Jump to content

Moto Zajednica

Suzuki GS500F, prodajem

Recommended Posts

• U prolazu, 91 postova
  • Motocikl: Honda cbf600s

Veoma malo vozen,6.000 milja, garaziran,uradjen kompletan servis, zamenjene svecice, nov akumulator, zamenjeno kociono ulje u obe kocnice i menjacu , centralni stender, nosac kofera,merac temperature ulja, fabricke bridgestone gume, bez ulaganja.Jeftina registracija, odlican sport/touring motor.

Cena: 2400e.

post-10977-0-24799800-1323596141_thumb.jpg

post-10977-0-53453500-1323596337_thumb.jpg

post-10977-0-07882100-1323596620_thumb.jpg

post-10977-0-57450800-1323596712_thumb.jpg

post-10977-0-40413400-1323596762_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 595 postova
  • Motocikl: Yamaha FZS600, Piaggio Free, Suzuki GN125

Imao sam priliku da vidim i probam ovaj motor. U dobrom je stanju. Utegnut što se kaže. Znam da je jedini razlog prodaje nedosanjana Honda, motor nema skrivenih mana. Barem ih majstor kog znam i ja nismo mogli pronaći. Ko traži ovakav motor, sa ovim primerkom neće pogrešiti.

Prethodni gazda je pao na desni bok, ako se ne varam, ali je sve ostalo na par ogrebotina - nema lomova, krivog rama i sl. Nije ništa zafarbano, vidi se lepo trag, izgleda je pad bio (skoro) u mestu.

• U prolazu, 91 postova

Imao sam priliku da vidim i probam ovaj motor. U dobrom je stanju. Utegnut što se kaže. Znam da je jedini razlog prodaje nedosanjana Honda, motor nema skrivenih mana. Barem ih majstor kog znam i ja nismo mogli pronaći. Ko traži ovakav motor, sa ovim primerkom neće pogrešiti.

Prethodni gazda je pao na desni bok, ako se ne varam, ali je sve ostalo na par ogrebotina - nema lomova, krivog rama i sl. Nije ništa zafarbano, vidi se lepo trag, izgleda je pad bio (skoro) u mestu.

wow, dobro da znam,kad se kandidujem za predsednicu, koga NECU angazovati da mi bude PR :)

• Podržavam 2

wow, dobro da znam,kad se kandidujem za predsednicu, koga NECU angazovati da mi bude PR :)

SVAŠTA!?! Poznato je da u Srbiji preko 50% glasačkog tela čine žene, a sa ovakvim dasom bi pobrala 100% ženskih glasova. Sa drugom Slaninarom do pobede! :takoje:

Još nije prodat?

Možda nisam najspretnije opisao motor. Da ispravim nepravdu. Osim sitnih ogrebotina motor je cakum pakum. Jedan od retkih motora koji su zaista bez ulaganja - sedi i vozi. Svi delovi su očuvani i verujem da je mala kilometraža prava. Na njega bih bih mirne duše seo i zapalio na more, bez da išta menjam pre puta. Ima ogrebotinu koja nije zafarbana/zamazana/sakrivena, ali je motor DOBAR.

• Drug član, 2753 postova
  • Motocikl: GPZ 500 Street Twin

Ma stala je prodaja motora generalno, prodaju se samo kad nekome gori pa daje ispod cene.

Nix isto vec duze vreme drzi svoj u oglasima, niko ni ne zove. Ovaj zadovoljava sve trenutne potrebe, ali on isto oce da predje na neki veci turing motocikl. Tako da ako se ne proda do proljeca, dobija nove table i nastavlja da vozi, motoru nista ne fali samo on oce malo jaci, zato i nema potrebu ni zelju da obara cenu. Isto preporucujem i tebi. U svakom slucaju, srecno sa prodajom :zdravo:

• U prolazu, 91 postova

Ma stala je prodaja motora generalno, prodaju se samo kad nekome gori pa daje ispod cene.

