Presao 15000km. Zamenjen lanac bregaste,svi filteri,nosaci motora,gomila stvari.Imam racune sta je sve izmenjano.motor je dobio nov varijator sa rolnicama,kais,nov lanac i sve semenringe,nastelovani ventili,zamenjeni svi filteri. U avgustu kupljen nov Givi kofer u Moto Maniji koji ide uz motor Ulje motora Filter ulja Ulje reduktora Svecica Filter vazduha Lanac Zatezac Varijator komplet. Rashlad.tecnost Kais Stelovanje ventila. Uradio mi je i silen blok levog amortizera,izpodmazivao sve zivo,zamenio sve nosace motora. Potrosnja 4lit po gradu.Motor ide kao lud.Sapuce. Uz motor dajem sajlu za vezivanje,ciradu,prvu pomoc. Gume odlicne. Inace,za forumase,poslednja cena bi bila 1700 eur. Ko hoce motorche da se navoza,ima da se navoza.Za grad nema bolje. Slike za koji dan,samo da uhvatim vremena. Registrovan do 31.05.2012,vlasnik licno ja. Inace,kupio sam ga za sebe ali posto sam kupio plac na Fruskoj gori(iskrslo ne planirano),treba mi neka endurica.Moze i neka zamena ako ima interesenata. 0631120850 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RedBull 30 Napisano Decembar 12, 2011 U prolazu, 53 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Lc4 640sm Prijavi odgovor kao problematičan Kako si uspeo da registrujes motor do 31.05.2011god ? Ubaci neke slike, pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Decembar 12, 2011 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala,prepravio sam. Slike sutra,prekosutra,samo da odem do mojih da ishibam koju. Kunta pored radijatora. Inace,cisto da napisem,placem je 1500eur,kofer 100 a sve ovo kod Davora me kostalo preko 350 eur.Plus prenos. Izadje me mnogo vise ali sad mi endurica bas treba. Cena je poslednja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Decembar 12, 2011 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Uspeo sam da napravim par slika ali za vikend cu da je isteram na svetlost dana pa ce i slike biti bolje. Ovo je cisto da se zna o cemu se radi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Januar 7, 2012 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Moze i zamena za enduro,kros... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vukic 0 Napisano Januar 10, 2012 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/74605-kawasaki-kx85/ ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Januar 10, 2012 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Znam ovaj kros ali to mi je malo,kako po dimenzijama(jer imam 100 kila),tako i po kubikazi. Inace za svaku preporuku cross-ic,gledao sam ga par puta. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Februar 1, 2012 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Malo gradsko ludilo na dva tocka. A K T U E L N O. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Mart 26, 2012 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan 1 5 0 0 eur Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Maj 24, 2012 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Zamena uz moju doplatu do 1000 eur. Prednost enduricima.... Motor u zameni kosta koliko i za kes,da ne budem ko oni sto traze u zameni po iljadu evara vise Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Jun 4, 2012 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Juce registrovan. Cena 1500 eur Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Jun 5, 2012 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Dobijete i pun rezeorvar goriva. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Jun 7, 2012 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Jedinstvena prilika,juce je djavolak pochascen sa novim Miscehlin City Grip-om,jos ne montirane,i sve to za 1.500 eur. Razlog prodaje samo taj sto mi se smeska Afrikica jedna. Cena za moj skut je poslednja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 997 Napisano Jun 7, 2012 Very Funny Rider, 1134 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde komsho ajde....prodaj taj mali zvrk pa da idemo u jedan offroad 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Jun 11, 2012 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Nije prodato ali moze lock. Motor bio na post-zimskom prestelavanju kod moto davora i prede kao singerica. Nove gume montirane. Odustajem od prodaje jer je u motor ulozeno dosta a da ide za narkomansku cenu,ne ide. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...