Raša 54 Napisano Septembar 13, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan uzeh ove pantalone pre nekih mesec dana, cena im je oko 100e, nisam nešto iskusan po pitanju opreme ali mi deluju ok i kvalitetne. imaju protektore na kukovima i kolenima, zip na donjem delu nogavice da migu da se navuku preko čizama, postavu koja se skida i mogu da se spoje sa jaknom. ali imaju jednu manu! i to zajebanu. kroj im nije sjajan. koliko sam primetio tur (dupe ;D) im nije urađen kako treba i kad sednem na motor one se toliko podignu gore da protektori na kolinima jedva stoje kako treba a članci mi se zalede. uzeo sam pravu veličinu da ne kaže neko sad "vidi ovaj uzeo male pantalone pa nas zajebava", kad stojim one se maltene vuku po zemlji. ovu temu otvorih da bi neko ko planira da ih uzme znao na šta da obrati pažnju. za neki enduro bi mogle da prođu ali za r ili sport turing jako teško. a sad moram da jurim krojača da mi to nekako prepravi. bedak... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 98 Napisano Septembar 13, 2007 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam te iste probao ko guevare i iz opisanih razloga odustao od kupovine, jer ako kupim taman onda se previse povuku na motoru, a da bi na motoru bile ok morale su da se vuku i da mi extra budu siroke kad stojim. Stoga sam se malo vise ispruzio i kupio IXS koje su kao salivene i ovako i na motoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Septembar 13, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan ma ja uzeo L. stoje mi kao salivene, sve ok. odmah taj dan ih probam sa postavom i vidim da su mi knap, a na otru da ne pričamo. i odem i zmenim za veće, XL, vidim da su povelike i računam na motru će biti ok, koš sam u minusu sa kilažom taman ću da ih popunim. bilo ono vreme od 50+ stepeni i nisam ni nosio pantalone, i pre par dana probam kad ono.... ali jebi ga, sveđaju mi se, krojač će ih malo doraditi i biće ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Septembar 13, 2007 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uzeo IXS i imam slicnih problema,mislim protektori su tu gdje treba,ali ipak clanci goli. Medjutim posto 99% puta ne nosim gace,a da ne navucem cizme,to je rijeseno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Septembar 19, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan To nisu pantalone za R-ove i F-ove. Na takvim motorima se nose kozne pantalone. Ja imam vrhunske Ixon pantalone ali imam isti problem tako da cu morati da ih prodam nekom endurasu ili cirasu... ovaj, mislio sam coperasu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 16 Napisano Septembar 19, 2007 Zainteresovan, 549 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan Pisao sam ja o tome pre nekih par meseci, identicna prica, sve isto marka, model i problem. Nasao sam krojacicu u centru grada i malo mi je popravila situaciju prekrojivshi ih za 2500 dinara, ali opet ponavljam - MALO. daleko je to od one varijante - "stoje kao salivene"..ali sta je tu je, dok se ne skupe pare za druge, nosicu spool-a.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...