Nix isto vec duze vreme drzi svoj u oglasima, niko ni ne zove. Ovaj zadovoljava sve trenutne potrebe, ali on isto oce da predje na neki veci turing motocikl. Tako da ako se ne proda do proljeca, dobija nove table i nastavlja da vozi, motoru nista ne fali samo on oce malo jaci, zato i nema potrebu ni zelju da obara cenu. Isto preporucujem i tebi. U svakom slucaju, srecno sa prodajom :zdravo:

Sve sto kazes - stoji, mnogi mi kazu da je bez veze prodavati nesto za sta znas da je dobro i savrseno za voznju,

tesko da cu uzeti nesto bolje ali...uvek ima ono ali, mene dusa boli za Hondom a posto se ovde zivi od danas do sutra, ne mogu da cekam sutra !!

Ako nadjem odgovarajucu hondu cbf, ova cena ce da ode mnooogo dole samo da se proda a dotle cekamo i vozimo :)

• U prolazu, 91 postova

Sve te razumem,ali bajk ti extra pase...greoota...

Eh, videces kako tek pase crvena Honda :) dala kaparu za Hondu, spustam cenu za Suzuki na 2400.

Znam da je 500 kubika klasa ni na nebu ni na zemlji, znam da se nema para ali ako neko trazi

bas ovu kategoriju, motor je savrsen -oklop,centralni stender, nosac kofera, kao nov, nema nista da se radi

na njemu ili dodaje, osim goriva - mada, rezervoar je pun :) Pozzz

• Zainteresovan, 621 postova
  • Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650

Koje je godiste, jel registrovan, kad je uvezen i odakle? Sta mu je kod tebe radjeno od odrzavanja (gume, lanac i lancanici, ulje u vilama, stelovanja i sl)?

• U prolazu, 91 postova

Koje je godiste, jel registrovan, kad je uvezen i odakle? Sta mu je kod tebe radjeno od odrzavanja (gume, lanac i lancanici, ulje u vilama, stelovanja i sl)?

Uvezen prosle godine iz USA, 2004 godiste,registrovan do Maja -eno ga u Oglasima samo ne znam kako tamo da izmenim cenu :)

Da ne trazis, stavicu copy/paste a ako te zanimaju i slike, vidi ipak tamo.

Kao nov je,presao 10.000km, garaziran,uradjen kompletan servis, zamenjene svecice, nov akumulator, zamenjeno kociono ulje u obe kocnice i menjacu.Ima centralni stender, nosac kofera,merac temperature ulja, fabricke bridgestone gume.

Jeftina registracija, odlican sport/touring motor.

Ali Honda je Honda :)

• Podržavam 2

• U prolazu, 91 postova

Dolazi lepše vreme, a benzin sve skuplji. Da ipak ti zadržiš manji motor? :)

Kupljena Honda a Suzuki je i dalje za prodaju, mada je misterija kako jos nije otisao :)

Hajde da pitam zato ovde na forumu,vas koji se razumete, treba mi savet...

Bilo je mnogo ponuda za zamenu, sto za au

to sto za neki drugi motor.

Imam i jedno i drugo tako da to otpada.

Spustila sam cenu na 2400 .Godinu dan ranije sam ga platila 2600, stavila nosac za kofer,promenila ulje, akumulator, svecice, stavila merac temperature ulja i vozila ga nekih 3000 km u sezoni.

Odlican motor, mala registracija, mali potrosac,dobar je za ove mladje sto nemaju dozvolu za jaci...

Znaci, sve je ok na motoru, nije padano,nema rdje,ide kao zmaj.

Da je neko dosao da ga vidi, kupio bi ga ali - bilo je ozbiljnijih razgovora,svo troje iz Beograda.Svi oni su rekli da ce doci za koji dan sa nekim iskusnim da isprobaju motor.

Niko nije stvarno dosao.

Da li je stvar samo u tome da su ljudi postali toliko kilavi da ih mrzi

da odu cak i za nesto sto zele ili je u pitanju cena ?

Da li je stvar u tome da sam zensko pa je momcima ispod casti da pazare motor od devojke :stabre:

Ostavila sam motor poznaniku u Kulu posto on "ïma pricu" ali je naravno stavio vecu cenu u svoj oglas, pa mi je nekako bez veze, necu nikog da prevarim.

Kaze, ako stavim nizu cenu, svi ce misliti da nesto ne valja na motoru.Hm, verovatno ima i toga ali eto, da pitam ovde - kako i za koliko da ga prodajem ?

Treba mi lova jer sam ulozila u Hondu, nisam gramziva ali necu da ga dajem budzasta.

Koja je realna cena danas u Srbiji za ovakvu masinu ?

Da li postoji neka pouzdana agencija u Beogradu kojoj bih ostavila motor da ga proda, uz postotak ? Nekako mi se cini da bi vec odavno neko nov vozio Suzuki da je tamo !

Pozdrav :zdravo:

• hoochie coochie man, 1239 postova
  • Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81

Postoji samo jedan odgovor na sva tvoja pitanja: LJUDI NEMAJU PARA :)

Nista se ne prodaje, nije bitno iz kog si mesta i sta prodajes...

U svakom slucaju, srecno sa prodajom! :aha:

• Svrati ponekad, 111 postova
  • Motocikl: pesaka u ful opremi (ode TDM)

skup je ovo sport....nije za svakog....ko nema nemoj ni da vozi...prosto i jednostavno

mi bi sve nesto za dzabe ako moze....e pa ne moze....ni kod babe nema dzabe...

samo lagano...kupac ce naici pre ili kasnije....srecno sa prodajom :takoje:

• Svrati ponekad, 121 postova
  • Motocikl: Yamaha FZ1

upravo sto je rekao sergio, nema se para...

ja sam moj drzao u oglasima par meseci, stavio nizu cenu ali ne vredi. odustao sam od prodaje za sad, vozim ovu sezonu, idem na put, pa onda opet na kraju sezone u oglase...

isto sam imao ponude za zamenu za auto i slicno, ali trebao mi je kes. bilo je i onih kojima je cena velika i odmah prekida razgovor kad cuje zadnju cenu, hoce dzabe da ga dam otprilike... ali nema veze. gs 500 je generalno dobar i moze sa njim lepo da se voza. tvoj je stvarno lep i ocuvan, nemoj ga davati za neku mizernu cenu...

• U prolazu, 91 postova

upravo sto je rekao sergio, nema se para...

ja sam moj drzao u oglasima par meseci, stavio nizu cenu ali ne vredi. odustao sam od prodaje za sad, vozim ovu sezonu, idem na put, pa onda opet na kraju sezone u oglase...

isto sam imao ponude za zamenu za auto i slicno, ali trebao mi je kes. bilo je i onih kojima je cena velika i odmah prekida razgovor kad cuje zadnju cenu, hoce dzabe da ga dam otprilike... ali nema veze. gs 500 je generalno dobar i moze sa njim lepo da se voza. tvoj je stvarno lep i ocuvan, nemoj ga davati za neku mizernu cenu...

da, taman sam odlucila da ga necu prodavati i skinula sa svih oglasa osim ovde kada se moja sestra odlucila da uzme kawasaki ninju 250R po preporuci nekih finih ljudi ovde sa foruma ! polozila je za A kategoriju proletos, vozi trenutno Suzuki 125 ali se on malo muci kada krenemo zajedno negde,nema to ubrzanje pa dosta zaostane i tako...procitala recenzije,predloge,komentare pa ako ista uzme, to ce biti bas taj kawasaki .

znaci, ako neko hoce da se menja, tu smo :)

• Svrati ponekad, 105 postova
  • Motocikl: HONDA CBR 500

Pa HONDA je Honda ja moju nebi dao za dve iljadarke, bilo za pare bilo za kubikazu. :takoje: Tako da svaka roba ima svog kupca jedino treba biti strpljiv,srecno sa prodajom. :zdravo:

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja